انتخابات ریاست جمهوری یازدهم ایران سال 1392
- Michaellover
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
- Live The Life You Love
چند وقت پیش رفته بودم نونوایی دو تا خاش خاشی بگیرم

فرقی نمیکنه کجایی باشن وقتی تو ایران زندگی می کنن باید از تمامی حقوقی که من و تو داریم بهره مند باشن.
"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
عربها مغولها غیره به ایران تجاوز کردن و خیلی از زنای ایرانی بچه های اونا رو به دنیا آوردن. شاید نسل اون بچه ها خود ماها باشیم. پس ایرانی اصیل نیستیم؟
bemikelike.wordpress.com

این مدت که مثلا زمان تبلیغاته و باید تنور انتخابات گرم بشه توی شهر هیچ خبری نیست. مثل اینکه هرکسی سرشو تو لاک خودش کرده. وقتی چهار سال پیش یادم میاد تفاوت از زمین تا آسمون که چه عرض کنم تا مریخه. تا حالا یخ تر از این انتخابات دید؟
اما بعد از چهارسال پیش که دیگه هیچی

اصلا به نگاه این کاندیدا های عزیز به جمعیت نسوان توجه کردید چه دید روشنفکرانه ای دارن؟! یکی که میاد می گه تنها شغل زن مادریه، اون یکی که می گه زنان باید نشینند و زایند شیران نر

تنها به آقای عارف و روحانی می شه یه نخود امید بست که امیدوارم با ائتلاف به رای بیشتری برسن.

without hope we are lost.....i love you Michael
- تشکرهای دریافت شده: 306
Michaellover نوشته: هیچ کدوممنون با دیگری فرقی نداریم،هیچ کدوممنون برتر نیستیم،"We Are The one"
چند وقت پیش رفته بودم نونوایی دو تا خاش خاشی بگیرمدیدم یه افغانی 6 تا نون گرفت برد یکی از ته صف داد زد:بابا چی از جون این مملکت میخوایین فقط اومدین اینجا میخورین میخوابین گمشین برین کشور خودتون!!!بعد بدبخت سرش رو انداخت پایین و رفت
فرقی نمیکنه کجایی باشن وقتی تو ایران زندگی می کنن باید از تمامی حقوقی که من و تو داریم بهره مند باشن.
حواست معلوم هست کجاست ؟ اصلا بحث چیه ؟! کی از برتری حرف زد ؟ توهم داریا ...
بعدشم این که هممون یکی هستیم تنها یک دیدگاه دینیه که اثبات هم نشده ...
اصلا من کار ندارم به اینا. بعدشم مگه من گفتم تحقیرشون کنین ؟ من صبح زود که برای امتحان آیین نامه رفتم بانک ملی دیدم تعداد زیادی از هزاره ها اونجا بودن و اکثرا هم بی سواد. برای چند نفرشون فرم پر کردم که ویزاشون رو 3 ماهه کنن. چون به اینا کمک کردم اون همه راه با دوچرخه رفتم آموزشگاه بهم گفتن دیر رسیدی ! فقط خواستم اینو بگم که من کمکشون هم میکنم.
این حرفت بنظر من کاملا غلط و ظلم به ایرانی هاست. اصلا نباید یک سری امتیازات رو داشته باشن. مثلا شنیدم در فرانسه غیر فرانسوی ها نمیتونن رئیس جمهور شن. خب این خیلی درست و خوبه. باید همین طور باشه.
Elnaz نوشته: اصالتی که میگی واقعی نیست.
عربها مغولها غیره به ایران تجاوز کردن و خیلی از زنای ایرانی بچه های اونا رو به دنیا آوردن. شاید نسل اون بچه ها خود ماها باشیم. پس ایرانی اصیل نیستیم؟
کاملا واقعیه. دوست داری این اصالتو ببینی بیا روستا های خراسان (من برای نمونه خراسان رو گفتم چون خودم اینجا هستم ، مطمئنا در تمام نقاط ایران و خارج از مرز های ایران امروز میشه این اصالت زیبا رو بین همه تیره های ایرانی ها دید). یک مثالش تیره (ایل) خودمونه که واقعا چهره های یک عده شون شبیه به پادشاهان ساسانیه. هنوز نوادگان ساسانی وجود داره تو ایران. مثلا تیره کرمانج اوغاز قبادی که نسبشون به قباد پادشاه ساسانی میرسه. یا تیره کاوانلو که گفته میشه نسبشون به کاوه آهنگر میرسه. البته یک سری روستا اینجا هستن که تقریبا تمام ساکنین روستا چهره و خصوصیات آلتاییک دارن.
خب به من بگو همه عرب ها ، ترک ها و مغول ها به زنان ایرانی تجاوز کردند ؟ یا مثلا کل جمعیت مهاجمان به ایران اومدن ؟ (که فکر نکنم کل جمعیتشون به اندازه فقط جمعیت شمال شرق ایران بزرگ باشه) اصلا چهره دو رگه ایرانی-ترکی دیدی ؟ ژن مهاجمان در اکثر مواقع غالبه درنتیجه بسیاری از دو رگه ها خصوصیات مهاجمان رو به خودشون گرفتم.
بعدشم از نظر ژنتیکی هم ایرانی ها به یک ریشه میرسند و با انیرانی های ساکن ایران تفاوت دارند.
به فرض که ما مثلا یک جد از مهاجمان داریم ، انقدر این یک جد حل شده در جمعیت ایرانی که اصلا بجز آزمایش ژنتیکی قابل تشخیص نیست.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
همونطور که دوست نداریم در مورد یه ایرانی خارج از ایران تبعیض اعمال بشه، خودمون هم نباید فکر کنیم نسبت به ترکمن و عرب و غیره امتیازی داریم. اگه یه شغل وجود داشته باشه با دو متقاضی یکی ترکمن یکی ایرانی، باید به کسی که لیاقتش رو داره، داده بشه نه اینکه امتیاز قائل بشن که چون طرف ایرانیه بدن به اون. این تئوری در عمل آخرش میرسه به همچین جریانی. تو کشور باید شایسته سالاری باشه نه قوم سالاری!
bemikelike.wordpress.com
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
همونطور که نمیشه گفت مار بوا بهتره یا مارزنگی نمیشه در مورد نژاد ها هم قضاوت کرد .(البته این مثاله ها نمیگم ما مثله ماریم !

افغانی ها چهرشون بخاطر بعضی از افغانی های اولی که تو ایران اومدن خراب شده
اگه یادتون باشه چندسال پیش اکثر مواد و تجاوز ها توی شهر های بزرگ مربوط به افغانی ها میشد ولی الان اونایی که اینجا کار ندارن میزارن میرن و بیشتر کسایی میمونن که اینجا خونه و زندگی دارن
بحث چی بود چی شد !!