Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

گفته های مايکل عزيز (به ياد و خاطره قديم ها)

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #4745 توسط Termeh
متن اصلیش

was walking along the beach one winter day. Looking down, I saw a wave push a feather up on the sand. It was a sea gull feather stained with oil. I picked it up and felt the dark slick film on my fingers. I couldn't help wondering if the bird had survived. Was it all right out there? I knew it wasn't.
I felt sad to think how carelessly we treat our home. The earth we all share is not just a rock tossed through space but a living, nurturing being. She cares for us; she deserves our care in return. We've been treating Mother Earth the way some people treat a rental apartment. Just trash it and move on.

But there's no place to move on to now. We have brought our garbage and our wars and our racism to every part of the world. We must begin to clean her up, and that means cleaning up our own hearts and minds first, because they led us to poison our dear planet. The sooner we change, the easier it will be to feel our love for Mother Earth and the love she so freely gives back to us.

Michael Jackson-dancing the dream1992-mother earth-translate by Termeh Jackson
كاربر(ان) زير تشكر كردند: مایکلا, FeanoR

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #4747 توسط Jasmine Jackson-mjforever
3جولای 2003 - مايکل در باره آلبوم جديد سخن می گويد
"ما داريم بر روی يک آلبوم کار می کنيم. من مديرها، وکيلهای حقوقی و مشاوران جديدی را به همکاری دعوت کرده ام، خون تازه و ايده های تازه، می دونيد... اين بار می خواهم درستش کنم. فکر می کنم داشتم واقع بينی خودم را از دست می دادم. من Koppelman را به دعوت کردم چون به يک فرد صادق نياز داشتم. اولين چيزی که او به من گفت اين بود که "بايد چيزهای زيادی تغيير کنند. در غير اينصورت حتی ديگر بيشتر از اين ديدار را هم نمی خواهم." من هم همين را می خواستم. ما قرار است با هم کار کنيم، مثل يک تيم. او به من گفت "خيلی از مردم وقتی اسم تو را می شنوند ديگر به ياد يک هنرمند بزرگ نمی افتند، آنها فقط بر روی نقاط منفی تمرکز می کنند، مزخرفات روزنامه ها، دروغها، همه دروغها." من می خواهم اين را تغيير بدهم. من صد در صد در باره آلبوم هيجانزده هستم. من در موقعيتی از زندگيم هستم که بالاترين موقعيتها را ديده ام، من آنجا بوده ام، می دانم چگونه است. خوشحالم که هم اکنون ديگران هم اين موضوع را تجربه می کنند. من تنها می خواهم موسيقيی بسازم که از آن لذت ببرم."
وقتی از او درباره تاريخ انتشار آلبوم پرسيدند پاسخ داد: "تقريبا کار تمام شده است، اما زمان بندی لازم است، مراحل پيش از انتشار، می دانيد، خيلی چيزها هستند که بايد مرتب شوند. می خواهم مطمئن شوم که اين بار همه چيز درست از آب در بيايد. احساس می کنم هنوز چيزهای بسيار بيشتری دارم که ارائه کنم و می خواهم اين را به همه ثابت کنم."
راستی ممنون ترمه جان:)

mj for ever....

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #4749 توسط Termeh
خواهش میکنم یاسمن جون.
مایکل واقعا به همه چیز توجه میکرد،همه چیزو در نظر میگرفت.

"فقط میخوام موسیقی بسازم"......

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل - 14 سال 1 ماه قبل #4752 توسط hojat
مرسی خیلی خوب بووووووووود :x

نگران فردایت نباش
[IMG
.خدای دیروز و امروزت فردا هم هست.
پيوست:
Last edit: 14 سال 1 ماه قبل by hojat.

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #4753 توسط Termeh
من واقعا همگی شما را دوست دارم.امشب سرگرم ضبط هستم و این به خاطر شماست.شما همیشه منبع الهام واقعی من هستید.من برای شما زنده ام و برای بچه ها.سرزنده باشید،آزاد باشید،ضمیر هوشیار و نیمه هوشیارتان را حس کنید،خدا را حس کنید.دوستتان دارم.
م.جکسون و خانواده(10 نوامبر 2008)

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #4754 توسط Termeh
شما مرا خیلی خوشحال میکنید.من میتوانم انرژی شما را از درون دیوارها حس کنم.حد و مرزی وجود ندارد.همیشه سطح هوشیاری بالاتری داشته باشید.سخت کار میکنم.مثل همیشه.موسیقی،فیلم،اجرا.دوستتان دارم.
مایکل جکسون(11 نوامبر 2008)

منبع رخداد مایکل جکسون www.emjey.com/persian/news

مایکل در صحبتاش تو مجله ی ابونی گفته بود نمیخواد مثل جیمز برون تا پایان عمر کار کنه.نمیخواد تا 80 سالگی کار کنه بلکه گفت"از این پس میخوام به تجلیل از آنچه در جوانی ساختم بپردازم"

شاید عین کلماتشو نگفتم اما این حرفاش یادمه....
حیف که عمرش کوتاهتر از تصورش بود

تا لحظه ی آخر رو صحنه بود و همیشه سخت کار میکرد .

وقتی این دو نوشته رو همون روز از سایت گرفتم اینقدر خوشحال بودم که رفتم پرینت گرفتم و به دفتر مایکلیمم چسبوندم.....
فکر نمیکردم یه روز ......
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Farnaz, مایکلا, FeanoR

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 3.903 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا