- تشکرهای دریافت شده: 306
اسطورهی قرن کیست؟ راي دهيد
Elnaz نوشته: پیر و چروکیده شد؟ زشت و شیطانی؟ شهروز؟
مایکل در زمان فوتش همچنان جذاب و خوش اندام بود. الویس زمان مرگش خیلی چاق شده بود و به شدت الکل و مواد مخدر مصرف میکرد و با زنهای بسیار زیادی رابطه داشت که میگن اصلا در شمار نمیاد. و ظاهراش واقعا نسبت به اوج زیباییش در جوانی تغییر کرده بود.
مایکل فقط مسکن تزریق میکرد که بتونه بخوابه. سلیقهی آمریکایی فکر میکنه الویس قابل احترامه اما مایکل نیست!
این عکس رو مایکل چند روز پیش از فوتش انداخته. خیلی ناز و دوست داشتنی و مهربون مثل همیشه.
ااا مگه بعد از طلاقش به زنش وفادار نبوده و با کسی رابطه نداشته ؟!
شهروز راست میگه مایکل بعد از سال 1999 قیافش عوض شد (مخصوصا سال 2000 و 2005) و یکم پیر شد.بهترین دوران ، دوران هیستوری بود.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
bemikelike.wordpress.com
( اشتباه مایکل تو دردسر انداختن خودش به خاطر نوعی بود که دوست داشت زندگی کنه و این رو جامعه هنوز نمی تونست بپذیره ، و این باعث شد همه این مشکلات و ناراحتی ها براش به وجود بیاد و تا این حد شکسته بشه. من حس می کنم مایکل خودش متوجه این اشتباه شد که خیلی زوده برای یه سری تغییرات ! )
الناز جان سلیقه نه امریکایی نه هیچ نقطه دنیا تزریق داروی بیهوشی رو اصلا نمی پسنده به هر دلیلی . اگر شما توجیه می کنی چون شما یک فن هستی و من هم همینطور .
بحث الویس تو ایران بحث زیباییه تو غرب در مورد آثارش صحبت می کنن . هیچ کسی هم تو خود همون امریکا الویس و مصرفشو نمی پسنده اما یه اتفاقی افتاد در مورد مایکل و الویس تو این مورد مصرف ، که الویس انکار نکرد ! اما مایکل کرد .
تا واقعی نگاه نکنیم نمی تونیم بزرگی مایکل رو گرامی بداریم و میراثش رو حفظ کنیم و وسعت بدیم .
فراموش نکنید که افراد عادی میان و صحبت شما رو می خونن ، من اصلا دوست ندارم کسی به من و دوستای من پوزخند بزنه به خاطر یک بعدی دیدن ما .
دلیل استفادهی مایکل از داروهای مسکن و خواب آور و بیهوشی این بوده که بخوابه. این رو دیگه همهی اونهایی که در مورد مایکل اطلاعات جمع میکنن میدونن. همه جا این گفته شده. از زبون خیلیها نقل شده که مایکل دنبال اوج گرفتن و شاد شدن نبوده.
bemikelike.wordpress.com
استفاده کردن از داروی خواب آور هیچ مشکلی نداره به نظر من. ولی مشکل اینه که چرا مایکل انکار میکرده. واسه خانوادش واسه طرفداراش؟
ولی مردم بخصوص در ایران فکر میکنن که مایکل از طریق مواد مخدر مرده است. به خاطر تبلیغ رسانهها در همان ابتدای مرگش بود.
محمد هم کاملا درست میگه. مایکل از آغاز هزارهٔ جدید شروع به شکسته شدن کرد در دادگاهش بسیار شکسته شد. بسیار. و بعد از دادگاه کم کم دوباره آن چهرهٔ دوست داشتنی خودش را پیدا کرد.
- تشکرهای دریافت شده: 306
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه