Skip to main content

انتخابات ریاست جمهوری یازدهم ایران سال 1392

بیشتر
12 سال 2 ماه قبل - 12 سال 2 ماه قبل #31914 توسط Elnaz
نقل از وب های دیگه:

"گزارشگر تلویزیونی صدای آمریکا از لوریس چکناواریان پرسید چه حسی دارید از اینکه یک اقلیت ارمنی در ایران هستید؟ لوریس یک مرتبه داغ کرد گفت :اقلیت خودتی من ایرانی هستم . نسل من از زمان کوروش بزرگ در ایران بوده اند من افتخار میکنم که یک ارمنی ایرانی هستم.من اقلیت نیستم من ایرانی هستم.این قاجارها بودن که در ایران خط کشیهای دینی بوجود آوردند در قبل از آن هیچ گاه در ایران این حرفها نبوده است. لوریس چکناوریان از ارمنی‌های ایرانی و زاده بروجرد است. او تحصیلات موسیقی خود را از سال ۱۳۳۲ در هنرستان عالی موسیقی آغاز کرد. مدتی بعد به وین عزیمت نموده و تا سال ۱۳۴۰ در فرهنگستان موسیقی این شهر به تحصیل آهنگسازی و رهبری ارکستر اشتغال داشت. سپس به ایران بازگشت و ضمن تدریس در هنرستان عالی موسیقی و ترتیب دادن نمایشگاهی از سازهای ملی در انستیتو گوته تهران، تصدی صداخانه ملی هنرهای زیبای کشور را عهده دار شد. چکناواریان در اواخر سال ۱۳۴۲ رهسپار اتریش شد و در سالزبورگ کار آهنگسازی را ادامه داد. دو سال بعد به آمریکا رفت و چندین سال در دانشگاه میشیگان به ادامه تحصیل در رشته‌های آهنگسازی و رهبری ارکستر پرداخت. وی در سال ۱۳۴۹ به ایران بازگشت و علاوه بر کنسرت‌هایی با ارکستر سمفونیک تهران، ارکستر مجلسی و تلویزیونی ملی ایران و... (به عنوان رهبر میهمان)، آثار متعددی آفرید که اکثر آنها در تالار رودکی اجرا گشت. چکناواریان در سال ۱۳۵۱ به رهبری ارکستر اپرای تهران منصوب گردید. چکناواریان پس از انقلاب در ارمنستان اقامت گزید و در ایروان به فعالیت‌های هنری خود ادامه‌داد. وی در حال حاضر رهبری ارکستر مجلسی رودکی را عهده‌دار می‌باشد. بزرگان موسیقی در مورد چکناواریان می نویسند: خاچاتوریان : " او استعدادی بزرگ است که سنن موسیقی ارامنه را ادامه داده است...یک موسیقی دان و رهبر برجسته " کارل اورف : " هدیه ی وی که همان قطعات هنری اوست، جالب توجه است." لوکاس فاس: "یک آهنگساز خوب، رهبر با تجربه و موسیقی دانی واقعی." آندرانیک تیموریان دیگر ارمنی ایرانی است.بیش از 60 دقیقه به عشق ایران با دست شکسته در مقابل تیم کشور کره جنوبی بازی کرد.هیچ کس در طول بازی نفهمید که دست آندو شکسته است.هیچ گاه در طول بازی نشانه ای از درد در چهره او دیده نشد. در جشن ورزشگاه آزادی پرچم ایران از دست و شانه او نمی افتاد. بوسه های او بر پرچم ایران از یاد نمی رود."

لوریس: fa.wikipedia.org/wiki/%D9%84%D9%88%D8%B1...B1%DB%8C%D8%A7%D9%86

دولت ترکیه که خیلی وحشی بوده همیشه. نسل کشی ارامنه توسط عثمانی یه نمونشه! یا کارهایی که با کردها کردن ولی حاضر به قبولش نیستن. نسل کشی ارامنه رو هم رد میکنن! خیلی جالبترش اینه که بعضی از ترکهای ایران هم جبهه میگیرن میگن نه نبوده! اصلا به ما که ایرانی هستیم چه ارتباطی داره که ردش کنیم؟ ما هیچ ارتباطی با عثمانی نداریم! در مورد پاکن ترکیسم هم مطمئنا هرچقدر هواخواه داشته باشه، افرادی که ضدشون باشن مسلما خیلی خیلی بیشترن. توی فیسبوک هم خیلی صفحه های ایرانی زیاد شده برای حمایت از تمامیت ایران. خوبه آگاهی میدن.

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 12 سال 2 ماه قبل by Elnaz.

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
12 سال 2 ماه قبل - 12 سال 2 ماه قبل #31917 توسط Nikolay
خب ببین این حرفی که این آقا گفت بنظرم احساسیه. بازم میگم باید در مورد مردمان شمال رود ارس درست و حسابی تحقیق بشه. از نظر فرهنگی و ژنتیکی خیلی شبیه به ایرانی ها هستند اما از طرفی از نظر زبانی با ایرانی ها فرق دارند بخصوص گرجی ها ، آرانی ها و ... که اصلا زبانشون جز زبان های هندواروپایی نیست. از نظر تاریخی هم در کتیبه کرتیر در سر مشهد ، کرتیر سوریه ، کیلیکیه ، ارمنستان ، گرجستان ، آلبانیا (که امروزه بهش جمهوری آذربایجان میگن) و بالاسگان رو جز انیران آورده. ولی در کتیبه شاپور یکم در کعبه زرتشت قفقاز رو جز ایران محسوب کرده. منم خیلی دوست دارم مردمان قفقاز ایرانی باشند ولی این باید ثابت بشه.

اگه منظورت از ترکهای ایران ، آذری ها و دیگر ایرانی تباران ترک زبانه ، استفاده کردن از کلمه ترکهای ایران به پان ترک ها کمک میشه که با دروغ سعی میکنن آذری ها و ترک زبانان ایرانی تبار رو ترک نشون بدن. ولی اگه منظورت ترک های ساکن ایرانه مثل اغوز ها ، قزاق ها و ازبک ها این واژه درسته.
آره افراد ضدشون بیشتره ، اما باید مشکل رو از ریشه حل کرد که بنظرم بهترین راه ممکن زنده کردن زبان آذری و حفاظت از آذری هاست (البته برای بقیه مردمان ترک زبان شده هم مثل آرانی ها و ترکیه ای ها باید زبان خودشون زنده بشه و از مردمشون محافظت بشه).

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه
Last edit: 12 سال 2 ماه قبل by Nikolay.

بیشتر
12 سال 2 ماه قبل - 12 سال 2 ماه قبل #31918 توسط Elnaz
اگر هم احساسیه باید به این احساس احترام گذاشته بشه.

نمیدونم لابد خودشون رو عثمانی میدونن که ازش دفاع میکنن. کامنتهاشون رو خوندم، فارسی بود.

این به آذری محدود نمیشه، مثلا لهجه نهاوندی فقط در نهاوند صحبت میشه یا بروجردی در بروجرد. از همه‌ی گویش‌ها باید در برابر زبانهای بیگانه و حتی لهجه تهرانی محافظت بشه

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 12 سال 2 ماه قبل by Elnaz.

بیشتر
12 سال 2 ماه قبل - 12 سال 1 ماه قبل #31919 توسط Nikolay
درسته
مسلما مردمان قفقازی حتی اگه ایرانی هم نباشند ، برادر و خواهرمون هستند. به قول یک ارمنی هیچ قوم و ملتی به اندازه ارمنی ها به ایرانی ها نزدیک نیست. من هم احساس میکنم قفقازی ها ایرانی هستند.

من که فکر نمیکنم این ها اصلا هویتی داشته باشن !!! خودشونم نمیدونن کی هستن ...

آذری رو برای این گفتم که چون تقریبا این زبان مرده به حساب میاد و تا جایی که من میدونم فقط حدس زده شده که تاتی دنباله آذری باشه ، از بقیه زبان ها فعلا مهم تره.
کلا باید یکسری تحقیقات گسترده انجام بگیره. مثلا بفهمن که کرد که یک نوع شیوه زندگی بود چجوری تبدیل به یک قوم شد. بعد از این که تحقیقات انجام شد و خیلی چیز ها مشخص شد باید هم از مردمان ایرانی و هم از فرهنگ اصیلشون محافظت بشه.

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه
Last edit: 12 سال 1 ماه قبل by Nikolay.

بیشتر
12 سال 1 ماه قبل #31981 توسط کوچکترین طرفدار

مایکل آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم...
پيوست:
كاربر(ان) زير تشكر كردند: farzam, FeanoR

بیشتر
12 سال 2 هفته قبل #32332 توسط bahareh

مدیران انجمن: Ehsanblackfire
زمان ایجاد صفحه: 1.103 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا