Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

چجوری مایکلی شدی؟

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #12846 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: چجوری مایکلی شدی؟

m.yMJJ نوشته: سلام به همگی:-h
داشتم میرفتم همچنین پستی بزنم که دیدم قبلا زده شده .:D
داستان همه رو خوندم و داستان همتون جالبه . :x
حالا میخواهم داستان خودمو بگم . :D
من بچه که بودم (حدودا 4 سالم بود) توی سگا بازی مایکلو داشتم و فکر کنم اهنگ اسموت توش میومد . خیلی دوسش داشتم . همش پاش بودم . وقتی پلی استیشن اومد و بابام برام خرید دیگه سراغ سگا نرفتم و گذشت تا سوم راهنمایی . یادمه سر کلاس علوم موضوع راجب اموزش جنسی و از این چیزا بود و خوب میدونید که بچه های الان با این که خیلی از این چیزا سرشون میشه بازم سوال میکنن . هی بچه ها سوالایی میپرسیدن و معلمم با صبر و تحمل جوابشون رو میداد تا یکی پرسید :
اقا چجوری مایکل جکسون بچه سومشو از طریق لقاح مصنوعی بدنیا اورده . داشتم شاخ در میاوردم . میخواستم بدونم این مایکل کیه که بچشو اینجوری بدنیا اورده .
معلممون هم یوهو عصبانی شد و شروع کرد سخنرانی (از مایکل بد نگفتا فقط گفت این ادم های اروپایی بدنو , مستحجننو البته فکر نکنید ادم مذهبی بودا و داشت به مایکل به احترامی میکرد . اتفاقا خیلی هم معلم خوبی بود )
گذشت . چند ماه بعد که مایکل از دنیا رفت و یکی از بچه ها بهم گفت . منم فکر کنم گفتم برو بابا مایکل کیه که مردنش برام مهم باشه . یه جورایی واسه لقاح مصنوعی ازش بدم اومده بود . چون حالیم نبود که اونجا با ایران فرق داره که .
تابستون که شد یروز از خواب پاشدم دیدم بابا و مامانم و خواهرم نشستن پای تلویون و اهنگ ظبط میکنن .
کانال TI داشت زندگی مایکلو با تمام اهنگاش نشون میداد .
در حین تماشا بابام از مایکل میگفت . این که تو کنسرتاش مردم غش میکردن و اون رقص جادوییش . موزیک ویدیو They Don't Care About Us و صداش و ......
داشتم از تعجب شاخ در میاوردم . گفتم مگه این مایکل کیه که انقدر گشته مرده داره . یادمه یه چیز شگفت انگیز برای من طولانی بودن موزیک ویدیو هاش بود .
تا مدت ها همش این زندگی نامه رو میدیدم . توش میکس دنجرس تور بود با اهنگ های دیگه . دوست داشتم دنجرس تور رو ببنم . چون هم رقصش قشنگ بود و هم دوست داشتم ببنم مایکل اینجا داره چی میخونه و بقیه رقصسش چجوریه و.......
بعدش شروع کردم اومدن به اینترنت و گوگل و ویدیو ها و کنسرت های جدید . مخصوصا عکس که الانم یه ارشیو عکس از میکل دارم .
یادمه چقدر تلاش کردم بفهمم اسم کنسرت دنجرس تور چیه تا به یکی از وبلاگ های مایکلی بر خوردم و کنسرت دنجرس مایکلو دانلو کردم . و هر شب دارم میبینم .
بعد از اون کم کم مایکلی شدم و با شایعه ها مواجه شدم که یه مدت باور کرده بودم گفتم به من چه مایکل چی کار کرده من اهنگاشو دوست دارم ولی بعد از یه مدت سرچ و جستجو در سایت های مایکلی و ویکی پدیا واقعیت رو فهمیدم که مایکل چه ادم گلی یه و کاملا مایکلی شدم و خیلی موضوع های دیگه که اگه بخوام بگم یه کتاب میشه . البته حدود دو ماه پیش اومدم فروم و خیلی قبلش تو وبلاگ ها .
البته اول داستان راجب سگا و اون سواله رو بعد از اشنا شدن کامل با مایکل یادم اومد .
یه چیزه دیگه یادمه یکی از دوستام همون سوم راهنمایی میگفت توی کانال TI میگفت مایکل بر اثر رابطه جنسی زیاد مرده . بیچاره از این ادما بود که میخواست بگه ما هم هستیم .
در اخر داستان باید بگم شدیدا و شدیدا برای خودم متاسفم .:( :((
چون یعد از مرگ فن مایکل شدم و الان هم دارم قصه میخورم که چرا اون موقع ها از مایکل جلوی دوستام دفاع نمیکردم .:( البته خوب مابکلو نمیشناختم ولی الانم وقتی از مایکل دفاع میکنم همه بهم میگن اون موقع که زنده بود کجا بودی مرده پرست .X-( ~X( :-SS :argue:
ولی من به حرفشون کار ندارم و جوابشون رو میدم و دیوانه وار عاشق مایکلم .:x
توی زندگی بعد از خوانواده مایکلو دوست دارم و بعدش فامیل ها .:)
مایکل شادی , عشق , رقص , تحمل زیاد , زیبایی ها و البته منو با اینترنت اشنا کرد . چون تا قبلش حتی بلد نیودم کامپیوترو روشن کنم ولی الان استادم برای خودم .:hug:
راستی اینو یادم رفت بگم اگه هر شب یه سری ازاهنگای مایکلو گوش ندم راحت نمیخوابم .o|^_^|o
دوست دارم مایکل .تا ابد . :bleh: :x
دوست دارم انقدر تو این دنیا ادم خوبی باشم تا تو اون دنیا بتونم تورو تو بهشت ببینم . o:-) o:-) :daydreaming
I LOVE YoU Michael Foe All Time
:* :x :* :x :* :x :* :x :* :x :* :x :* :x :* :x ;)
:mjface:

اصلا مهم نیست که چه زمانی طرفدارش شدی مهم اینه که بلاخره طرفدار شدی !!:mj10:
كاربر(ان) زير تشكر كردند: mohammad

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #12866 توسط milad
پاسخ داده شده توسط milad در تاپیک پاسخ: چجوری مایکلی شدی؟
از وقتی خودمو شناختم فهمیدم مایکلی شدم

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #12881 توسط blackfire
پاسخ داده شده توسط blackfire در تاپیک پاسخ: چجوری مایکلی شدی؟
میشه بیشتر بگی

علم و دانش همان قدرت است ...

بیشتر
13 سال 8 ماه قبل #16592 توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: چجوری مایکلی شدی؟
من اولین بار 5-6 سال پیش کنسرت you are not alone و billie jean رو دیدم
از قبل مایکلو می شناختم ولی خیلی کم اولین بار فهمیدم you are not alone مایکل جکسونه
ولی با وجود شباهت های زیاد بیلی جین فکر نمیکردم اون مایکل جکسون باشه
فکر کردم اسم خواننده بیلی جینه :guitar2:
الانم فکرش میافتم خندم میگیره=)) =))

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #21467 توسط aisan
پاسخ داده شده توسط aisan در تاپیک پاسخ: چجوری مایکلی شدی؟
خوب من از اول اول از مایکل بدم میوند
بعدش شروع کردم طرفداراشو مسخره کردم. ای وای چقدر شرمندم. خیلی نفهم بودما :x_x
بعد از مرگ مایکل تلویزیون همش آهنگاشو میداد منم زبانم خوب نبود باهاشون ارتباط برقرار نمی کردم
بعدش مایکل برای دوسال کاملا فراموش شد تا این که یه بار تو کلاس زبان جلسه آخر معلممون you are not alone و گذاشت من هیچ وقت تا حالا احساس نکرده بودم که این قدر یه اهنگو دوست دارم. دیونش شدم اون موقع آخی dial up داشتم در به در دنبال you are not alone
خوب من اول از صداش و خوندنش خوشم اونده بود رقصشم از اول دوست داشتم
حالا هی بیوگرافی در بیار آهنگ دانلود کن و از این حرفا
بعد از این که چندتا از آهنگاشو شنیدم عاشق شخصیتش شدم تا حدی که به یه بت تبدیل شد ^:)^
الان یکی جرئت داره بگه مایکل فلان! از گفته ی خودش پشیمون میشه :swrdmn: :(fight) :hammer:

when you have faith in yourself you dont need others to believe in you

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #21471 توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: چجوری مایکلی شدی؟
این آهنگ you are not alone چقدر تاثیر گزاره خیلیا با این آهنگ مایکلی شدن
بریم همه مهد کودکا پخشش کنیم =))

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.979 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا