انتخابات ریاست جمهوری یازدهم ایران سال 1392

من پونزده سالم بود که رفتم تخت جمشید اون موقع هم زیاد شاهنامه میخوندم
از تاریخ یونان و مصرم یکمی بلد بودم
وقتی من تخت جمشید رفتم احساس کردم معماریش ایرانی نیست درسته که معماری های دوران باستان شبیه به همه ولی من احساس کردم خیلی معماریش شبیه معماری یونان و مصره و یادمه تو راهنماهایی که اونجا بود خوندم این بنا با همکاری بناها و معماران مختلف دنیا درست شده ولی باور نمیکردم یعنی ایرانیها از خودشون هنر نداشتن!! تازه وقتی معماری بابلی ها همدیدم تازه فهمیدم شکل قیافه سربازا هخامنشی هم شبیه اونهاست
با اطلاعاتی که از شاهنامه و تاریخ هخامنشیان داشتم احساس کردم این دوتا شبیه هم نیستن ولی یه جا خوندم دوران کیانی شاهنامه همون هخامنشیانه و شایدم قبل از اون
در کل احساس میکنم یجای تاریخ ایران میلنگه
ناصرپوپیرا رو میشناسید؟ البته اون خیلی زیاد اغراق کرده ولی تو یکی دوسال اخیر بعضی ها به کمی از حرفهاش رسیدن
خوب تعداد پست هام شدن صدتا

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
بله ایران در کجا ها که خودشو وسط نینداخت ...
بنظر من که پوریم حقیقته و فرض کنیم که این قضیه دروغه اما جشن گرفتن این جنایت کثیف تنها ذات پلیدشون رو نشون میده ...
این که روس ، انگلیس و آمریکا در طول تاریخ به وضع داخلی ایران دخالت کردن یک چیز خیلی روشنیه ... اما مقصر اصلی خود ایران بود ، بعنوان مثال مسئله باختر ، آریا ، پارت ، سیستان ، خوارزم و ... به دلیل ضعف ایران بوجود اومد ولی کشور های دیگه از این ضعف سو استفاده کردند و در امور ایران دخالت کردند و باعث شدند بخش هایی از این مناطق از ایران جدا بشه.
دیگه جشن گرفتنش مسئله دیگه ایه.
درسته که یک چیز روشنی هست اما در زمان روس و انگلیس دلیلش به نظر من کاملا برای خود ایران نبود یعنی اولش برای ایران نبود و بعدا دیدن یک لقمه اون وسط افتاده و اونا هم برداشتن خوردنش!!! و در زمان آمریکا وضع فرق کرده بود و بحثش خیلی به اینجا مربوط نیست.
با اقوام مشکل دارید؟....
مگر ترکا و ترکمن و عربا چشونه ؟وقتی تو خاک ایرانن ایرانی هستند دیگه ما خودمون باعث تبعیض میشیم
- تشکرهای دریافت شده: 306
پورپیرار یک توده ای ، جاعل و دروغ گوی بزرگه ... دیگه نیازی نیست توده ای ها رو توضیح بدم چه موجوداتی هستند ...
bahareh نوشته: آقا محمد من اصلا نمیفهمم شما موضعتون چیه؟ میهن پرستید؟ میهن پرست نیستید؟
با اقوام مشکل دارید؟....
مگر ترکا و ترکمن و عربا چشونه ؟وقتی تو خاک ایرانن ایرانی هستند دیگه ما خودمون باعث تبعیض میشیم
دیدگاه من ایرانی گرایی ست و من خائن نیستم که ایرانی زدا باشم و انیرانی رو ایرانی حساب کنم ...
چه جالب و چقدر علمی ، مگه هر کسی در یک کشور دیگه ای زندگی کرد اونجایی میشه ؟ مثلا من برم فنلاند ، فنلاندی میشم ؟ خیلی جالبه ...
منم نگفتم اونا چیزیشونه فقط واقعیت رو گفتم که ایرانی نیستند.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
bemikelike.wordpress.com
- تشکرهای دریافت شده: 306
امروز میشه گفت دو تعریف از این واژه در زبان فارسی وجود داره. یکی اینکه این واژه از نژاد+پرست تشکیل شده و پرست به معنای پرستاری و محافظته در نتیجه معنی میشود پرستار و حافظ نژاد. یکی دیگه معنی برتر بودن خود و توهین به یک نژاد یا نژاد های دیگه است.
دیدگاه من تعریف اولیست.
ایران یعنی ایرانی ! و ایرانی ها هم مشخص هستند که شامل فارس ها ، آذری ها ، کرد ها ، لر ها ، لک ها ، کاسپی ها ، سیستانی ها ، تالشی ها ، تات ها ، آسی ها ، پشتون ها ، پامیری ها و ... میشوند. عرب عربه ، نباید از راستینگی فرار کرد. عرب هایی که امروز در ایران زندگی میکنند از نسل همان عرب هایی هستند که زمان ساسانی عده ایشون به قسمت های مختلف ایران تبعید شدند و عده ایشون هم بعد از حمله به ایران در ایران زندگی میکنند. ترک ها هم همین طور ، مثلا ترکمن ها (اغوز ها) چند سده ای بیشتر نیست که به اینجا آمدند و از زمان ورودشون و اشغال سرزمین های ایران یکسره به ایرانی ها ظلم میکردند ، چون اجداد من برای مقابله با ترک ها به خراسان آمدند من خوب میدونم این ها چه جنایاتی انجام دادند (نمونش اسارت دختران قوچانی) که البته ایرانی های قهرمان بخصوص کرد ها چنان درسی بهشون دادند که دیگه جرات نکردند به ایرانی ها ظلم کنند.
این که خودشون ، خودشون رو ایرانی بدونن یا ندونن اصلا اهمیتی نداره چون هر کاری کنن ایرانی نیستن ، اون ها باید به چیزی که هستند افتخار کنن نه اینکه بیان بخشی از هویت دیگران رو بدزدند (البته خیلی هاشون این کارو نمیکنن بلکه متاسفانه ایرانی ها براشون هویت جعلی درست میکنن !) بگن ما ایرانی هستیم. نباید سر رو تو برف کرد و از راستی فرار کرد.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه