Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

چجوری مایکلی شدی؟

بیشتر
14 سال 2 هفته قبل #1510 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: چجوری مایکلی شدی؟
من که گفتم میرقصیدم منظورم این نبود که در حال اجرای too bad بودم ولی یک ریتم ساده برای the girl is mine بودش بعدم یکی از ما طرفداری کرد نزنید تو پرش و من هر وقت بقیه خواننده های خوب آمریکا رو گوش میکنم خوشم میاد ولی آهنگشو درک نمیکنم بعد بیشتر تشنه میشم تا مایکل گوش کنم بعدم من 1 2 سال که نیست که اینجوریم یک عمر دارم 24 ساعت زندگیم 12 13 ساعتشو مایکل گوش میدم و نگاه میکنم و هنوزم یک روز عقب نیفتاده و همیشه هم با اشتیاق گوش میکنم

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 2 هفته قبل #1512 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: چجوری مایکلی شدی؟
بچه ها دوستان آدمهاب ا هم متفاوته ! قرار نیست یک الگوی مخصوص برای دوست داشتن وجود داشته باشه ! این اصلا درست نیست ! هر کس مایکل رو یک جوری دوست داره ! هر کس از یک وجهش لذت میبره و یک جور این احساس رو برای خودش حفظ میکنه !
من هم فکر میکنم اگر یک روز مایکل رو (حداقل عکسش ) رو نبینم اون روزم اصلا روز نیست ! این احساس منه چون تقریبا 15 ساله که دارم باهاش زندگی میکنم ! حضورش رو حس میکنم ! مثل یک عضو از خانواده یا یک دوست خیلی صمیمی هم اتاقی ! پس عجیب نیست که نتونم روزی رو بدون اون سر کنم ! با اینحال حسی که بعد از رفتنش داشتم این بود که هرگز نمیتونستم به عکسش نگاه کنم یا آهنگاشو گوش بدم ! با شنیدن آهنگهای بدون کلامش حتی حالم بد میشد ! ولی بعد از 9 ماه کم کم حالم خوب شد و اون هم دوباره برگشت پیشم !

My life is dedicated to LOVING HIM

بیشتر
14 سال 2 هفته قبل #1518 توسط Nikolay
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: چجوری مایکلی شدی؟

farnaz mj نوشته: شهروز: ما منظورمون شما نبودی شهروز جان! حداقل گفتی 3 سالت بود که از مایکل خوشت اومده FeanoR بود که میگفت 6 ماهش بوده میرقصیده :D پس حرفامونو به خودت نگیر!
اما راجع به مایکل من با حرفات موافقم من که نگفتم مایکل این چیزایی که شما میگی نیست به نظر من گوش دادن به اهنگو هرروز مایکل دیدن ربطی به اینکه درکش کردیم یا نکردیم نداره من خودم شاید ماهها نگا نکنم و خیلیارو میشناسم که اینطورین نمیشه گفت هرکی بیشتر به اهنگاش گوش بده اون هنرو استعدادشو درک کرده من اینو قبول ندارم این چیزا سلیقه ایه شاید منم تا3 4 ساله پیش زیاد گوش میدادم اما الان میدونم یکم فاصله میفته لذت بیشتری میبرم شاید الان درک نکنی چی میگم اما مطمئنن همیشه اینطوری نمیمونی و یه روزی درکش میکنی ;)

چه جالب منم اینجوری شدم.

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه

بیشتر
14 سال 2 هفته قبل #1519 توسط AM!N
پاسخ داده شده توسط AM!N در تاپیک پاسخ: چجوری مایکلی شدی؟

FeanoR نوشته: من تا الان از همه قدیمیترم من 6 ماهم بود که عاشق مایکل شدم هم یادمه هم ویدیوش هست با آهنگ The Girl is Mine تازه دارم با همون حالت هم میرقصم

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
(ببخشید)

بیشتر
14 سال 2 هفته قبل #1522 توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: چجوری مایکلی شدی؟

farnaz mj نوشته: شهروز: ما منظورمون شما نبودی شهروز جان! حداقل گفتی 3 سالت بود که از مایکل خوشت اومده FeanoR بود که میگفت 6 ماهش بوده میرقصیده :D پس حرفامونو به خودت نگیر!
اما راجع به مایکل من با حرفات موافقم من که نگفتم مایکل این چیزایی که شما میگی نیست به نظر من گوش دادن به اهنگو هرروز مایکل دیدن ربطی به اینکه درکش کردیم یا نکردیم نداره من خودم شاید ماهها نگا نکنم و خیلیارو میشناسم که اینطورین نمیشه گفت هرکی بیشتر به اهنگاش گوش بده اون هنرو استعدادشو درک کرده من اینو قبول ندارم این چیزا سلیقه ایه شاید منم تا3 4 ساله پیش زیاد گوش میدادم اما الان میدونم یکم فاصله میفته لذت بیشتری میبرم شاید الان درک نکنی چی میگم اما مطمئنن همیشه اینطوری نمیمونی و یه روزی درکش میکنی ;)

فرناز عزیز اتفاقا اگر یک نفر رو از ته قلب دوست داشته باشی نمی تونی از اون دل بکنی. بعدشم شما مگه اغراق نمی‌دونی چیه؟ مثل این میمونه که بگم زیر پام علف سبز شده و شما بگی. کو من که نمی بینم؟ من بارها شده که حتی برای ۱ ماه اصلا مایکل رو بهش گوش نکردم و ندیدمو مخصوصا در مسافرت‌ها ولی جالبه که مایکل ول کن ما نیست. هر جا میریم یا موسیقی هست یا یه نفری که داره مثل اون میرقصه یا یه کسی که لباسشو پوشیده و ....

اما این حرفت را هم ثوبل دارم که اگر یک مدت گوش نکنی بسیار مشتاق تر میشی. ولی من الان نزدیک به ۶ سال است که دارم به بیلی جین گوش میدم و بههیچ وجه ازش زده نشدم. آدم‌ها با هم فرق میکنن.

فنور هم که نگفت از اون موقع فن حرفه‌ای مایکل شده. میگه وقتی آهنگ مایکل بخش شده اون شروع به رقصیدن معمولی کرده.

از نسیم عزیز هم تشکر میکنم از این که منطقی برخورد میکنی.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: FeanoR

بیشتر
14 سال 2 هفته قبل #1526 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: چجوری مایکلی شدی؟
من کلا نسیم رو دوست دارم !

Keep The Faith

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 3.092 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا