Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

گفته های مايکل عزيز (به ياد و خاطره قديم ها)

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #2271 توسط Sam
قديم ها توی همين فروم که خيلی جذاب تر و صميمی تر بود تاپيک هايی بود که واقعاً آموزنده بود و به درد بخور بود و آدم دلش نميومد ساعتی فروم رو ترک کنه
بعد از مدّتی که از بازگشايی دوباره فروم ميگزره تاپيکی زده نميشه که واقعا خوب باشه منظورم اين نيست که همه تاپيک ها سطحش پايينه ولی بيشترشون معمولی هستن
ديگه صبرم تموم شد رفتم سراغ آرشيو قديميم و يه نگاهی به اون دوران فروم انداختم واقعاً اشکم در اومد حيف که اون دوران کوتاه بود اميدوارم بچه های قديمی به کمک بچه های جديد دوباره انجمن رو مثل قبل کنن ، خيلی سخته ولی ممکنه
تصميم گرفتم يکی از تاپيک های قديمی اون فروم تکرار نشدنی رو اينجا دوباره باز کنم مطمئنم ياد و خاطره خيلی از قديمی ها دوباره زنده ميشه و بچه ها رو به اون دوران ميبره
اين تاپيک رو که اون زمان هم خودم زده بودم جز يکی از تاپيک های برتر انجمن بود و خيلی بيننده داشت
به کمک دوست های خوبم الناز عزيز و بيتا عزيز که زحمت ترجمه رو ميکشيدند اين تاپيک سروری ميکرد و خيلی جذاب بود
اميدوارم جديدی ها هم ازش لذت ببرند
من کم کم متن ها رو ميزارم
يادش بخير

JUST GOOD FRIENDS
L.O.V.E

- I love doing all kinds of things. Every experience is new and exciting, and I learn more each time.
- "من عاشق انجام کارهای مختلف هستم... هر تجربه ای جديد و هيجان انگيزه و من هر دفعه بيشتر از دفعه قبل ياد ميگيرم".

- What I enjoy most about performing is making people happy. Just to make a person smile means more to me than anything.
- "بيشترين چيزی که من در مورد اجرا ازش لذت ميبرم، خوشحال کردن ديگران است. اينکه باعث لبخند تنها يک نفر باشم برای من بيشتر از هر چيزی ارزش داره".

- I hate to admit it, but I feel strange around everyday people. My whole life has been onstage. And the impression I get of people is applause, standing ovations and running after you.
- "من دوست ندارم اعتراف کنم، ولی در کنار مردم عادی احساس غريبی ميکنم. همه زندگی من روی صحنه بوده... و برخوردی که من از مردم ميبينم، تشويق، ايستادن و دنبال من دويدن است".

ادامه دارد . . .
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Farnaz, Elnaz, ++ sama, Shaghayegh, niloofar, FeanoR, mohammad, sara, mohammad, blackfire

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #2272 توسط شايان
سامی جان ممنونم که این تاپیک رو دوباره را انداختی این تاپیک رو خوب یادمه اون اوایل بود که تازه اومده بودم....خیلی چیزا ازش یاد گرفتم در مورد مایکل عزیز...اما سامی اون فروم خیلی وقته دیگه تومو شده درسته خیلی بزرگ و پر از اطلاعات و دوستی ها بود اما حالا دوباره این راه ادامه داره...گذشته دیگه گذشته...این که بخواهیم فقط به یاد اون فروم باشیم درست نیست...اعضای قدیمی مثل شما باید جدید ها رو راهنمایی کنن تا اونو مسیر رو یاد بگیرن و به مسیر بیان نه مثل خیلی ها که دیگه رفتن و همه چیز رو فراموش کردن اونم حالا به هر دلیلی...خیلی از بچه های جدیدی باید تاپیک هایی رو تجربه کنن که همه ما تجربه کردیم مثل آلبوم مورد علاقه آهنگ و ویدیو مورد علاقه و امثال اینا....اینجا تازه راه افتاده و هنوز جوون نگرفته...این یک داستان جدیده یک شروع تازست و باید به هم کمک کینم قرار نیست راه فروم قبلو بریم قراره تو شرایط جدیدی که فروم داره در نبود مایکل راه مایکل رو ادامه بدیم پس شرایط کاملا فرق میکنه...به هر حال نمیخوام زا بحث دور بشم...سامی من چند تا جمله از مایکل میذارم اما انگلیسیشو یادم نست حتما باید انگلیسیشو بذارم؟؟؟

حالا من اون چند تا جمله رو میذارم تا راهنماییم کنین....

گر با این احساس که دیگران عاشق شما هستند به دنیا بیایید و با همین احساس دنیا را ترک کنید، با هر اتفاق ناخوشایندی که بین این دو زمان برایتان اتفاق بیافتد کنار خواهید آمد.(کتاب رقصاندن رویا)

دروغ در دوی سرعت شرکت می‌کند، اما راستی در دوی ماراتن(Press statement نوامبر 2003)

توصیف عشق خنده‌‌دار است. عشق را می توان به راحتی احساس کرد، اما در عین حال آنقدر لغزنده است که نمی‌توان درباره‌اش صحبت کرد. درست مانند یک قالب صابون در وان حمام؛ در دستتان می‌ماند مگر اینکه زیاد فشارش دهید.

«من نژادم را می دانم. من به آینه نگاه می کنم و می دانم که سیاه پوست هستم.»(بیانیه‌ی جکسون در سازمان شبکه ملی (National Action Network headquarters) (جولای ۹، ۲۰۰۲) )

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن
كاربر(ان) زير تشكر كردند: mohammad, sara

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #2281 توسط Ehsan
مرسی سامی.
سخنان مایک هر کسی رو تحت تاثیر قرار میده.
دوستم از من خواسته بود یه متن انگلیسی پیشنهاد بدم بهش تا برای میان ترم ببره برای استادشون.منم سخنرانیه مایکل سال 2002 بود فکر کنم که به 6 تا نکته اشاره میکنه در مورد کودکان رو بهش پیشنهاد دادم.بعد ترجمش رو از وبلاگ مردی در اینه و متن اصلیشم از گوگل برداشتیم.
دوستم گفت احسان وقتی تموم شد استادمون گفت شاهکار بود. تو کلاس 40 نفری فقط دوستم نمره ی کامل رو گرفت.تازه همکاسیاش تشویقش کرده بودن.
واقعا سخنان مایکل سنگ رو اب میکنه.:x

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #2409 توسط Sam
- When I’m onstage, I feel it’s the safest place on earth for me.
وقتي بر روي صحنه هستم بسيار احساس راحتي ميكنم. صحنه براي من امن ترين جاي دنياست.

- Kids, or grown-ups, can be very cruel O r very kind.
بچه ها و بزرگسالان ميتوانند بسيار بيرحم باشند... يا خيلی مهربان

- When you’re acting, you’re just being yourself. And who can teach you to be yourself? You can’t teach a person how to act, just like you can’t teach a person to sing—it’s inside of you. Singing is a form of acting, the way you do certain lines, the feeling, you can call it acting
وقتي فيلم بازي ميكنيد، نقش خودتان را ايفا ميكنيد. و چه كسي است كه ميتواند به شما آموزش دهد كه خودتان باشيد؟ نمي توانيد به يك نفر ياد بدهيد چگونه نقشش را بازي كند. همانطور كه نميتوانيد به كسي آواز خواندن ياد بدهيد. اين چيزي است كه از درون شما بيرون مي آيد. خواندن هم يك نوع اجراي نقش است. حركات خاصي كه انجام ميدهيد، احساسي كه داريد... ميتوانيد اسم اين را هم بازيگري بگذاريد.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Shaghayegh, niloofar, mohammad

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #2414 توسط Termeh
نمیشه گفت کدوم حرف مایکل بیشتر رو آدم تاثیر میزاره هر کدوم از حرفاش یه حالت خاصی میده نمیخوام چیزی بگم که بعد بگن داری اغراق میکنی اما حس مقدس بودن چیزی که در وجودش همیشه موج میزنه.

اما چیزی که خیلی تحت تاثیر قرارم داد رو میزارم.البته اینو قبلا هم گفتن ولی بازم میگم:D

همیشه میگفتم چرا وقتی مایکل میخونه میرقصه یه حس خاصی بهش دست میده انگار دیگه تو اون فضا نیست موقع رقص به ویژه تو کنسرتها مایکل انگار فراتر و بالاتر میرفت
میخواستم بدونم خوندن و رقصیدن مایکل چرا پر از عشق و احساسه
تا رسید به زمانی که زیاد رقص رویا رو میخوندم سر قسمت خدا دلیل اینهمه احساسو فهمیدم

عجیب است در حالی که خداوند از اظهار وجودش در هیچکدام از ادیان الهی کوتاهی نکرده است.اما مردم همواره میپندارند تنها راهی که خودشان میروند درست است.هر چه میکوشی به گونه ای خدا را تعریف کنی همواره کسی خواهد بود تا از شما ایرادی بگیرد

،حتی اگر بگویی عشق هرکس به خدا برای خودش درست است.برای من تجسم چهره ی خداوند مسئله ی مهمی نیست.مهمترین چیز اصل و نهاد است.(ترانه ها و رقص من همگی طرحهایی هستند برای او تا بیاید و تکمیل نماید)من تنها طرح و قالب را ارائه میدهم و اون به شیرینی به آنها جان میدهد...

It's strange that God doesn't mind expressing Himself/Herself in all the religions of the world, while people still cling to the notion that their way is the only right way. Whatever you try to say about God, someone will take offense, even if you say everyone's love of God is right for them.

For me the form God takes is not the most important thing. What's most important is the essence. My songs and dances are outlines for Him to come in and fill. I hold out the form. She puts in the sweetness.

اگر در ترجمه کوتاهی کردم لطفا بگید تا اصلاح کنم
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Shaghayegh, niloofar, mohammad, NicoleL2

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #2425 توسط شايان

MJtermeh نوشته: نمیشه گفت کدوم حرف مایکل بیشتر رو آدم تاثیر میزاره هر کدوم از حرفاش یه حالت خاصی میده نمیخوام چیزی بگم که بعد بگن داری اغراق میکنی اما حس مقدس بودن چیزی که در وجودش همیشه موج میزنه.

اما چیزی که خیلی تحت تاثیر قرارم داد رو میزارم.البته اینو قبلا هم گفتن ولی بازم میگم:D

همیشه میگفتم چرا وقتی مایکل میخونه میرقصه یه حس خاصی بهش دست میده انگار دیگه تو اون فضا نیست موقع رقص به ویژه تو کنسرتها مایکل انگار فراتر و بالاتر میرفت
میخواستم بدونم خوندن و رقصیدن مایکل چرا پر از عشق و احساسه
تا رسید به زمانی که زیاد رقص رویا رو میخوندم سر قسمت خدا دلیل اینهمه احساسو فهمیدم

عجیب است در حالی که خداوند از اظهار وجودش در هیچکدام از ادیان الهی کوتاهی نکرده است.اما مردم همواره میپندارند تنها راهی که خودشان میروند درست است.هر چه میکوشی به گونه ای خدا را تعریف کنی همواره کسی خواهد بود تا از شما ایرادی بگیرد

،حتی اگر بگویی عشق هرکس به خدا برای خودش درست است.برای من تجسم چهره ی خداوند مسئله ی مهمی نیست.مهمترین چیز اصل و نهاد است.(ترانه ها و رقص من همگی طرحهایی هستند برای او تا بیاید و تکمیل نماید)من تنها طرح و قالب را ارائه میدهم و اون به شیرینی به آنها جان میدهد...

It's strange that God doesn't mind expressing Himself/Herself in all the religions of the world, while people still cling to the notion that their way is the only right way. Whatever you try to say about God, someone will take offense, even if you say everyone's love of God is right for them.

For me the form God takes is not the most important thing. What's most important is the essence. My songs and dances are outlines for Him to come in and fill. I hold out the form. She puts in the sweetness.

اگر در ترجمه کوتاهی کردم لطفا بگید تا اصلاح کنم

به به ترمه خانوم خودم عجب نوشته اي من اين كتاب رو نخوندم خيلي دوست دارم بخونم....اين نوشته ها واقعا احساسات مايكل نسبت به رقص و موسيقيش هستن....باورم نميشه...جدا تاثير گذار بود موسيقي براش مثل يك عبادت بزرگ بود يك عشق بزرگ به خداي خودش8-> واقعا تاثير گذار و معنوي بود....كاش ميتونستم اين كتاب رو داشته باشم...:(

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 5.197 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا