Skip to main content

اسطوره‌ی قرن کیست؟ راي دهيد

بیشتر
14 سال 4 ماه قبل #1633 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: اسطوره‌ی قرن کیست؟ راي دهيد
تا حالا توی هیچ کلامی اینقدر احساس و عشق ندیده بودم

فوق العاده بود الناز جان

من هر وقت مایکل میبینم میخوام عین هلو بخورمش جدآ خواستنی مایکل

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 4 ماه قبل #1634 توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: اسطوره‌ی قرن کیست؟ راي دهيد
ول حمید من بارها شنیده‌ام. خوشبحالت.

یادمه وقتی بعد ز مرگ مایکل فیلم هیستوری رو نشون عموم دادم گفت چه قدر خوشگله! می دونی چون از مایکل چیزی نمی دونست و اون شایعات رو. برای همین صادقانه گفت خوشکله.

بیشتر
14 سال 4 ماه قبل #1673 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: اسطوره‌ی قرن کیست؟ راي دهيد
من ادامه نمی دم . جواب برام مشخص شد !

Keep The Faith

بیشتر
14 سال 4 ماه قبل - 14 سال 4 ماه قبل #1682 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: اسطوره‌ی قرن کیست؟ راي دهيد
همونطور که خودش گفته بود و چیزاهایی دیدیم، مایکل در This Is It می‌خواست حرکات جدیدی نشون بده حتی گفته بود به جذابیت مون واک!
اگه خوب به این مسئله دقت کنین می‌فهمین چرا در تمرینات This Is It اون‌طوری که حمید می‌گه تمرین می‌کرد. این نوع تمرین واسه آماده سازی برای تکرار خودش نبود، واسه آماده‌سازی اجرای حرکات دیگه‌ای بود تا خودشو تکرار نکنه و دلیل اصلی هم نگرانی برای تمام مسائل پیش رو بود.
در تمرینات دنجورس خب می‌دونیم دنیا زیر پای مایکل بود و نگرانی چندانی بابت هیچ چیز نداشت بنابراین مثله رب‌النوع صحنه، تمرین نمی‌کنه و بیشتر کلیات رو در نظر داره. دلایل زیادی هست که در This Is It چیزی بیشتر از تمرینو می‌بنید اما اصلی‌ترین دلیل موقعیت و نگرانیش از این موضوع هست. به هرحال باید در نظر داشت که ما شاهد یه تمرین بودیم و فکر می‌کنم اونقدر دانششو داریم که گول تدوینو نخوریم! اتفاقا کارگردانی و تدوین فیلم This Is It افتضاح بود!

This is BREAKING NEWS

Last edit: 14 سال 4 ماه قبل by e r o s.

بیشتر
14 سال 4 ماه قبل - 14 سال 4 ماه قبل #1683 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: اسطوره‌ی قرن کیست؟ راي دهيد
باید به حرفهات این رو هم اضافه کنم که من از فیلم این طور برداشت کردم که مایکل حتی سعی می کرد قبل از همه ، جلو رقصنده های خودش هم خودشو اثبات کنه چرا که همه اونها جوون و آماده بودن و مایکل مدتی از رقص در عموم دور بود . این نکته مهمیه که وقتی تیمی با شما کار می کنه باید همه به شما اعتماد کامل داشته باشن تا بتونید همگی یکی بشید و شما باید به هر طریقی اعتماد ها رو جلب کنید . از نظر من مایکل این کار رو خیلی استادانه بلد بود .

من فکر نمی کنم تدوین فیلم افتضاح بوده نمی تونم بگم خوب هم بوده چون خودم کار تدوین می کنم و می دونم تدوین تا چه حد به فیلم خام اولیه محتاجه . به نظرم تا نبینیم فیلم ها رو نمی شه قضاوت کرد .

اما کنی اورتگا به خاطر تدوین این فیلم نامزد شد و منتقد ها هم دفاع کردن از این تدوین و دست اندرکاران هم کلی تعریف! ، اگر حقیقت این باشه می شه نتیجه شما رو اینجوری ویرایش کرد که نه تدوین بلکه فیلم های خام اولیه افتضاح بودن !

Keep The Faith
Last edit: 14 سال 4 ماه قبل by Hamid.

بیشتر
14 سال 4 ماه قبل #1687 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: اسطوره‌ی قرن کیست؟ راي دهيد

hbmj2 نوشته: اوه ! هنرمندان کجا بودن !!!
بابا منم یکیم مثل تو ! دائم با رفیقامم ! دختر بازی هم می کنم !!! هه !
پارتی می رم !
گه گداری تو خیابون انقلاب فلافل می زنم به بدن !
تو دانشگاه از کلاس اخراج می شم !
شمال می رم تفریح ! بازم بگم ؟ ! ( شوخی بود البته این حرف ها )

منظورم از اینکه گفتم مردم ، چون از مردم نشنیدم . خوب هنرمند ها و موزیسین ها که جای خود دارن و مشخصا خیلی هاشون دوستدار مایکل هستن .

من نمی دونم شاید شانس من خوب بوده که نشنیدم . لطفا اگه بقیه از مردم شنیدن مایکل جهره شیطانی داره بیان و بگن

بچه ها به اين ميگن هنرمند خاكي و مردمي فلافل ميزنه!!!!:)) :)) :)) :)) =)) =)) ;;) :D =))

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 5.097 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا