- تشکرهای دریافت شده: 64
به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
چجوری مایکلی شدی؟
14 سال 2 ماه قبل #1440
توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: چجوری مایکلی شدی؟
مایک کسی نیست که ازش زده بشیم. یادتون باشه اگر این طور بود الان همانند خیلی های دیگه فراموش شده بود.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 306
14 سال 2 ماه قبل - 14 سال 2 ماه قبل #1441
توسط Nikolay
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: چجوری مایکلی شدی؟
تو فامیلمون خیلی ها طرفدار مایکل بودن (افراطی) ولی دیگه الان اصلا مایکل گوش نمیدن و زیاد خوششون نمیاد.من خودمم یک زمانی اینطوری شده بودم ولی خدا رو شکر دیگه افراط نکردم.
در ضمن شهروز جان مایکل غیر مایکل نداره تو در هر چیزی افراط کنی ازش زده میشی ! مایکل هم یک آدمه نه خداست و نه پسر خدا.فقط اون تونست از استعداد هاش درست استفاده کنه.همین !
در ضمن شهروز جان مایکل غیر مایکل نداره تو در هر چیزی افراط کنی ازش زده میشی ! مایکل هم یک آدمه نه خداست و نه پسر خدا.فقط اون تونست از استعداد هاش درست استفاده کنه.همین !
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
Last edit: 14 سال 2 ماه قبل by Nikolay.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 306
14 سال 2 ماه قبل #1442
توسط Nikolay
آره فکر کنم یک تصویر خیالی تو ذهنشه که توسط ذهن خودش هم ساخته شده !
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: چجوری مایکلی شدی؟
farnaz mj نوشته:
InvincibleMJ نوشته: اوه اوه چه افراطی ! دوستان سعی کنید تو هیج چیز افراط نکنید که بعدن ازش زده بشین.
باهات موافقم
راستی من خیلی جاها خوندم که خاطر اته نوزادا از سن 18 ماهگی به بعده فکر میکنم faenor! شما فقط از گفته های اطرافیات برداشت کردیو تو ذهنت تجسم میکنی یه جورایی حرفت محاله?
نیچه
14 سال 2 ماه قبل - 14 سال 2 ماه قبل #1456
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: چجوری مایکلی شدی؟
من فول آرشیو 84 خواننده آمریکا رو دارم ولی وقتی که مایکل گوش می کنم احساس میکنم وجود خودم داره میخونه من تا حالا بقول شما با این افراط هیچ وقت حتی یک لحظه فکر نکردم که خدای نکرده دیگه مایکل... چون فرق مایکل خیلی بیشتر از بقیه است(خواننده ها) بعدم من مایکلو درکش کردم یعنی تو وجودم قرارش دادم.افراط بدون احساس و درک منتهی میشه به تفریط و دیگه اونی که شما میگین و اگه هم یک خیالی باشه که شما میگین از همون بچگی با مایکل بزرگ شدم از همون نوزادی عکس های اتاقم و لالایی شبم مایکل بود و بس.
Last edit: 14 سال 2 ماه قبل by FeanoR.
14 سال 2 ماه قبل - 14 سال 2 ماه قبل #1492
توسط شهروز
دوست من. ب نظرم شما هنوز به عمق هنر و استعداد مایکل پی نبردید! در ضمن من هیچ موقع از مایکل برای خودم خدا نساختم. من مایکل رو ه عنوان یکی از بزرکترین انسانهای دنیای معاصر قبول دارم. کسی که در آن موقعیت در چنین منزلتی باشد خیلی حرف است. اینو به یاد داشه باشید که زندگی انسان بدون هنر حتی یک روز هم باقی نمیمونه! و مایکل هم هنر را به حد اعلای خودش رسونده. من نمی گم فقط مایکل گوش میدم ولی من هر روز مایکل گوش میدم.
در مورد خاطرات کودکی هم اینو بگم که ربطی نداره که دکترا چی میگن. انسان ها با هم فرق دارن. دکترها مگه از ۷ میلیارد انسان روی چند نفر آزمایش کردن؟ من از اطافیانم تنها تایید خاطراتم و تاریخ دقیق آنها را گرفتم و گرنه تمامش رو یادمه.
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: چجوری مایکلی شدی؟
InvincibleMJ نوشته:
farnaz mj نوشته:
InvincibleMJ نوشته: اوه اوه چه افراطی ! دوستان سعی کنید تو هیج چیز افراط نکنید که بعدن ازش زده بشین.
باهات موافقم
راستی من خیلی جاها خوندم که خاطر اته نوزادا از سن 18 ماهگی به بعده فکر میکنم faenor! شما فقط از گفته های اطرافیات برداشت کردیو تو ذهنت تجسم میکنی یه جورایی حرفت محاله?
دوست من. ب نظرم شما هنوز به عمق هنر و استعداد مایکل پی نبردید! در ضمن من هیچ موقع از مایکل برای خودم خدا نساختم. من مایکل رو ه عنوان یکی از بزرکترین انسانهای دنیای معاصر قبول دارم. کسی که در آن موقعیت در چنین منزلتی باشد خیلی حرف است. اینو به یاد داشه باشید که زندگی انسان بدون هنر حتی یک روز هم باقی نمیمونه! و مایکل هم هنر را به حد اعلای خودش رسونده. من نمی گم فقط مایکل گوش میدم ولی من هر روز مایکل گوش میدم.
در مورد خاطرات کودکی هم اینو بگم که ربطی نداره که دکترا چی میگن. انسان ها با هم فرق دارن. دکترها مگه از ۷ میلیارد انسان روی چند نفر آزمایش کردن؟ من از اطافیانم تنها تایید خاطراتم و تاریخ دقیق آنها را گرفتم و گرنه تمامش رو یادمه.
Last edit: 14 سال 2 ماه قبل by شهروز.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: FeanoR
14 سال 2 ماه قبل #1508
توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: چجوری مایکلی شدی؟
شهروز: ما منظورمون شما نبودی شهروز جان! حداقل گفتی 3 سالت بود که از مایکل خوشت اومده FeanoR بود که میگفت 6 ماهش بوده میرقصیده
پس حرفامونو به خودت نگیر!
اما راجع به مایکل من با حرفات موافقم من که نگفتم مایکل این چیزایی که شما میگی نیست به نظر من گوش دادن به اهنگو هرروز مایکل دیدن ربطی به اینکه درکش کردیم یا نکردیم نداره من خودم شاید ماهها نگا نکنم و خیلیارو میشناسم که اینطورین نمیشه گفت هرکی بیشتر به اهنگاش گوش بده اون هنرو استعدادشو درک کرده من اینو قبول ندارم این چیزا سلیقه ایه شاید منم تا3 4 ساله پیش زیاد گوش میدادم اما الان میدونم یکم فاصله میفته لذت بیشتری میبرم شاید الان درک نکنی چی میگم اما مطمئنن همیشه اینطوری نمیمونی و یه روزی درکش میکنی

اما راجع به مایکل من با حرفات موافقم من که نگفتم مایکل این چیزایی که شما میگی نیست به نظر من گوش دادن به اهنگو هرروز مایکل دیدن ربطی به اینکه درکش کردیم یا نکردیم نداره من خودم شاید ماهها نگا نکنم و خیلیارو میشناسم که اینطورین نمیشه گفت هرکی بیشتر به اهنگاش گوش بده اون هنرو استعدادشو درک کرده من اینو قبول ندارم این چیزا سلیقه ایه شاید منم تا3 4 ساله پیش زیاد گوش میدادم اما الان میدونم یکم فاصله میفته لذت بیشتری میبرم شاید الان درک نکنی چی میگم اما مطمئنن همیشه اینطوری نمیمونی و یه روزی درکش میکنی

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.346 ثانیه