Skip to main content

اسطوره‌ی قرن کیست؟ راي دهيد

بیشتر
14 سال 4 ماه قبل #1597 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: اسطوره‌ی قرن کیست؟ راي دهيد
درسته مایکل خیلی لاغر بود اما به نظر من rehearsal This is it مایکل سرحال تر و آماده تر بود نسبت به Rehearsal dangerous(بغیر از Beat It) دیگه چی برسه به هیستوری چون توی rehearsal history از بستی که چاقه نمیتونه تکون بخوره پس اگه This is it اجرا میشد بنابر گفته ها قبل خیلی قشنگتر از Dangerous میشد و سرحالتر و آماده تر هم بود.این مقایسه بین Rehearsal بهتر تا This is it با کنسرتها مقایسه کنیم چون This is it یک rehearsal هست

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 4 ماه قبل #1600 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: اسطوره‌ی قرن کیست؟ راي دهيد
حرفت از یه جنبه درسته اما از جنبه ای دیگه نه .
مدلی که this is it فیلمبردای و اجرا شده تمرین هاش ، و همینطور امکاناتش و دست اندر کارهاش ، کاملا داره نشون میده که عمدا انرژی بیشتری برای تمرین ها نسبت به تور های قبلی گذاشتن و کمی سعی کردن نزدیک تر به کنسرت نمایش بدنش . همون طور که در خبر ها هم اعلام شد ، از ابتدا مایکل قصد داشته یه مستند از این تمرین ها درست کنه تا انتهای روز کنسرت ها . پس مشخصا فرق داره داستانش با تور دنجورس . نمی دونم تونستم منظورم رو درست برسونم یا نه .

Keep The Faith

بیشتر
14 سال 4 ماه قبل #1603 توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: اسطوره‌ی قرن کیست؟ راي دهيد
حمید جان من که واقعیت رو گفتم. گفتم از نظر من مایکل در هزارهٔ جدید و بخوصوص در ۲۰۰۵ بسیار شکسته و پیر شد ولی خدایی در دیس ایز ایت مثل جوونی هایش بود. بعدشم مایکل همیشه آرایش و گریم می کرد.

اون واژهٔ شیطانی هم که گفتم رو خواهشا یک بار دیگه برید بخونید. گفته بودم از نظر مردم این گونه به نظر می رسید.

مایکل برای ما جذاب بود و انتظاری از یه مرد 50 ساله نیست اما برای ما جذاب بود نه عموم ! می دونی مرد جذاب تو اون سن به کی می گن ؟ به جورج کلونی !

کاملا با حرفت موافقم. اما مایکل در ۵۰ سالگی با نمک، و حتی از درون بسیار جوون تر از جرج کلنی بود. هر کسی اگر پیشینه‌ای از مایکل نداشته باشه و دیس ایز ایت ببینه عاشقش میشه ولی در مورد جورج کلنی فکر نکنم. دقت کنید که گفتم همه یعنی از کوچیک تا بزرگ. چه مرد و چه زن... ولی جرج کلنی رو تنها زن‌ها دوست دارن و برخی از مردها از نوع تیپش و... خوششون میاد. ولی مایکل رو همه خوششون میاد. (اگر پیشینه‌ای ازش نداشته باشن) که فکر کنم منظور الناز از جذاب همین بود.

بیشتر
14 سال 4 ماه قبل - 14 سال 4 ماه قبل #1605 توسط Hamid
بحث ما از درون جذاب بودن نبود اینجا ، منظور ما دقیقا همون ظاهره . همینطور بحث ما نظر خود ما نیست ، شاید براتون جالب باشه از نظر من جذاب ترین چهره مایکل دقیقا زمان دادگاهه ! من از دید عمومی و از تجربه ای که در برخورد با عموم به خاطر این سایت داشتم گفتم .

شهروز :

اون واژهٔ شیطانی هم که گفتم رو خواهشا یک بار دیگه برید بخونید. گفته بودم از نظر مردم این گونه به نظر می رسید.

واسه همین گفتم عجیبه ، چون از مردم همچین واژه ای رو نشنیده بودم .

Keep The Faith
Last edit: 14 سال 4 ماه قبل by Hamid.

بیشتر
14 سال 4 ماه قبل #1606 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: اسطوره‌ی قرن کیست؟ راي دهيد
آره حمید جان هم منظورتو فهمیدم هم قبولش دارم ولی توی اجراهای This is it مایکل از همه توانش و پتانسیلش استفاده نمیکنه و اگر دوربینو ثابت کنند بهتر دیده میشه چون خیلی از حرکاتشو اجرا نمیکنه و فقط نوع فیلمبرداریش فرق میکنه مثل بیلی جین یا دریلش و خیلی های دیگه من از این نظر گفتم

بیشتر
14 سال 4 ماه قبل #1611 توسط Hamid
خوب اگر از این زاویه هم ببینی باز می رسیم به دنجورس ! چون فیلمبرداری اون هم اچ دی ! اون هم از اون همه زاویه و با اون همه کات تو تدوین و پیچوندن ضعف ها خودت می دونی چقدر کار رو تغییر میده . در مقابل دنجورسی که تو نورلند بوده !!!! با امکانات خیلی کمتر ، فیلمبرداری بد ! فیلم نسبتا خونگی و نبودن دلیل و انگیزه برای اجرای اصلی .

یه فرق بزرگ بین تمرین دنجورس و دیس ایز ایت هست که باید بهش توجه کنیم .
تو دنجروس مایکل به شدت از نظر جسمی و رقصی آماده ست و بیشتر داره پشت سری هاشو با خودش هماهنگ می کنه و عملا نمی رقصه !
اما تو دیس ایز ایت داره تمرین می کنه و می رقصه تا به آمادگی قبلیش برسه .

Keep The Faith

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.289 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا