- تشکرهای دریافت شده: 1357
انتخابات ریاست جمهوری یازدهم ایران سال 1392
در مورد قضیه کره شمالی که وحید اشاره کرد بنظر من تنها یک بازی سیاسی مسخره بود (که اتفاقات بعدش خیلی جالب بود و یکی از دستاورداش شاید این بود که سلاح هایی که رو دست روسیه و چین باد کرده بود به فروش رفت) ! یک سری اعمال از پیش طراحی شده. کره شمالی وابسته به شوروی بود ، بهتره در مورد روسیه و شوروی اطلاعات بدست بیارید ببینید از کدام کشور به شورشیان بلشویک کمک شد و بعد اون کشور ادعای دشمنی با شوروی رو کرد.
بر خلاف گفته های وحید متاسفانه یهودیت بین المللی از سده ها پیش با ایران کار داشته از نسل کشی ایرانیان (پوریم) در زمان هخامنشی بگیر تا خیانت حاج ابراهیم کلانتر انیرانی که یک جهود بود و به قدرت گرفتن قاجار های ترک در ایران کمک کرد.
بازی سیاسی بود یا بازی سیاسی نبود، بالاخره چیزیه که جهان داره میگه و ایران هم داره به اون هدف کمکشون میکنه و این چیزیه که داره میشه کره شمالی جدید. شاید همین قضیه ایران هم بعدا چیزهای جالبی ازش معلوم بشه.
یک نفر به یک نفر گفت که تو در آینده میتونی آدم موفقی باشی اما در این راه مطمئنا خیلی ها بر علیه تو میشن اما سعی کن هیچوقت، هیچوقت خودت به اونها در این راه کمک نکنی چون دیگه هیچوقت آدم موفقی نخواهی شد.
در اصل این بازی جدید شامل ایران نمیشد اما ایران خودش رو انداخت وسط.
در مورد قضیه دخالت ها هم که من دیگه تا هخامنشی ها عقب نرفتم چون اولا سند هایی که از اون زمان هست کاملا درست نیستند و معلوم نیست دقیقا چه سری اتفاقهایی افتاده(بالاخره بیشتر تاریخ یک دروغ بزرگ هست.) و من بیشتر به معاصر اشاره داشتم و حالا یکم عقب تر از معاصر اما مسئله قومیت خاصی نبود و گرنه اونطوری خود ایرانی ها هم بر علیه خود ایرانی ها بودن، مسئله بیشتر سر کشورهای قدرتمند بود مثل انگلیس و روسیه و آمریکا که خیلی ها میگن اینا خیلی دخالت کردن به وضع داخلی ایران، با اینحال اگه اطلاعاتی در این موارد هست که من ندیدم یا نادیده گرفتم، من از همین جا معذرت خواهی میکنم اما خیلی دوست دارم بدونم چه چیزهایی رو ندیدم یا نادیده گرفتم اگه کسی بگه خیلی ممنون دارش میشم، چون میخوام بیشتر یاد بگیرم.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
اونم اینکه تمام این کاندید ها در دوره های قبلی حاشیه یک سری کاندید های اصلی بودن، حتی اگه ناشناخته بودن اما بازم جزو کاندید های اصلی محسوب میشدن پس در صورتی که اون اصلی ها کاری نتونستن بکنن در دوران رئیس جمهوری شون، آیا این کاندید های حاشیه ای میتونن کاری بکنن؟
این موضوعات همیشه زمانی پیش میاد که تعداد کاندیدها زیادن و مردم سردرگم میمونند و این مساءل قومیتی پیش میاد
مثلا تو انتخابات قبلی این موضوع مطرح نبود البته انتخابات قبلی دو قطبی شده بود ولی خوب خیلی ها مساله قومیت رو درنظر نگرفتند
چهارسال پیش آقای رضایی که فرزند خوزستانه تو این استان رای نیورد حتی تو شهر زادگاهش اما الان تعداد حامیاش تو خوزستان زیاد شده و این بار همشهریاش ازش حمایت میکنن
ﮔﻔﺖ: ﺁﺫﺭﯼ ، ﺗﺮﮎ ، ﺗﺮﮐﻤﻦ ، ﻋﺮﺏ !!! ﺧﺒﺮ ﻧﺪﺍﺷﺘﯿﻢ ﺗﺮﮎ ، ﺗﺮﮐﻤﻦ ﻭ ﻋﺮﺏ ﻫﻢ
ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﺑﻮﺩﻧﺪ !!! ﻗﯽ
منظورتون چیه؟
تو انتخابات قبلی خیلی ها کاندید نشده بودن و چهار کاندید به مردم معرفی شد ه بود چون مساءل جناحی پیش اومده بود افراد هر جناح پشت کاندید خودشون بودند تا شانس برد جناح خودشونو بالا ببرن وگرنه بین خودشون اختلاف زیاد بود که بعدا دیدیم چه اختلافاتی تو همین جریان اصولگرا پیش اومد
به هرحال هر کس از کاندیدا پیروزشه مطمءنا کابینش و شیوه ادارش و برنامه هاش با بقیه متفاوته
من الان اوضاع فرهنگی و اقتصادی رو متفاوت با هشت سال پیش میبینم
یکی از فامیلامون که کارخونه داشت حالا نمیدونم اسم کارخونش چی بود مال همین سنگ تراشی و از اینکار...ورشکست شد میگفت تو این شرایط نمیتونم کارخونمو راه بندازم به گفته اون تا چند سال قبل ا ینطور نبود
پس بلاخره شاید بشه یه تحولی بوجود بیاد
- تشکرهای دریافت شده: 306
FeanoR نوشته: بازی سیاسی بود یا بازی سیاسی نبود، بالاخره چیزیه که جهان داره میگه و ایران هم داره به اون هدف کمکشون میکنه و این چیزیه که داره میشه کره شمالی جدید. شاید همین قضیه ایران هم بعدا چیزهای جالبی ازش معلوم بشه.
یک نفر به یک نفر گفت که تو در آینده میتونی آدم موفقی باشی اما در این راه مطمئنا خیلی ها بر علیه تو میشن اما سعی کن هیچوقت، هیچوقت خودت به اونها در این راه کمک نکنی چون دیگه هیچوقت آدم موفقی نخواهی شد.
در اصل این بازی جدید شامل ایران نمیشد اما ایران خودش رو انداخت وسط.
در مورد قضیه دخالت ها هم که من دیگه تا هخامنشی ها عقب نرفتم چون اولا سند هایی که از اون زمان هست کاملا درست نیستند و معلوم نیست دقیقا چه سری اتفاقهایی افتاده(بالاخره بیشتر تاریخ یک دروغ بزرگ هست.) و من بیشتر به معاصر اشاره داشتم و حالا یکم عقب تر از معاصر اما مسئله قومیت خاصی نبود و گرنه اونطوری خود ایرانی ها هم بر علیه خود ایرانی ها بودن، مسئله بیشتر سر کشورهای قدرتمند بود مثل انگلیس و روسیه و آمریکا که خیلی ها میگن اینا خیلی دخالت کردن به وضع داخلی ایران، با اینحال اگه اطلاعاتی در این موارد هست که من ندیدم یا نادیده گرفتم، من از همین جا معذرت خواهی میکنم اما خیلی دوست دارم بدونم چه چیزهایی رو ندیدم یا نادیده گرفتم اگه کسی بگه خیلی ممنون دارش میشم، چون میخوام بیشتر یاد بگیرم.
بله ایران در کجا ها که خودشو وسط نینداخت ...
بنظر من که پوریم حقیقته و فرض کنیم که این قضیه دروغه اما جشن گرفتن این جنایت کثیف تنها ذات پلیدشون رو نشون میده ...
این که روس ، انگلیس و آمریکا در طول تاریخ به وضع داخلی ایران دخالت کردن یک چیز خیلی روشنیه ... اما مقصر اصلی خود ایران بود ، بعنوان مثال مسئله باختر ، آریا ، پارت ، سیستان ، خوارزم و ... به دلیل ضعف ایران بوجود اومد ولی کشور های دیگه از این ضعف سو استفاده کردند و در امور ایران دخالت کردند و باعث شدند بخش هایی از این مناطق از ایران جدا بشه.
bahareh نوشته: اینطورم نیست که مردم ما شایستگی نداشته باشن همه که در یک سطح نیستن
این موضوعات همیشه زمانی پیش میاد که تعداد کاندیدها زیادن و مردم سردرگم میمونند و این مساءل قومیتی پیش میاد
مثلا تو انتخابات قبلی این موضوع مطرح نبود البته انتخابات قبلی دو قطبی شده بود ولی خوب خیلی ها مساله قومیت رو درنظر نگرفتند
چهارسال پیش آقای رضایی که فرزند خوزستانه تو این استان رای نیورد حتی تو شهر زادگاهش اما الان تعداد حامیاش تو خوزستان زیاد شده و این بار همشهریاش ازش حمایت میکنن
مطمئنا اگه اکثر مردم شایستگی داشتند وضع ما امروز اینطور نبود ...
این موضوع بی توجهی شدید به تیره های ایرانی رو نشون میده ... چرا امروز در روستا های کرمانج نشین شمال خراسان باید فارسی حرف بزنن ؟ چرا رسم ها و سنت های اصیل تیره های ایرانی در حال نابود شدنه ؟ مثل موسیقی اصیل که نه تنها کمکی به زنده کردنش نشد بلکه سعی در نابودی کاملش شد.
bahareh نوشته: منظورتون چیه؟
منظور من خیلی واضحه. چرا تبار ها و اقوامی که ایرانی نیستند رو ایرانی حساب میکنند ؟ غیر از اینه که یا سواد ندارند یا قصد کسب رای از این اقلیت های انیرانی رو دارند یا طرفدار ایرانی زدایی هستند ؟
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
bahareh نوشته: وحید من درست متوجه سوالت نشدم ولی احساس کردم منظورت اینه که این کاندیدا تو دوره قبلی از کاندیدای اصلی حمایت میکردن یا حامیاشون بودن! درسته؟!
تو انتخابات قبلی خیلی ها کاندید نشده بودن و چهار کاندید به مردم معرفی شد ه بود چون مساءل جناحی پیش اومده بود افراد هر جناح پشت کاندید خودشون بودند تا شانس برد جناح خودشونو بالا ببرن وگرنه بین خودشون اختلاف زیاد بود که بعدا دیدیم چه اختلافاتی تو همین جریان اصولگرا پیش اومد
به هرحال هر کس از کاندیدا پیروزشه مطمءنا کابینش و شیوه ادارش و برنامه هاش با بقیه متفاوته
من الان اوضاع فرهنگی و اقتصادی رو متفاوت با هشت سال پیش میبینم
یکی از فامیلامون که کارخونه داشت حالا نمیدونم اسم کارخونش چی بود مال همین سنگ تراشی و از اینکار...ورشکست شد میگفت تو این شرایط نمیتونم کارخونمو راه بندازم به گفته اون تا چند سال قبل ا ینطور نبود
پس بلاخره شاید بشه یه تحولی بوجود بیاد
منظورم از حاشیه این بود که بیشتر اینها یا دوره های پیشین( نه دوره پیش به صورت جزئی، دوره های پیشین به صورت کلی) کاندید شدن اما بازم بخاطر کاندیدهای اصلی در حاشیه رفتن، چطوری منظورم رو برسونم، مثلا توی فوتبال همیشه یک یا چند بازیکن اصلی هستن و بقیه هیچوقت اسمهاشون به میان نمیاد که به اونها میگن حاشیه مثلا...
از این نظر حاشیه منظورم بود، یک مثال انتخاباتی که در همین دوره پیش کاندید های اصلی موسوی و احمدی نژاد بودن و رضایی و کروبی به حاشیه رفته بودن.
پس یک سری شون اینطوری بیشتر موقع ها شرکت میکردن و به حاشیه میرفتن و یک سری هاشون هم شرکت نمیکردن چون میدونستن اگه شرکت کنن به حاشیه میرن پس این دوره، دوره حاشیه نشین هاست

این وسط فقط سعید جلیلی حاشیه ای نیست و مطمئن باشین همین رئیس جمهور میشه که بعدش همه باید بریم همدیگه رو بخوریم از گشنگی

تحول همیشه زمانی اتفاق میوفته که آماده انفجار باشه، پس حالا حالا ها تا تحول مونده فکر کنم.