Skip to main content

اسطوره‌ی قرن کیست؟ راي دهيد

بیشتر
14 سال 4 ماه قبل #1695 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: اسطوره‌ی قرن کیست؟ راي دهيد
:-p

چاره ای نیست ! اجباره !

Keep The Faith

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 4 ماه قبل - 14 سال 4 ماه قبل #1697 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: اسطوره‌ی قرن کیست؟ راي دهيد
به نکته‌ی جالبی اشاره کردی.

نامزد شدن مسئله‌ای نیست، همه می‌دونیم تمامش سیا بازیه خصوصا این جایزه‌ی آکادمیک!
اضافه کردن کلیپ کوتاه اسموت کریمینال روی تمریناتش احمقانه بود. استفاده زیاد از فیلم‌هایی که مایکل کت گشاد و شلوار چسب تن داره احمقانه بود: می‌دونیم که به خاطر رزولوشن بالاتر این فیلم‌ها این کارو کرده. میکسی که از Thriller و فیلم کوتاهش درست کرد و حتی نذاشت کلیپ تموم شه تا ترانه شروع بشه، افتضاح بود. موردهای کارگردانی و تدوینش یکی دوتا نیست. من با هربار دیدن TII به نقطه‌ی جوش می‌رسم. هرکسی برا جایی ساخته شده. این فیلم‌ها رو باید زیرنظر یه تدوین‌گر و کارگردان حرفه‌ای انجام می‌داد.
از لحظه‌ای که دی وی دیو می‌ذاری داخل دستگاه و منوی بی‌ربط و طنزش نمایان می‌شه بگیر تا آخر.
TII بزرگ‌ترین غم و تراژدی تاریخ موسیقی رو پشت خودش داره؛ این چه سیستمی بود پیاده کردن؟ این تدوین آماتور بی‌انصافی بود. ما قسمت‌های خیلی زیادیو می‌بینیم که فوق‌العاده مهم هستن اما در Special Features قرار گرفتن!! صرف نظر از رقص‌های مایکل، بی‌شک دیدن Staging the Return از خود فیلم مهم‌تره. حتما نیاز نیست فیلم‌های خام دستمون باشه. با یه نگاه کلی به تمام کارهایی که در تدوین و کارگردانی انجام داده می‌شه فهمید تا چه حد در تدوین رقص‌ها هم حرفه‌ای! عمل کرده.
بنظرم یه تاپیک برای فیلم This Is It ایجاد کن تا همگی در موردش بحث کنیم. هرچی باشه آخرین فیلم از آخرین لحظه‌های زندگی مایکل جکسونه.

This is BREAKING NEWS

Last edit: 14 سال 4 ماه قبل by e r o s.

بیشتر
14 سال 4 ماه قبل - 14 سال 3 ماه قبل #1792 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: اسطوره‌ی قرن کیست؟ راي دهيد
Your King Of Pop
?

Your Queen of Pop
Britney Spears

Your Princess of Pop
Avril Lavigne

Your Prince of Pop
Justin Bieber

Your Lords of Rock
30 Seconds To Mars

Your Earls of Indie
Mona

Your King of Rap
Eminem

Your Dance-Hall Queen
Rihanna

Your Senior Soverign
Michael Jackson

Your Knight of the Turntable
David Guetta

میشه بگین قضیه این لیستی که MTV منتشر کرده چیه؟

این بر اساس آمار اینترنتی هست

فکر میکنم مال چند ماه پیش

اسم لیستشم گذاشته royal family
Last edit: 14 سال 3 ماه قبل by FeanoR.

بیشتر
14 سال 4 ماه قبل #1796 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: اسطوره‌ی قرن کیست؟ راي دهيد
راستی برای مایکل چی زده؟

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #1823 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: اسطوره‌ی قرن کیست؟ راي دهيد
1-زمانی که عاشق کسی هستید متوجه معایب اون نمیشید !این یک اصل اصیله ! " من عاشقم و دلم بدو گشته تباه ....عاشق نبود ز عیب معشوق اگاه " ... حتی اگر این عیب ظاهری باشه ! ولی درباره ئ آدمهای منطقی عشق مانع این نمیشه که به واقعیت اعتراف کنن ! من اعتراف میکنم در همه ئ عمرم وجودی به زیبایی مایکل ندیدم در تمام دوران زندگی اش ! هر چند که مردم دیگر اینطور فکر نمیکنند و به خصوص از پوست اون ، آرایشش ، مدل بینی اش ایراد میگرن ! و این رو هم بگم که من هم واژه ئ بی شرمانه ئ شیطانی و امثال اون رو از زبان دیگران تا به حال شنیدم ! هر چند دلیلشو نمیفهمم ! وقتی اگر به چشمان آدمها نگاه کنی حقیقتشونو توی اونها میبینی ، مایک معصوم ترین چشمان دنیا رو داشت !
2-بحث زیبایی و زشتی نیست اصلا ! هرکسی توی دنیا به اندازه ئ خودش زیباست ! با اینحال زیبا دونستن کاملا سلقیه ایه ! در واقع با این نگاه هیچ کس زشت نیست ! اصلا زشت معنا نداره !
3-من به شدت با نظر حمید موافقم ! سال 2005 و در طول دادگاهها مایکل به واقع یک جنتلمن موقر و متین بود ! یک مرد میانسال واقعا جذاب ! ما که انتظار نداریم مایکل توی 50 سالگی شبیه یک بچه ئ 18 ساله باشه ؟! یا به جوونی و تازگی اون ؟! البته مایکل درونی اینگونه بود ! و شاید خیلی هم جوونتر ! از نظر من اینکه مایکل به جراحی دست میزد یا آرایش و گریم تا چهره ئ شاداب و جوونش رو از دست نده اصلا اشکالی نداره ! چه عیبی داره علاقه به زیبایی و جوونی ؟!
4-در مورد مصرف دارو هم نظرم اینه که اینکار یک جرم نیست ! و هیچکس هم برای اینکار مجبور به توضیح به دیگران نیست ! مگر ما دردی رو که مایکل زمان بیماریش میکشید حس میکردیم ؟ یا حالشو وقتی نمیتونست بخوابه درک میکردیم ؟که اینقدر راحت در موردش قضاوت میکنیم ! به نظرم این اتفاق ممکنه برای هر کسی ، حتی هر کدوم از ما پیش بیاد و این یک مساله واقعا شخصیه !که وقتی کسی درد اونو احساس نمیکنه بهتره سعی نکنه با شایعه و جنجال درست کردن به دردش اضافه کنه ! من (شخصا) در اندازه ای نیستم که در مورد دیگران ، حالا هر کسی که میخواد باشه قضاوت کنم !
It was all for God's sake
For her singing the tune
For someone to feel her despair...
5-مایکل تمایل زیادی به زیبایی داشت و دوست داشت به بهترین شکل ممکن به نظر برسه و احتمالا دلیل این همه جراحی این بوده ! توی TII هم مایک مثل همه ئ اوقات دیگر بسیار زیبا و جذاب بود و همچنین خوش اندام ! این سلیقه ئ منه ! با اینکه از نظر سنی خیلی با رقصنده هاش تفاوت داشت با اینحال به نظرم اندامش خیلی بیشتر به رقصش کمک میکرد و بیشتر رقصش رو نشون میداد تا دیگر رقصنده ها !
راستی جورج کلونی هم فقط از نظر خانم های همسن خودش جذابه ! ;)
در آخر هم بگم حمید جان شناسایی شدی ! ... من همیشه فکر میکردم اگر توی خیابون انقلاب چیزی بخورم (بخصوص اگر فلافل باشه ) ایدز میگیرم یا حداقل هپاتیت B ! :)) :)) :))

My life is dedicated to LOVING HIM

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #1847 توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: اسطوره‌ی قرن کیست؟ راي دهيد
Your King Of Pop
Eminem

?!
من به این خیلی اعتراض دارم مگه امینم پاپ میخونه ؟ اون که همیشه در حال خوندن رپه!
تازه این لقبه مایکله!
میشه لینک بدی؟

URL=http://img4up.com/] [/URL]

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 5.394 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا