اسطورهی قرن کیست؟ راي دهيد
14 سال 7 ماه قبل #1574
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: اسطورهی قرن کیست؟ راي دهيد
اگر از هم پزشکی بپرسی این مورد رو مورد روانی می دونن و توجیه نمی شن . مصرف داروی بیهوشی به اندازه مصرف مخدر بدون توجیه ! در مورد مسائل دیگه هم بهتره صحبت نکنیم چون جفت ما در جریانیم .
اما وقتی می گم واقعی به خاطر این جمله ست :
"مایکل در زمان فوتش همچنان جذاب و خوش اندام بود"
جذاب بود چون شما و من فن هستیم و بیشتر شخصیتش رو ما تاثیر میذاره ! اما اگر به نظرت همون مایکل خوش چهره بود چون شما پشت عینک و کلی گریم متعادل سازی می بینیدش . تصاویر بدون عینک خودشون گویای گریم زیاد و میان سالی هستند . نیازی نیست من عکس هاشو بذارم تا متوجه شدت روتوش تصویر و گریم بشید ، مثه عکس ابونی !
خوش اندام از نظر من و شما بود چون برای ما مایکل جکسون بود ! اما حقیقت اینکه مایکل داشت از لاغری می شکست !
اینکه شهروز گفت چروک و پیر و شیطانی ، پیر رو تا حدی قبول می کنم اما چروک نه ! شیطانی هم که خیلی حرف عجیبی بود !!!
اما وقتی می گم واقعی به خاطر این جمله ست :
"مایکل در زمان فوتش همچنان جذاب و خوش اندام بود"
جذاب بود چون شما و من فن هستیم و بیشتر شخصیتش رو ما تاثیر میذاره ! اما اگر به نظرت همون مایکل خوش چهره بود چون شما پشت عینک و کلی گریم متعادل سازی می بینیدش . تصاویر بدون عینک خودشون گویای گریم زیاد و میان سالی هستند . نیازی نیست من عکس هاشو بذارم تا متوجه شدت روتوش تصویر و گریم بشید ، مثه عکس ابونی !
خوش اندام از نظر من و شما بود چون برای ما مایکل جکسون بود ! اما حقیقت اینکه مایکل داشت از لاغری می شکست !
اینکه شهروز گفت چروک و پیر و شیطانی ، پیر رو تا حدی قبول می کنم اما چروک نه ! شیطانی هم که خیلی حرف عجیبی بود !!!
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 306
14 سال 7 ماه قبل - 14 سال 7 ماه قبل #1575
توسط Nikolay
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: اسطورهی قرن کیست؟ راي دهيد
ولی بعد از 2000 بدون عینک یکم ...
مثل سال 2006 که we are the world رو اجرا کرد بدون عینک هم بود.
مثل سال 2006 که we are the world رو اجرا کرد بدون عینک هم بود.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
Last edit: 14 سال 7 ماه قبل by Nikolay.
14 سال 7 ماه قبل #1577
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: اسطورهی قرن کیست؟ راي دهيد
من منظورم از عینک زمان دیس ایز ایته نه هیج موقع دیگه
14 سال 7 ماه قبل - 14 سال 7 ماه قبل #1581
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: اسطورهی قرن کیست؟ راي دهيد
درسته که بحث زیبایی، سلیقهایه و منم نظر خودم رو گفتم. مایکل لاغر بود مثل تمام عمرش و 50 سالش هم بود. از 40 سال به بعد هم پیرچشمی و چین و چروک سراغ همه میاد مایکل هم استثنا نبود. به اضافهی اینکه وضعیت پوستی مایکل و بیماریش رو باید همیشه در نظر گرفت... ولی از دید من این از جذابیت مایکل در سن و سال یه مرد 50 ساله کم نمیکنه. راستی لاغریش هم طوری نبود که بتونه بدنش رو بشکنه. پزشکی قانونی تایید کرد که با همین بدن و همون ریهی ملتهب هم میتونسته تور برگزار کنه. درسته خیلی ظریف بود بدنش ولی قرار نبود دیگه بشکنه. مایکل مرد سالمی بود و مردنی نبود!
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 14 سال 7 ماه قبل by Elnaz.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 306
14 سال 7 ماه قبل #1583
توسط Nikolay
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: اسطورهی قرن کیست؟ راي دهيد
ولی زیادی لاغر بود ! دیگه لاغری زیاد هم خوب نیست اونم برای مردی به سن مایکل.فکر کنم بعد از 2000 ، از دوران هیستوری هم لاغر تر شد.وقتی ازدواج کرده بود خوب شده بود.تو دورانه هیستوری خیلی شاداب و سر حال بود.
نیچه
14 سال 7 ماه قبل - 14 سال 7 ماه قبل #1584
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: اسطورهی قرن کیست؟ راي دهيد
آره درسته خیلی لاغر شده بود. تو دوران هیستوری اوایل تور وزن زیاد کرده بود و همونطور که گفتی خیلی سرحال بود و به کنسرتهای آخر که میرسید شلوارش همینطوری گشادتر میشد. و آشپزش هم میگفت که میل چندانی به غذا نداشت. کلا از جوانی بدغذا بود و اینها همه در کنار فشار و استرس روانی و شب نخوابی و غیره خوب معلومه آدم رو لاغر میکنه.
تو دوران دادگاه میگفتن وزنش به 46 رسیده در زمان مرگ هم 62 کیلو بود با وزن 175 ولی پزشکی قانونی این وزن و قد رو برای سنی که داشت خطرناک نمیدونست و حتی گفت که وزن مناسبی بوده.
تو دوران دادگاه میگفتن وزنش به 46 رسیده در زمان مرگ هم 62 کیلو بود با وزن 175 ولی پزشکی قانونی این وزن و قد رو برای سنی که داشت خطرناک نمیدونست و حتی گفت که وزن مناسبی بوده.
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 14 سال 7 ماه قبل by Elnaz.
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 2.512 ثانیه