Skip to main content

انتخابات ریاست جمهوری یازدهم ایران سال 1392

بیشتر
12 سال 2 ماه قبل #31829 توسط bahareh

ﺩﻗﯿﻘﺎ ﭼﻪ ﺗﻌﺮﯾﻔﯽ ﺍﺯ ﻧﮋﺍﺩﭘﺮﺳﺘﯽ ﺩﺍﺭﯼ ﺍﻟﻨﺎﺯ ؟
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻣﯿﺸﻪ ﮔﻔﺖ ﺩﻭ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻭﺍﮊﻩ ﺩﺭ ﺯﺑﺎﻥ ﻓﺎﺭﺳﯽ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ. ﯾﮑﯽ ﺍﯾﻨﮑﻪ
ﺍﯾﻦ ﻭﺍﮊﻩ ﺍﺯ ﻧﮋﺍﺩ +ﭘﺮﺳﺖ ﺗﺸﮑﯿﻞ ﺷﺪﻩ ﻭ ﭘﺮﺳﺖ ﺑﻪ ﻣﻌﻨﺎﯼ ﭘﺮﺳﺘﺎﺭﯼ ﻭ ﻣﺤﺎﻓﻈﺘﻪ ﺩﺭ
ﻧﺘﯿﺠﻪ ﻣﻌﻨﯽ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﭘﺮﺳﺘﺎﺭ ﻭ ﺣﺎﻓﻆ ﻧﮋﺍﺩ. ﯾﮑﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﻣﻌﻨﯽ ﺑﺮﺗﺮ ﺑﻮﺩﻥ ﺧﻮﺩ ﻭ
ﺗﻮﻫﯿﻦ ﺑﻪ ﯾﮏ ﻧﮋﺍﺩ ﯾﺎ ﻧﮋﺍﺩ ﻫﺎﯼ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﺳﺖ.
ﺩﯾﺪﮔﺎﻩ ﻣﻦ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﺍﻭﻟﯿﺴﺖ .
ﺍﯾﺮﺍﻥ ﯾﻌﻨﯽ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ! ﻭ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ ﻫﻢ ﻣﺸﺨﺺ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﺷﺎﻣﻞ ﻓﺎﺭﺱ ﻫﺎ ،
ﺁﺫﺭﯼ ﻫﺎ ، ﮐﺮﺩ ﻫﺎ ، ﻟﺮ ﻫﺎ ، ﻟﮏ ﻫﺎ ، ﮐﺎﺳﭙﯽ ﻫﺎ ، ﺳﯿﺴﺘﺎﻧﯽ ﻫﺎ ، ﺗﺎﻟﺸﯽ ﻫﺎ ،
ﺗﺎﺕ ﻫﺎ ، ﺁﺳﯽ ﻫﺎ ، ﭘﺸﺘﻮﻥ ﻫﺎ ، ﭘﺎﻣﯿﺮﯼ ﻫﺎ ﻭ ... ﻣﯿﺸﻮﻧﺪ . ﻋﺮﺏ ﻋﺮﺑﻪ ، ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺍﺯ
ﺭﺍﺳﺘﯿﻨﮕﯽ ﻓﺮﺍﺭ ﮐﺮﺩ. ﻋﺮﺏ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ ﺍﺯ ﻧﺴﻞ
ﻫﻤﺎﻥ ﻋﺮﺏ ﻫﺎﯾﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﺯﻣﺎﻥ ﺳﺎﺳﺎﻧﯽ ﻋﺪﻩ ﺍﯾﺸﻮﻥ ﺑﻪ ﻗﺴﻤﺖ ﻫﺎﯼ ﻣﺨﺘﻠﻒ
ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺗﺒﻌﯿﺪ ﺷﺪﻧﺪ ﻭ ﻋﺪﻩ ﺍﯾﺸﻮﻥ ﻫﻢ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺣﻤﻠﻪ ﺑﻪ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺯﻧﺪﮔﯽ
ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ . ﺗﺮﮎ ﻫﺎ ﻫﻢ ﻫﻤﯿﻦ ﻃﻮﺭ ، ﻣﺜﻼ ﺗﺮﮐﻤﻦ ﻫﺎ ) ﺍﻏﻮﺯ ﻫﺎ ( ﭼﻨﺪ ﺳﺪﻩ ﺍﯼ ﺑﯿﺸﺘﺮص
ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺁﻣﺪﻧﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺯﻣﺎﻥ ﻭﺭﻭﺩﺷﻮﻥ ﻭ ﺍﺷﻐﺎﻝ ﺳﺮﺯﻣﯿﻦ ﻫﺎﯼ ﺍﯾﺮﺍﻥ
ﯾﮑﺴﺮﻩ ﺑﻪ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ ﻇﻠﻢ ﻣﯿﮑﺮﺩﻧﺪ ، ﭼﻮﻥ ﺍﺟﺪﺍﺩ ﻣﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻘﺎﺑﻠﻪ ﺑﺎ ﺗﺮﮎ ﻫﺎ ﺑﻪ
ﺧﺮﺍﺳﺎﻥ ﺁﻣﺪﻧﺪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻣﯿﺪﻭﻧﻢ ﺍﯾﻦ ﻫﺎ ﭼﻪ ﺟﻨﺎﯾﺎﺗﯽ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﻧﺪ ) ﻧﻤﻮﻧﺶ ﺍﺳﺎﺭﺕ
ﺩﺧﺘﺮﺍﻥ ﻗﻮﭼﺎﻧﯽ( ﮐﻪ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎﯼ ﻗﻬﺮﻣﺎﻥ ﺑﺨﺼﻮﺹ ﮐﺮﺩ ﻫﺎ ﭼﻨﺎﻥ ﺩﺭﺳﯽ
ﺑﻬﺸﻮﻥ ﺩﺍﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺟﺮﺍﺕ ﻧﮑﺮﺩﻧﺪ ﺑﻪ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ ﻇﻠﻢ ﮐﻨﻨﺪ.
ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ ، ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ ﺭﻭ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﺑﺪﻭﻧﻦ ﯾﺎ ﻧﺪﻭﻧﻦ ﺍﺻﻼ ﺍﻫﻤﯿﺘﯽ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﭼﻮﻥ
ﻫﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﮐﻨﻦ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﻧﯿﺴﺘﻦ ، ﺍﻭﻥ ﻫﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﮐﻪ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺍﻓﺘﺨﺎﺭ ﮐﻨﻦ ﻧﻪ
ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﯿﺎﻥ ﺑﺨﺸﯽ ﺍﺯ ﻫﻮﯾﺖ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺭﻭ ﺑﺪﺯﺩﻧﺪ ) ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﻫﺎﺷﻮﻥ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭﻭ
ﻧﻤﯿﮑﻨﻦ ﺑﻠﮑﻪ ﻣﺘﺎﺳﻔﺎﻧﻪ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ ﺑﺮﺍﺷﻮﻥ ﻫﻮﯾﺖ ﺟﻌﻠﯽ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﯿﮑﻨﻦ (! ﺑﮕﻦ ﻣﺎ
ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﻫﺴﺘﯿﻢ . ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺳﺮ ﺭﻭ ﺗﻮ ﺑﺮﻑ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺍﺯ ﺭﺍﺳﺘﯽ ﻓﺮﺍﺭ ﮐﺮﺩ

شما حتی اگر این دیدگاهتون باشه بازم ازش مفهوم تبعیض و نژاد پرستی بیرون میاد و ایجور دیدگاهها بجز ایجاد اختلاف چیزی رو بوجود نمیارن
هزار سال زندگی کردن و چند سده زمان کمی نیست تا کسانی که تو این خاک زندگی کردن خودشونو ایرانی ندونن
الان قرن بیست و یکه همه به جهانی شدن فکر میکنن
شما دارید از ظلمهای چه زمانی حرف میزنید؟
هر قومیتی تو یه برهه زمانی پیشرفت داشته و به بشریت خدمت کرده بعضی ها هم تازه به این موقعیت رسیدن
مثلا علوم اولیه مال یونان بود که بیشتر پذیرفته بودن یا علم فلسفه و منطق رو با اونا میشناسند بعد مثلا دیدیم دانشمندان دوره ی اسلامی گل کردند بعدا اروپایی ها موفقیت رو کسب کردند حتی تو زمینه های دیگه مثلا هنر و .... هر قومیتی تا اندازه ای موفق بوده
این مساءل تو کشور دیگه نباید بیان شن که کیا اصالتا ایرانی بودن و نبودن ما الان دیگه مدت زیادی هست که تو یه مرز و کشوریم
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Elnaz, ImaN, Michaellover

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
12 سال 2 ماه قبل - 12 سال 2 ماه قبل #31830 توسط Elnaz
محمد چیزی که میگی فقط میتونه در مورد نسل اول اونها درست باشه ولی این آدما خیلی ساله که تو این کشور زندگی میکنن و بچه هاشون رو تو این خاک به دنیا آوردن و بزرگ کردن و "ایرانی" هستن! پدر مادر افغان که بچشون رو تو ایران به دنیا آوردن و همینجا فرستادنش مدرسه و بزرگش کردن، بچشون ایرانیه ولی به خاطر قوانین مسخره بهش شناسنامه ایرانی نمیدن! ولی اون دختری که 20 سال پیش پدر مادرش مهاجرت کردن رفتن آمریکا و تو اون کشور به دنیاش آوردن، شناسنامه آمریکایی داره! عید امسال تو من و تو یه دختر انگلیسی که اصلا نه مادرش نه پدرش ایرانی بودن نه خودش ربطی به ایران داشت، رقصهای محلی ما رو اجرا میکرد. اون فرهنگ ایرانیش از ما قویتره چون ماها یا نرفتیم دنبالش که یاد بگیریم یا برامون منع شده، اون از نظر من میتونه از خیلیهای دیگه ایرانی تر باشه حتی. این چیزا به خون نیست! میهن پرستی تو ذهن و قلب آدماست نه قوم و قبیله و نژاد

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 12 سال 2 ماه قبل by Elnaz.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: ImaN, Michaellover, bahareh

بیشتر
12 سال 2 ماه قبل - 12 سال 2 ماه قبل #31831 توسط Nikolay

bahareh نوشته: شما حتی اگر این دیدگاهتون باشه بازم ازش مفهوم تبعیض و نژاد پرستی بیرون میاد و ایجور دیدگاهها بجز ایجاد اختلاف چیزی رو بوجود نمیارن
هزار سال زندگی کردن و چند سده زمان کمی نیست تا کسانی که تو این خاک زندگی کردن خودشونو ایرانی ندونن
الان قرن بیست و یکه همه به جهانی شدن فکر میکنن
شما دارید از ظلمهای چه زمانی حرف میزنید؟
هر قومیتی تو یه برهه زمانی پیشرفت داشته و به بشریت خدمت کرده بعضی ها هم تازه به این موقعیت رسیدن
مثلا علوم اولیه مال یونان بود که بیشتر پذیرفته بودن یا علم فلسفه و منطق رو با اونا میشناسند بعد مثلا دیدیم دانشمندان دوره ی اسلامی گل کردند بعدا اروپایی ها موفقیت رو کسب کردند حتی تو زمینه های دیگه مثلا هنر و .... هر قومیتی تا اندازه ای موفق بوده
این مساءل تو کشور دیگه نباید بیان شن که کیا اصالتا ایرانی بودن و نبودن ما الان دیگه مدت زیادی هست که تو یه مرز و کشوریم

شما هر جور دوست داری فکر کن.
کاملا درسته من معتقدم کسی که ایرانی نیست نباید به اندازه یک ایرانی در ایران امتیاز داشته باشه ، حالا شما هر چی اسمشو دوست داری بزار ...
ما فرض کنیم انیرانی ها 7000 سال زندگی کردن اینجا ، باز هم ایرانی نیستند. این که شما در زمینه مردم نگاری و ژنتیک سواد نداری مشکل من نیست ...
خب شما طرفدار جهانی شدن هستی ؟ اگه شما طرفدار جهانی شدن به سبک شوروی و آمریکا هستی من شدیدا با این نوع کثیف جهانی شدن مخالفم. اما من طرفدار نوع ایرانیش هستم ، که مثلا یکی از ویژگی های خوب امپراتوری ساسانی این بود که به انیرانی های ساکن در امپراتوری ساسانی احترام گذاشته میشد و اون ها هرگز ایرانی شمرده نمیشدند بلکه خودشون بودند و لقب بسیاری از شاهان ساسانی هم "شاهنشاه ایران و انیران" بود.
از ظلم هایی سده ها پیش تا امروز ...
من مگه گفتم نداشتن ؟ هر چقدر هم داشته باشن ، به ما چه مربوطه ؟ بحث من چیز دیگه ایه ...
بله به زور شمشیر و وحشی گری از شرق ، غرب ، شمال و جنوب خودشون رو به ما تحمیل کردند و با هزار حقه و کلک توسط عده ای خائن این طور وانمود میکنند که آن ها هم ایرانی هستند ، اما یکی نیست بهشون بگه که اگه ایرانی هستند چرا انقدر با ما فرق دارند ...
باز هم میگم من شدیدا مخالف دروغ گویی هستم ، این که کسانی هم که ایرانی نیستند رو ایرانی به حساب بیاریم دروغ گوییست. ما باید یاد بگیریم به راستی احترام بزاریم. راستی بخشی از فرهنگ اصیل ایرانیه.

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه
Last edit: 12 سال 2 ماه قبل by Nikolay.

بیشتر
12 سال 2 ماه قبل - 12 سال 2 ماه قبل #31832 توسط Nikolay

Elnaz نوشته: محمد چیزی که میگی فقط میتونه در مورد نسل اول اونها درست باشه ولی این آدما خیلی ساله که تو این کشور زندگی میکنن و بچه هاشون رو تو این خاک به دنیا آوردن و بزرگ کردن و "ایرانی" هستن! پدر مادر افغان که بچشون رو تو ایران به دنیا آوردن و همینجا فرستادنش مدرسه و بزرگش کردن، بچشون ایرانیه ولی به خاطر قوانین مسخره بهش شناسنامه ایرانی نمیدن! ولی اون دختری که 20 سال پیش پدر مادرش مهاجرت کردن رفتن آمریکا و تو اون کشور به دنیاش آوردن، شناسنامه آمریکایی داره! عید امسال تو من و تو یه دختر انگلیسی که اصلا نه مادرش نه پدرش ایرانی بودن نه خودش ربطی به ایران داشت، رقصهای محلی ما رو اجرا میکرد. اون فرهنگ ایرانیش از ما قویتره چون ماها یا نرفتیم دنبالش که یاد بگیریم یا برامون منع شده، اون از نظر من میتونه از خیلیهای دیگه ایرانی تر باشه حتی. این چیزا به خون نیست! میهن پرستی تو ذهن و قلب آدماست نه قوم و قبیله و نژاد

نه تنها نسل اول بلکه تا نسل های بعدشان ، مگر اینکه مثلا چند نفرشان در جمعیت ایرانی بقدری حل شوند که دیگه هیچ کدوم از خصوصیات غیر ایرانی ها رو نداشته باشند.
این که بچشون ایرانیه بستگی به این داره که آیا از تیره های ایرانی ساکن افغانستان بودند یا نه. اگه مثلا ازبک بودند ، خیر بچشون ایرانی نیست ، بلکه ازبکه.
اصلا آمریکا رو با ایران مقایسه نکن ، آمریکا (و بسیاری از کشور های قاره آمریکا و استرالیا) کشوریست که ساکنان اصلیش نسلشون تقریبا منقرض شده و یک کشوریست که مردمش از همه دنیا تشکیل شده و مثل کشور ایران یا کشور های اروپایی نیست.
اون به فرهنگ ایرانی گرایش داره ، چون به فرهنگ ایرانی گرایش داره دلیل بر ایرانی بودنش نیست ، مثلا همین الان خیلی از هزاره ها خیلی به فرهنگ اصیل ایرانی گرایش دارن ، من خیلی هاشون رو دیدم ، خیلی با ادب بودند و از همین ادبشون خیلی خوشم اومد ، علاوه بر این فارسی رو سره حرف میزدند ، ولی من به اصلشون احترام میزارم ، اصلشون هم اینه که هزاره هستند نه ایرانی.
به هر حال ، تعریف ایرانی مشخصه ، اگه تیره ای مثل هزاره ها که ایرانی زبان هستند ، بهشون میشه "ایرانی زبان" گفت ، نه "ایرانی".

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه

بیشتر
12 سال 2 ماه قبل #31833 توسط Elnaz
اوکی درسته که باید به اصلیتی که خودشون برای خودشون قائل هستن احترام گذاشت ولی افغان هم جزو خاک ایران بود و جدا شد و همینطور خیلی از کشورهای دیگه. اونا اگه دوست دارن هزاره یا افغان خونده بشن یا ترکمن های ایران اگر خودشون رو ایرانی نمیدونن منم بهشون ایرانی نمیگم! ولی اگه پسر افغانی که اینجا بزرگ شده و مثلا میره استادیوم تیم های فوتبال ما رو تشویق میکنه و ایران رو دوست داره و خودش رو ایرانی و افغان میدونه، منم ایرانی میدونمش. مرز بندی درست نیست! همش یک خاکه یک کشوره یک اسمه: ایران. ماله هرکسی که ساکنشه و عاشقشه. نه امتیازی نه برتری نه تبعیضی به هیچ شکلی، انسانی نیست در قرن 21!

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Michaellover

بیشتر
12 سال 2 ماه قبل - 12 سال 2 ماه قبل #31834 توسط Nikolay
خب الان یک عده پان ترک با اینکه آذری هستن اما خودشون رو ترک میدونن مثلا چون این ها خودشون رو ترک میدونن باید به اصلیتی که خودشون برای خودشون قائلن احترام گذاشت ؟ نظر من اینه که اصلا ، نباید چرندیات و دروغ هاشون رو قبول کرد. برای نشان دادن اصلیت یک فرد یا تیره یا تبار یا نژاد و اینکه آیا مثلا ایرانی هستند یا ترک باید به شواهد تاریخی و اینکه نیاکان آنان به راستی چه نامی بر خودشون گذاشته بودن و چه کسانی بودند و آزمایش ژنتیکی رجوع کرد.
نه تنها افغانستان بلکه بخشی از ناحیه خود گردان سین کیانگ چین (که امروزه نام دیگرش ترکستان چین هست) در اصل سرزمینی ایرانیست که به اشغال ترک ها و چینی ها در اومده و در گذشته اونجا سکا ها که تیره ای ایرانی بودند زندگی میکردند ، قزاقستان ، ازبکستان ، ترکمنستان و ... اما در این مناطق بجز افغانستان که اکثر مردمش ایرانی هستند ، ایرانی ها نابود شدند ( که دلیل اصلیش تازش مهاجمان بود که باعث کشته شدن ایرانی ها ، مهاجرت مهاجمان به اون مناطق ، مهاجرت ایرانی ها از اون مناطق و مخلوط شدن ایرانی ها با مهاجمان). البته هنوز تعداد زیادی ایرانی در این مناطق وجود داره که حاضر نشدن با مهاجمان مخلوط شن و سرزمین خودشون رو ترک کنن. مرز بندی درسته ، مرز بندی طبیعی خودش بوجود میاد و همین مرز ها از زیبایی های دنیاست ، فکر کنین همه گل ها یک شکل بودند ، اون موقع جهان چه شکلی میشد ؟ یا هیچ کشوری وجود نداشت ؟ البته من معتقدم مرز بندی باید طبیعی باشه ، مثلا دلیلی نداره بسیاری از کشور ها مثل اتریش وجود داشته باشند ، این کشور باید به آلمان الحاق بشه.
ایران با ایرانیه که معنا و مفهوم پیدا میکنه. به سرزمین ایرانی خوارزم اشاره میکنم. از وقتی که خوارزمی ها در این منطقه نابود شدند کم کم مهاجمان نام خودشونو رو این منطقه گذاشتن و نام این منطقه الان ترکمنستان و ازبکستانه ! پس این ایرانیه که به ایران معنا میده.
در سده 21 تفکرات غلط خیلی زیاده شده ... دلیلی نداره که چون این تفکرات غلط وجود داره ما هم ازش پیروی کنیم.

نیچه

مدیران انجمن: Ehsanblackfire
زمان ایجاد صفحه: 0.813 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا