Skip to main content

انتخابات ریاست جمهوری یازدهم ایران سال 1392

بیشتر
12 سال 2 ماه قبل #31863 توسط kingmichael
فعلا روحانی با نصف آرا اوله ...

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
12 سال 2 ماه قبل #31868 توسط bahareh
خوب دیدیم انتخابات به خوبی و سلامتی برگزار شد و رای مردم هم موثر بود
كاربر(ان) زير تشكر كردند: ImaN

بیشتر
12 سال 2 ماه قبل - 12 سال 2 ماه قبل #31910 توسط Elnaz

Nikolay نوشته: اینجوری نیست که الکی خودم رو بدونم بلکه به راستی (واقعا) از دو تیره اصیل ایرانی هستم (کرد و آذری). تو هم حتما هستی ، نمیدونم چقدر در این مورد تحقیق کردی ...

ما نسبت به انیرانی در کشور خودمون ، در سرزمینی که مال خودمون هست امتیاز داریم. بنظر من یک سری دات ها (قوانین) باید برای انیرانی های ساکن ایران تصویب بشه. مثلا در رابطه با پیشه ، یک سری پست ها و کار ها نباید به انیرانی ها داده بشه مثل پست های حکومتی و دولتی. اما مثلا ریاست یک شرکت کوچک رو در صورتی که اون شرکت به یک رئیس خارجی نیاز داشته باشه و اون خارجی هم برتری قابل توجهی نسبت به کاندیدا های بومی داشته باشه میشه ریاست شرکت رو به اون خارجی سپرد. من خیلی به شایسته سالاری اعتقاد دارم اما نه شایسته سالاری ای که به بومی ها ستم بشه.

ارامنه رو هم جزو انیرانی‌ میدونی؟ یعنی آندرانیک تیموریان بعد از اینکه جوونیش رو گذاشته تو تیم ملی فوتبال ایران، ایرانی محسوب نمیشه؟ من با این ایده مخالفم!

پان ترکیسم هم که یه چیز کاملا جعلیه! اصلا هیچ معنایی نداره و جوکه! اینکه این اراجیف حتی گفته میشه خیلی مسخره ست! لهجه آذری شاخه‌ای از پهلویه مثل لری. با زبان ترکی که ترک ها به ایران آوردن فرق داره. از اول آذری تو اون مناطق صحبت میشده بعد زبان ترکی گسترش پیدا کرد و تا حدی جای آذری رو گرفت. حالا واقعا مضحکه عده‌ای بخوان ادعای پان ترکیسم کنن و بگن که ایرانی نیستن! این چیزها یا کاره یه سری مزدوره یا یه سری مریض! کلا چیزه مضحکیه...

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 12 سال 2 ماه قبل by Elnaz.

بیشتر
12 سال 2 ماه قبل - 12 سال 2 ماه قبل #31911 توسط Nikolay

Elnaz نوشته: ارامنه رو هم جزو انیرانی‌ میدونی؟ یعنی آندرانیک تیموریان بعد از اینکه جوونیش رو گذاشته تو تیم ملی فوتبال ایران، ایرانی محسوب نمیشه؟ من با این ایده مخالفم!

پان ترکیسم هم که یه چیز کاملا جعلیه! اصلا هیچ معنایی نداره و جوکه! اینکه این اراجیف حتی گفته میشه خیلی مسخره ست! لهجه آذری شاخه‌ای از پهلویه مثل لری. با زبان ترکی که ترک ها به ایران آوردن فرق داره. از اول آذری تو اون مناطق صحبت میشده بعد زبان ترکی گسترش پیدا کرد و تا حدی جای آذری رو گرفت. حالا واقعا مضحکه عده‌ای بخوان ادعای پان ترکیسم کنن و بگن که ایرانی نیستن! این چیزها یا کاره یه سری مزدوره یا یه سری مریض! کلا چیزه مضحکیه...

در مورد ارمنی ها ، گرجی ها ، آبخاز ها و آرانی ها (که امروزه بهشون آذری میگن) و مردمان ناحیه فدرالی جنوبی و قفقازی شمالی روسیه باید درست و حسابی تحقیق بشه. البته این نکته رو تایید میکنم که این مردمان خیلی به ایرانی ها شباهت دارند. یک عده میگن اون ها ایرانین ولی یک عده دیگه میگن از یک شاخه جدا هستند. یک عده میگن فرزند خواندگان ایران هستند.
من به این مورد کاری ندارم ، ولادیمیر مینورسکی هم کلی از عمرشو صرف ایران کرد ولی اون ایرانی نیست بلکه روسه. ایرانی با تبعه ایران فرق میکنه. به عنوان مثال در روسیه گروهی ایرانی وجود داره ولی تبعه روسیه هستند. مثل آس ها که خودشون رو ایرته و سرزمینشون رو ایرشتن معرفی میکنن. پس چون تبعه روسیه هستند دلیل نمیشه که روس باشن.
این دیدگاه که هر کس در یک کشور دیگه ای زندگی کرد اونجایی میشه بنظرم یک دیدگاه کاملا جدید و شاید بشه گفت آمریکاییه. این مورد تنها در مورد کشور هایی میتونه درست باشه که مردمش از همه جای دنیا هستند و تقریبا همه مهاجرند. ولی در مورد ایران و کشور های اروپا ، آسیا و آفریقا اینجوری نیست. در این کشور ها مردم مشخصی وجود داره که ژنتیک ، فرهنگ و تاریخ یکسانی دارند.

متاسفانه همین چیز جعلی رو خیلی ها باور کردند و در جمهوری آذربایجان و ترکیه بصورت گسترده داره پخش میشه. مردمان زیادی بخاطر این ایدئولوژی کثیف داره بهشون ستم میشه و از جمعیتشون کم میشه مثل کرد ها ، ارمنی ها و یونانی ها در ترکیه و تالشی ها ، تات ها ، لزگی ها و ... در جمهوری آذربایجان و ایرانی های ازبکستان.
من فکر میکنم کار هر دوشونه از بزرگان پان ترک دو تا یهودی به نام های آرمین ومبری و معز کوهن هستند که هیچ ربطی هم به مردم این مناطق ندارند. عده ایشون هم به دلیل گاز گرفته شدن توسط گرگ هایی که به این مناطق اومدند هار شدند و مریض شدند و فقط دروغ میگن و دروغ رو باور میکنن.

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه
Last edit: 12 سال 2 ماه قبل by Nikolay.

بیشتر
12 سال 2 ماه قبل - 12 سال 2 ماه قبل #31912 توسط farzam
محمد حرفت درسته كه ايراني با تبعه ايراني فرق داره
ولي مثالي كه الناز زد در مورد آندرانيك واقعا درسته الان اندرانيك از خيلي به اصطلاح كسايي كه اصليت ايراني دارن يراي اين
سرزمين مفيد تر بوده...
يك سوالم در مورد اين كه گفتي : مردمان زیادی بخاطر این ایدئولوژی کثیف داره بهشون ستم میشه
چه ايدئولوژي اي ؟؟؟؟
چرا ؟؟

She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
Last edit: 12 سال 2 ماه قبل by farzam.

بیشتر
12 سال 2 ماه قبل - 12 سال 2 ماه قبل #31913 توسط Nikolay
کاملا درسته ولی بازم این دلیلی نمیشه ، ببین من در مورد یک تعریف اصیل و مشخص که از سده ها پیش بوده حرف میزنم. این که ما میگیم مثلا چون یک نفر به این سرزمین خدمت کرده پس از نظر من ایرانیه این تعریف تنها یک نظریست و در اصل چنین نیست. زمانی که داریوش میگه از چهر آریایی هستم منظورش این نیست که تبعه یک کشور آریایی هستم !!! بلکه منظورش اینه که از چهر آریایی (نژاد آریایی) هستم.
در کشور هایی مثل ایران خون و خاک هر دوشون مهم هستند. البته بنظرم اهمیت خون بیشتر از خاکه. ولی در کشور هایی که تقریبا همه مهاجر هستند مثل آمریکا ، کانادا و استرالیا فقط خاک مهمه.
بعدشم اگه قرار باشه هر کس کشوری بره و به اون کشور خدمت کنه ، پس اونجایی میشه ، اصلا چرا پس کشور وجود داره ؟! خب اگه اینجوری باشه که دلیلی نداره کشوری وجود داشته باشه ! وجود هر کشور بخاطر مردمشه !

ایدئولوژی پان ترکیسم ! دلیلش اینه که یک عده در توهمات خودشون ترک هستند (اگه با هاشون حرف بزنی میفهمی چقدر هار شدن و هر چقدر هم سند و مدرک بیاری باز میگن کسروی این زبانو اختراع کرده و قبل از کسروی کسی به این موضوع اشاره نکرده بوده و مردم بومی اینجا ترک ها هستند !!! در حالی که قبل از کسروی ، عبدالله مهندس در سفرنامش به زبان آذری اشاره میکنه) و فکر میکنن خیلی از اقلیت هایی که اونجان ، اونجا رو اشغال کردن ، مثل ترکیه که با اینکه کردستان رو اشغال کرده ولی کرد ها رو کاملا به رسمیت نمیشناسه و حتی بهشون ترک کوهستانی میگفت (جدیدا چون میخوان عضو اتحادیه اروپا بشن از وحشی گری هاشون کمتر شده) !!! نا گفته نماند که وضعیت کرد ها در سوریه و عراق بدتر از وضعیتشون تو ترکیه بوده.

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه
Last edit: 12 سال 2 ماه قبل by Nikolay.

مدیران انجمن: Ehsanblackfire
زمان ایجاد صفحه: 1.099 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا