- تشکرهای دریافت شده: 306
انتخابات ریاست جمهوری یازدهم ایران سال 1392
Elnaz نوشته: پس خودت رو از یه تیره اصیل ایرانی میدونی.
همونطور که دوست نداریم در مورد یه ایرانی خارج از ایران تبعیض اعمال بشه، خودمون هم نباید فکر کنیم نسبت به ترکمن و عرب و غیره امتیازی داریم. اگه یه شغل وجود داشته باشه با دو متقاضی یکی ترکمن یکی ایرانی، باید به کسی که لیاقتش رو داره، داده بشه نه اینکه امتیاز قائل بشن که چون طرف ایرانیه بدن به اون. این تئوری در عمل آخرش میرسه به همچین جریانی. تو کشور باید شایسته سالاری باشه نه قوم سالاری!
اینجوری نیست که الکی خودم رو بدونم بلکه به راستی (واقعا) از دو تیره اصیل ایرانی هستم (کرد و آذری). تو هم حتما هستی ، نمیدونم چقدر در این مورد تحقیق کردی ...
ما نسبت به انیرانی در کشور خودمون ، در سرزمینی که مال خودمون هست امتیاز داریم. بنظر من یک سری دات ها (قوانین) باید برای انیرانی های ساکن ایران تصویب بشه. مثلا در رابطه با پیشه ، یک سری پست ها و کار ها نباید به انیرانی ها داده بشه مثل پست های حکومتی و دولتی. اما مثلا ریاست یک شرکت کوچک رو در صورتی که اون شرکت به یک رئیس خارجی نیاز داشته باشه و اون خارجی هم برتری قابل توجهی نسبت به کاندیدا های بومی داشته باشه میشه ریاست شرکت رو به اون خارجی سپرد. من خیلی به شایسته سالاری اعتقاد دارم اما نه شایسته سالاری ای که به بومی ها ستم بشه.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- کوچکترین طرفدار
-
- آفلاین
- Wanna Be Starting Something
-
- i♥MJ
به به چه خبره اینجا. حیف من از اولش نبودمImanliver نوشته:
آقا فرزام همین انتخابات هست که کشورو ار وضع فلاکت بار در میاره و همین شرکت کردن مردمه که داره کشورو نجات میده ،ما چند ماه پیش خیلی خیلی بیشتر از اینی که هست تو تحریم بودیم ،اما واقعا قبول داشته باشین که تحریم کمتر شده و تورم قیمتها کمی کاسته شده ،نمونه قیمت گوشی موبایل یا قیمت خودرو و ... ،شرکت نکردن تو انتخابات به ضرر همون فرده!farzam نوشته: فرقي نداره كي بشه... چون اصلا ما كاره اي نيستيم... اين وضع فلاكت باره مملكت ما كه نه قانون هست نه چيزه ديگه
هر كي قدرت داشته باشه و پول هر كاري ميتونه بكنه... واسه سو استفاده بيشتر از پيش،
از اين "مردمان" سر كار گذاشتن مردمو...
ما ها هنوز نميفهميم داره چه بلايي سرمون مياد.. هنوز زوده
من کاری ندارم شما میخوایین شرکت کنید و میخوایین شرکت نکنین ،خود دانید!
فقط پست این دوستمون خیلی برام جالبه و نتونستم جواب ندم
دوست عزیز منظورت انتخاباته یا انتصابات؟
شما چند سالته؟ اگه بالای چهار سال سن داشته باشی حتما چهار سال پیش یادته که همین رژیمی که ازش طرفداری میکنی و میگی مردم بهش رای بدن با مردمش چیکار کرد؟
یادت رفته تو انتخاباتش تقلب کرد؟
یادت رفته مردم کشورش رو وسط خیابون به گلوله بست؟
بعد جالبه میگی انتخابات کشور رو از وضعیت فلاکت بار در میاره پس چرا تو 30 سال گذشته که هر چند سال یه بار داره انتخابات برگذار میشه وضعیت کشور داره فلاکت بار تر میشه؟
تو این چند ماه تحریم ها کم شده؟ کدوم تحریم لغو شده میشه اسمش رو بگی؟
قیمت ها هم کاهش پیدا نکرد فقط دوماه قیمت ها ثابت بود و این هر چهر سال یک بار تکرار میشه قبل از انتخابات قیمت ها ثابت میمونه تا مردم کمتر شاکی باشن و رای بدن
شرکت نکردن تو انتخابات به ضرر فرد نیست شرکت کردن تو انتخابات به ضرر کل افراد هستش و باعث قدرت پیدا کردن رژیم میشه و شرکت کردن مردم توانتخابات رو مجوزی برای سرکوب گری و دیکتاتوری های خودش میدونه
ضمنا شما که اینقدر میگی دشمن منظورت دشمنان کدوم کشوره؟ ایران؟ جالبه برام کشور جهان سومی عقب افتاده ای که نصف بیشترش کویر هستش و تا چند سال دیگه که نفتش تموم بشه باید دودستی بزنه تو سرش چه ارزشی داره که بخواد این همه دشمن داشته باشه؟ اشتباه نکن دوست من دشمن ایران هیچکسی نیست به جز مردم خود ایران, همون مردمی که امروز رفتن به جمهوری اسلامی رای دادن
گذشته از همه اینها برای همه شما کسایی که تو انخابات شرکت کردین متاسفم, چطور ندا رو فراموش کردین؟
متاسفم...
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
من که امروز رفتم رای دادم ، دلیلش رو هم نمیگم چون اکثرا میدونید

خیلی حال داد ! کلا 5 دقه بیشتر طول نکشید ! من نکه بابام بچه معروفه! از اون دم حوزه تا اون ته، از سرباز گرفته تا آخوند همشون آشنا در اومدن

- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
- کوچکترین طرفدار
-
- آفلاین
- Wanna Be Starting Something
-
- i♥MJ
بحث رو به کدوم سمت نبرم؟ به سمتی که باعث میشه کسایی که رای دادن خجالت زده بشن؟kingmichael نوشته: عرفان خواهشا بحث رو به اون سمت نبر ، ما همه برای ندا و امثال ندا ناراحتیم ، نه به عنوان یه معترض ، نه به عنوان یه ایرانی ، بلکه به عنوان یه آدم که حالا به هر دلیلی کشته شده
حتما ناراحتیتون رو هم به صورت حضور در پای صندوق های رای نشون دادین
مشکل دقیقا همین جاست که شما برای ندا و امثال ندا ناراحتین به عنوان یه آدم که کشته شده نه به عنوان یه معترض نه به عنوان یه ایرانی
اگه واسش به عنوان یه معترض ناراحت بودین هیچ وقت تو انتخابات شرکت نمیکردین و به رژیمی که به مردم معترضش وحشیانه حمله میکنه و اونا رو میکشه رای نمیدادین و بهش مشروعیت نمیدادین
از قدیم گفتن کسی که خوابیده رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو به خواب زده هیچ وقت نمیشه بیدار کرد.
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever