- تشکرهای دریافت شده: 306
اسطورهی قرن کیست؟ راي دهيد
کمتر
بیشتر
14 سال 4 ماه قبل #1585
توسط Nikolay
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: اسطورهی قرن کیست؟ راي دهيد
46 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مطمئنی ؟؟؟؟؟

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
14 سال 4 ماه قبل #1588
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: اسطورهی قرن کیست؟ راي دهيد
سال 2003 که پلیس اونطوری بهش دست بند زد وزنش 56 بود. این وزن رو پلیس اندازه گرفته بود. در روزهای پایانی دادگاه 2005 هم رسید به 46 و عدهای میگفتن 43. اینها ارقامی بود که خبرگزاریها میگفتن و شاید واقعی نباشن.
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
14 سال 4 ماه قبل #1589
توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: اسطورهی قرن کیست؟ راي دهيد
الناز ولی من تو پایگاه دادههای اینترتی فیلم نوشته بود مایکل ۱۷۹ سانته.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 306
14 سال 4 ماه قبل #1590
توسط Nikolay
فکر نکنم واقعی باشه.46 که خیلی تابلوه.اسکلت میشد.
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: اسطورهی قرن کیست؟ راي دهيد
Elnaz نوشته: سال 2003 که پلیس اونطوری بهش دست بند زد وزنش 56 بود. این وزن رو پلیس اندازه گرفته بود. در روزهای پایانی دادگاه 2005 هم رسید به 46 و عدهای میگفتن 43. اینها ارقامی بود که خبرگزاریها میگفتن و شاید واقعی نباشن.
فکر نکنم واقعی باشه.46 که خیلی تابلوه.اسکلت میشد.
نیچه
14 سال 4 ماه قبل #1591
توسط Elnaz
درسته شهروز این قد رو میگن البته خود من 178 دیدم. خوب شاید این قد با احتساب کفش بوده. چون مرسومه بین ستارهها.
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: اسطورهی قرن کیست؟ راي دهيد
shahroozporia نوشته: الناز ولی من تو پایگاه دادههای اینترتی فیلم نوشته بود مایکل ۱۷۹ سانته.
درسته شهروز این قد رو میگن البته خود من 178 دیدم. خوب شاید این قد با احتساب کفش بوده. چون مرسومه بین ستارهها.
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
14 سال 4 ماه قبل - 14 سال 4 ماه قبل #1594
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: اسطورهی قرن کیست؟ راي دهيد
الناز قد 178 و وزن 62 یعنی خیلی لاغر ! کی گفته این وزن مناسبه ؟ فرمول ساده ای داره ، وزند مناسب برای اون قد بین 70 تا 80 ه .
منظور من از اینکه داشت می شکست اصطلاح بود ، زیبایی سلیقه ایه اما معیار جهانی هم داره مخصوصا تناسب اندام . من که نمی خوام ضد مایکل حرف بزنم . اما وقتی از بیرون به قضیه نگاه می کنم می فهمم ما به خاطر دوست داشتن مایکل و فن بودن معیارهای ذهنیمون رو به مرور تغییر دادیم .
مایکل برای ما جذاب بود و انتظاری از یه مرد 50 ساله نیست اما برای ما جذاب بود نه عموم ! می دونی مرد جذاب تو اون سن به کی می گن ؟ به جورج کلونی !
مایکل وقتی 25 تا 35 بود خیلی جذاب بود و مثال بارزی از جذابیت بود اما نه بعدش ! از لحاظ ظاهری و دید عموم می گم .
اتفاقا خوبه که این بحث ها رو بکنیم و یه سری تابو ها شکسته بشه . این به نفع مایکله ... حرفهایی که همیشه با ترس زده شده یا تعصب یا بزرگ گویی .
من مطمئنم یکی از اهداف مشترک من و الناز ، وایسادن جلوی تعصب کورکورانه ست و برای من این هدف بنا به دلایل شخصی و مایکلی فکر کنم یکم پر رنگ تره . یکی از دلایل نزدیک بودن من و الناز هم همینه ! ( من همیشه مجبورم این توضیحات رو بدم تا یه عده از بحث های ما سو استفاده نکنن ! تجربه ست دیگه !!! هه ! )
منظور من از اینکه داشت می شکست اصطلاح بود ، زیبایی سلیقه ایه اما معیار جهانی هم داره مخصوصا تناسب اندام . من که نمی خوام ضد مایکل حرف بزنم . اما وقتی از بیرون به قضیه نگاه می کنم می فهمم ما به خاطر دوست داشتن مایکل و فن بودن معیارهای ذهنیمون رو به مرور تغییر دادیم .
مایکل برای ما جذاب بود و انتظاری از یه مرد 50 ساله نیست اما برای ما جذاب بود نه عموم ! می دونی مرد جذاب تو اون سن به کی می گن ؟ به جورج کلونی !
مایکل وقتی 25 تا 35 بود خیلی جذاب بود و مثال بارزی از جذابیت بود اما نه بعدش ! از لحاظ ظاهری و دید عموم می گم .
اتفاقا خوبه که این بحث ها رو بکنیم و یه سری تابو ها شکسته بشه . این به نفع مایکله ... حرفهایی که همیشه با ترس زده شده یا تعصب یا بزرگ گویی .
من مطمئنم یکی از اهداف مشترک من و الناز ، وایسادن جلوی تعصب کورکورانه ست و برای من این هدف بنا به دلایل شخصی و مایکلی فکر کنم یکم پر رنگ تره . یکی از دلایل نزدیک بودن من و الناز هم همینه ! ( من همیشه مجبورم این توضیحات رو بدم تا یه عده از بحث های ما سو استفاده نکنن ! تجربه ست دیگه !!! هه ! )
Last edit: 14 سال 4 ماه قبل by Hamid.
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.797 ثانیه