- تشکرهای دریافت شده: 3
به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
گفته های مايکل عزيز (به ياد و خاطره قديم ها)
14 سال 2 ماه قبل #2442
توسط niloofar
پاسخ داده شده توسط niloofar در تاپیک پاسخ: گفته های مايکل عزيز (به ياد و خاطره قديم ها)
ممنون سامی و ترمه عزیز لطفا ادامه بدین 
مخصوصا وقتی پست ترمه رو خوندم بدجور تحت تاثیر قرار گرفتم نمیدونم چطوری توصیفش کنم

مخصوصا وقتی پست ترمه رو خوندم بدجور تحت تاثیر قرار گرفتم نمیدونم چطوری توصیفش کنم
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 517
14 سال 2 ماه قبل #2449
توسط farzam
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
پاسخ داده شده توسط farzam در تاپیک پاسخ: گفته های مايکل عزيز (به ياد و خاطره قديم ها)
احسان جان متني و كه گفتي همون سخنراني مايكل تو دانشگاه بود. دقيق نميدونم كجا بود
منظورت همون بودش ؟؟؟
من مي خوام اون متن سخنراني مايكلو كسي نداره ؟؟؟
منظورت همون بودش ؟؟؟
من مي خوام اون متن سخنراني مايكلو كسي نداره ؟؟؟
14 سال 2 ماه قبل #2451
توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک پاسخ: گفته های مايکل عزيز (به ياد و خاطره قديم ها)
اره فرزام همون سخنرانی بود.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 517
14 سال 2 ماه قبل #2455
توسط farzam
پاسخ داده شده توسط farzam در تاپیک پاسخ: گفته های مايکل عزيز (به ياد و خاطره قديم ها)
اگه لطف كني احسان جان واسه من بفرستيش
ممنونم
ممنونم
14 سال 2 ماه قبل #2460
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: گفته های مايکل عزيز (به ياد و خاطره قديم ها)
مرسی سامی از تاپیکی که دادی .
من خودم آرشیوی از فروم قبلی ندارم . خوبه که تاپیک های خوب رو منتقل کنی . تو خودت مدیر اینجایی .
من خودم آرشیوی از فروم قبلی ندارم . خوبه که تاپیک های خوب رو منتقل کنی . تو خودت مدیر اینجایی .
14 سال 2 ماه قبل #2467
توسط Sam
Long Live The King
R.I.P
[img size=http://dev] devotedmjfan.persiangig.com/MJ/image/0000mjforever1inw5ftu0.gif [/img]
alt.subscene.com/farsi_persian/Michael-J...subtitle-549432.aspx
پاسخ داده شده توسط Sam در تاپیک پاسخ: گفته های مايکل عزيز (به ياد و خاطره قديم ها)
- I surround myself with people I want to be my friends. And I can do that with manikins. I’ll talk to them.
- "من خودم رو با کسانی احاطه ميکنم که ميخواهم دوستانم باشند... و اين کار رو ميتونم با مانکنها بکنم... با اونها حرف ميزنم".
- You know, all over the walls of my room are pictures of Peter Pan. I’ve read everything that Barrie wrote. I totally identify with Peter Pan, the lost boy of never_never land.
- "ميدونين، سر تا سر ديوارهای اطاق من عکس های پيتر پن هستن. من همه نوشته های Barrie رو خوانده ام. کاملاً ميتونم پيتر پن رو درک کنم (خودم رو در شخصيت اون ميبينم)، پسر گم شدهٔ Neverland (سرزمين هرگز ها - جايی که همه فکر کنند هيچوقت وجود نداره)".
- I always want to know what makes good performers fall to pieces. I always try to find out. Because I just can’t believe it’s the same things that get them time and time again.
- "من هميشه دلم ميخواد بدونم چی باعث از هم پاشيدن هنرمندان خوب (ايفأ کننده نقش، مثل هنرپيشه، خواننده) ميشه. هميشه سعی ميکنم دليلش رو پيدا کنم. چون من باورم نميشه همون چيز هایی باشه که به وقتش اونها رو بالا برده".
- "من خودم رو با کسانی احاطه ميکنم که ميخواهم دوستانم باشند... و اين کار رو ميتونم با مانکنها بکنم... با اونها حرف ميزنم".
- You know, all over the walls of my room are pictures of Peter Pan. I’ve read everything that Barrie wrote. I totally identify with Peter Pan, the lost boy of never_never land.
- "ميدونين، سر تا سر ديوارهای اطاق من عکس های پيتر پن هستن. من همه نوشته های Barrie رو خوانده ام. کاملاً ميتونم پيتر پن رو درک کنم (خودم رو در شخصيت اون ميبينم)، پسر گم شدهٔ Neverland (سرزمين هرگز ها - جايی که همه فکر کنند هيچوقت وجود نداره)".
- I always want to know what makes good performers fall to pieces. I always try to find out. Because I just can’t believe it’s the same things that get them time and time again.
- "من هميشه دلم ميخواد بدونم چی باعث از هم پاشيدن هنرمندان خوب (ايفأ کننده نقش، مثل هنرپيشه، خواننده) ميشه. هميشه سعی ميکنم دليلش رو پيدا کنم. چون من باورم نميشه همون چيز هایی باشه که به وقتش اونها رو بالا برده".
Long Live The King
R.I.P
[img size=http://dev] devotedmjfan.persiangig.com/MJ/image/0000mjforever1inw5ftu0.gif [/img]
alt.subscene.com/farsi_persian/Michael-J...subtitle-549432.aspx
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.403 ثانیه