به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
داستان هایی از مایکل جکسون
13 سال 3 هفته قبل #26567
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: دانستنی های مایکلی
قبل از درگذشت مایکل هم باز مدونا و مایکل باهم وقت گذروندن!
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 3 هفته قبل - 13 سال 3 هفته قبل #26569
توسط پریا
پاسخ داده شده توسط پریا در تاپیک پاسخ: دانستنی های مایکلی
وقت گذروندن.....ولی ای کاش این حرفای رک و محکم و میومدن قبل فوت مایکل می زدن تا حداقل مردمی که گول شایعاتو خورده بودن به مایکل برگردن....بعضی ها دفاع کردن اما نه به این محکمی! بعد از فوتش تازه حقیقتش خیلی واضح تر مشخص شد...
Last edit: 13 سال 3 هفته قبل by پریا.
13 سال 3 هفته قبل #26574
توسط ayda
پاسخ داده شده توسط ayda در تاپیک پاسخ: دانستنی های مایکلی
ممنون الناز . اگه بخواهم به طور کلی نظر خودمو بگم ! نظر من اینه که در دهه های 80 و به خصوص 90 مدونا به مایکل حس رقابت داشت نه حسادت . چون اینطور قلمداد میکرد که اگر مایکل جکسون پادشاه پاپه من ملکه ی پاپ هستم . کویین اف پاپ . و دنیا هم اونو به عنوان ملکه ی پاپ قبول داشت . و این حس رقابت رو توی مدونا نسبت به مایکل زنده میکرد که ملکه نباید چیزی کمتر از پادشاه باشه . ولی با این که انصافا مدونا هم موسیقی خوب و با ارزشی رو ارائه کرد مخصوصا همون دهه ی 90 ولی رویای نزدیک شده به مایکل جکسون رو هرگز از نزدیک لمس نکرد .
گاهی اوقات دست به تقلید های خیلی ریز از مایکل جکسون زد . ولی در کل او هم موسیقیه خودشو داشت و کم طرفدار نبود
گاهی اوقات دست به تقلید های خیلی ریز از مایکل جکسون زد . ولی در کل او هم موسیقیه خودشو داشت و کم طرفدار نبود
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
13 سال 3 هفته قبل #26629
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: دانستنی های مایکلی
دقیقا فکر میکنم واژه ی رقابت بهتره از حسادت برای توصیف مدونا...
اما به نظرم مدونا و مایکل یه جورایی خیلی شبیه به هم بودن... از نظر نواوری ها.. موسیقی.. و خیلی چیزهای دیگه.. حتی هردو توی سال 1958 توی ماه اگوست به دنیا اومدن! اما خوب مایکل همیشه از مدونا سرتر بود.. مخصوصا توی فروش البوم ها با اختلاف 700 میلیون فروش..
اما به نظرم مدونا و مایکل یه جورایی خیلی شبیه به هم بودن... از نظر نواوری ها.. موسیقی.. و خیلی چیزهای دیگه.. حتی هردو توی سال 1958 توی ماه اگوست به دنیا اومدن! اما خوب مایکل همیشه از مدونا سرتر بود.. مخصوصا توی فروش البوم ها با اختلاف 700 میلیون فروش..
كاربر(ان) زير تشكر كردند: mahsa
13 سال 3 هفته قبل - 13 سال 3 هفته قبل #26650
توسط Elnaz
من واقعا معذرت میخوام. اشتباهی این پست صفحه قبل پاک شد! پریا جان لطفا دوباره ویرایشش کن مطلبت رو توش بنویس! اصلا حواسم نبود. واقعا معذرت. ببخشید
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: دانستنی های مایکلی
پریا نوشته: ......
من واقعا معذرت میخوام. اشتباهی این پست صفحه قبل پاک شد! پریا جان لطفا دوباره ویرایشش کن مطلبت رو توش بنویس! اصلا حواسم نبود. واقعا معذرت. ببخشید

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 13 سال 3 هفته قبل by Elnaz.
13 سال 3 هفته قبل #26656
توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: دانستنی های مایکلی
بعد از اجراي شوي "The Cut" كه هدفش پيدا كردن ستاره ها بود، من از طرف كمپاني هاي زيادي تقاضاي كار دريافت كردم و اونها ميخواستن كه با من قرارداد ببندن. و ملاقات با نمايندگان اين كمپاني ها اجتناب ناپذير بود. مايكل جكسون يكي از افرادي بود كه بايد او را ملاقات ميكردم. و اين موقعيت كاملا حرفه اي بود. اينطوري نبود كه من بگم ”من يكي از طرفداران پرو پا قرصتون هستم و ميشه اين چيزميزهاي من رو امضا كنين؟“ اين يك ارتباط تلفني بين دو صحنه گردان بود. بين يك نماينده و يك هنرمند كه درصدد بستن قرارداد است و صحبت در مورد مفاد قرارداد. گفتگوي ما چنين محتوايي داشت. اما چه گفتگوي شادي! او ميخنديد، من هم ميخنديدم، ما اوقات خوبي را گذرانديم. خيلي فوق العاده بود كه ميتوانستم با او صحبت كنم. او بسيار الهام بخش است و عجب نبوغي دارد!
من براي هميشه به ياد خواهم داشت كه توانستم تلفني با او صحبت كنم. اگر هيچوقت موفق نشوم كه او را ببينم يا حتي با او كار كنم، اما اينكه كسي هستم كه توانستم با او تلفني حرف بزنم، خودش خوشايند است.
آناستازيا
Actually, when Michael Jackson called, it was all leading up to the fact that when I did the show "The Cut", which was the star search kind of show, I was proposed to by a lot of record companies being interested in wanting me to sign with them. In the process of all those meetings and stuff, I was meeting with MJJ, so it was inevitable to meet the presidents of all of these labels because I was starting to get to that point. Michael Jackson was one of these people that I had to meet, as well as Tommy and Bob Jamieson and the presidents of all the great record companies, so it really was a professional situation. It wasn't like "I'm a really big fan and I want to have you autograph everything that I own", it was a phone call of admiration from a performer to a performer, as a president to an artist wanting to be signed, as an artist looking at what a label has to offer, it was that kind of conversation, but what a light conversation! He was laughing, I was laughing, we were having a great time. It was so wonderful to be able to speak to him. He's so inspiring and what a genius! Forever I'll remember that I got to speak with him on the phone. If I never get to meet him or even work with him in the future, it's the beauty of being able to be recognised by something like that."
--Anastacia
Radio Undercover
من براي هميشه به ياد خواهم داشت كه توانستم تلفني با او صحبت كنم. اگر هيچوقت موفق نشوم كه او را ببينم يا حتي با او كار كنم، اما اينكه كسي هستم كه توانستم با او تلفني حرف بزنم، خودش خوشايند است.
آناستازيا
Actually, when Michael Jackson called, it was all leading up to the fact that when I did the show "The Cut", which was the star search kind of show, I was proposed to by a lot of record companies being interested in wanting me to sign with them. In the process of all those meetings and stuff, I was meeting with MJJ, so it was inevitable to meet the presidents of all of these labels because I was starting to get to that point. Michael Jackson was one of these people that I had to meet, as well as Tommy and Bob Jamieson and the presidents of all the great record companies, so it really was a professional situation. It wasn't like "I'm a really big fan and I want to have you autograph everything that I own", it was a phone call of admiration from a performer to a performer, as a president to an artist wanting to be signed, as an artist looking at what a label has to offer, it was that kind of conversation, but what a light conversation! He was laughing, I was laughing, we were having a great time. It was so wonderful to be able to speak to him. He's so inspiring and what a genius! Forever I'll remember that I got to speak with him on the phone. If I never get to meet him or even work with him in the future, it's the beauty of being able to be recognised by something like that."
--Anastacia
Radio Undercover
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 4.001 ثانیه