Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

گفته های مايکل عزيز (به ياد و خاطره قديم ها)

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #2442 توسط niloofar
ممنون سامی و ترمه عزیز لطفا ادامه بدین :)
مخصوصا وقتی پست ترمه رو خوندم بدجور تحت تاثیر قرار گرفتم نمیدونم چطوری توصیفش کنم

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #2449 توسط farzam
احسان جان متني و كه گفتي همون سخنراني مايكل تو دانشگاه بود. دقيق نميدونم كجا بود
منظورت همون بودش ؟؟؟
من مي خوام اون متن سخنراني مايكلو كسي نداره ؟؟؟

She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #2451 توسط Ehsan
اره فرزام همون سخنرانی بود.

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #2455 توسط farzam
اگه لطف كني احسان جان واسه من بفرستيش
ممنونم

She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #2460 توسط Hamid
مرسی سامی از تاپیکی که دادی .
من خودم آرشیوی از فروم قبلی ندارم . خوبه که تاپیک های خوب رو منتقل کنی . تو خودت مدیر اینجایی .

Keep The Faith

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #2467 توسط Sam
- I surround myself with people I want to be my friends. And I can do that with manikins. I’ll talk to them.
- "من خودم رو با کسانی احاطه ميکنم که ميخواهم دوستانم باشند... و اين کار رو ميتونم با مانکنها بکنم... با اونها حرف ميزنم".

- You know, all over the walls of my room are pictures of Peter Pan. I’ve read everything that Barrie wrote. I totally identify with Peter Pan, the lost boy of never_never land.
- "ميدونين، سر تا سر ديوارهای اطاق من عکس های پيتر پن هستن. من همه نوشته های Barrie رو خوانده ام. کاملاً ميتونم پيتر پن رو درک کنم (خودم رو در شخصيت اون ميبينم)، پسر گم شدهٔ Neverland (سرزمين هرگز ها - جايی که همه فکر کنند هيچوقت وجود نداره)".

- I always want to know what makes good performers fall to pieces. I always try to find out. Because I just can’t believe it’s the same things that get them time and time again.
- "من هميشه دلم ميخواد بدونم چی باعث از هم پاشيدن هنرمندان خوب (ايفأ کننده نقش، مثل هنرپيشه، خواننده) ميشه. هميشه سعی ميکنم دليلش رو پيدا کنم. چون من باورم نميشه همون چيز هایی باشه که به وقتش اونها رو بالا برده".
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Shaghayegh, niloofar, mohammad

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.403 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا