- تشکرهای دریافت شده: 1357
اسطورهی قرن کیست؟ راي دهيد
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
hbmj2 نوشته: خوب اگر از این زاویه هم ببینی باز می رسیم به دنجورس ! چون فیلمبرداری اون هم اچ دی ! اون هم از اون همه زاویه و با اون همه کات تو تدوین و پیچوندن ضعف ها خودت می دونی چقدر کار رو تغییر میده . در مقابل دنجورسی که تو نورلند بوده !!!! با امکانات خیلی کمتر ، فیلمبرداری بد ! فیلم نسبتا خونگی و نبودن دلیل و انگیزه برای اجرای اصلی .
یه فرق بزرگ بین تمرین دنجورس و دیس ایز ایت هست که باید بهش توجه کنیم .
تو دنجروس مایکل به شدت از نظر جسمی و رقصی آماده ست و بیشتر داره پشت سری هاشو با خودش هماهنگ می کنه و عملا نمی رقصه !
اما تو دیس ایز ایت داره تمرین می کنه و می رقصه تا به آمادگی قبلیش برسه .
من هم قبول دارم حمید جان.
hbmj2 نوشته: بحث ما از درون جذاب بودن نبود اینجا ، منظور ما دقیقا همون ظاهره . همینطور بحث ما نظر خود ما نیست ، شاید براتون جالب باشه از نظر من جذاب ترین چهره مایکل دقیقا زمان دادگاهه ! من از دید عمومی و از تجربه ای که در برخورد با عموم به خاطر این سایت داشتم گفتم .
شهروز :اون واژهٔ شیطانی هم که گفتم رو خواهشا یک بار دیگه برید بخونید. گفته بودم از نظر مردم این گونه به نظر می رسید.
واسه همین گفتم عجیبه ، چون از مردم همچین واژه ای رو نشنیده بودم .
حمید جان شما چون با جامعهٔ هنرمندان سروکار داری این کلمات رو نمی شنوی.
بابا منم یکیم مثل تو ! دائم با رفیقامم ! دختر بازی هم می کنم !!! هه !
پارتی می رم !
گه گداری تو خیابون انقلاب فلافل می زنم به بدن !
تو دانشگاه از کلاس اخراج می شم !
شمال می رم تفریح ! بازم بگم ؟ ! ( شوخی بود البته این حرف ها )
منظورم از اینکه گفتم مردم ، چون از مردم نشنیدم . خوب هنرمند ها و موزیسین ها که جای خود دارن و مشخصا خیلی هاشون دوستدار مایکل هستن .
من نمی دونم شاید شانس من خوب بوده که نشنیدم . لطفا اگه بقیه از مردم شنیدن مایکل جهره شیطانی داره بیان و بگن

من وقتی فکر میکنم مایکل جذابه چرا باید بگم نیست؟ شاید روی تعریف جذاب مسئه داریم. جذاب یعنی اینکه حس و حال خاصی داره که شما دوست دارین کشفش کنین یا به طرفش کشیده میشین! گرچه فکر میکنم خوشگل هم بود. حالا اگه بگم خوشگل بود میگی چون فن هستی و دوستش داری میگی. خوب هم فن هستم هم دوستش دارم. من واسه عموم حرف نمیزنم! هزاران انسان مثل من فکر میکنن و هزاران نفر هم نه.
ولی در کل مایکل جکسون یک انسان جذاب بود! مردم رو به طرف خودش جذب میکرد.
به هر حال هرکسی حق داره از چشمهای خودش نگاه کنه. لازم نیست ما حقیقت رو واسه کسی بیان کنیم چون هرکسی واقعیت اون چیزی رو که میبینه تشخیص میده.
جورج کلونی خوش قیافهست ولی واسه من جذاب نیست. از نظر من مایکل جذاب بود. به اجرای بیلی جین نگاه کنین در فیلم دیس ایز ایت! واقعا جذابه! یا اونجا که مختلط جکسون فایو رو اجرا میکنه معرکه است!
bemikelike.wordpress.com