Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

داستان هایی از مایکل جکسون

بیشتر
13 سال 3 هفته قبل - 13 سال 3 هفته قبل #26445 توسط atlas
پاسخ داده شده توسط atlas در تاپیک پاسخ: دانستنی های مایکلی
مرسی elnaz جان اون صفحه رو دیدم! اوووووووووو! چه خبر بود! نه واقعا بنظرم دلیلی هم وجود نداره که یه هنرمند بخواد راجع به همه کشورها یا همه اتفاقات اظهار نظر کنه یا کاری انجام بده! به هر حال مرسی. :*
من توی برنامه ای که از today show پخش شده، دیدم که مایکل با Rabbi Shmuley که صحبت می کرد( البته یه مکالمه خصوصی بوده ها!) خودش اینجوری گفت :
Michael: " اونا تحسینت می کنند و می دونن که تو شگفت انگیز و عالی هستی ولی فقط حسادت می کنند چون آرزو داشتند که ای کاش به جای تو بودند یا جا پای جای تو داشتند، و M یکی از اوناست!...Madonna... از اینکه اینو اینجوری بگم متنفرم... اون آدم خوبی نیست.... اون فکر نمی کرد که من... "
Rabbi: " اون حسوده، از روی حسادت انجامش میده"
Michael: "بله البته"
من البته نمی دونم این نوار چه سالی ضبط شده چیز زیادی هم در این باره نمی دونم فقط همین رو شنیده بودم! شنیدم که مدونا بعد از مرگ مایکل بابت مرگش اظهار تاسف کرده و خوب شایدم همه این قضایا مربوط به دوران جوونی شون بوده باشه( این نظر شخصی من بود) :-/
راستش من یه حسی به مدونا دارم! احساس می کنم مغروره! البته نمیشه بدون شناخت کامل درباره آدما قضاوت کرد.

Twist your head around
It's all around you
All is full of love
All around you

All is full of love
You just ain't receiving
All is full of love
Your phone is off the hook
All is full of love
Your doors are all shut
All is full of love
Last edit: 13 سال 3 هفته قبل by atlas.

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 3 هفته قبل #26450 توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: دانستنی های مایکلی
مدونا و مایکل تقریبا در یک دوره به اوج شهرت و مقام رسیدن اما چیزی که خیلی مهمه اینه که مایکل همیشهه از مدونا بالاتر بوده... این باعث حسودی مدونا میشده... مایکل هم مطمئنا چنین چیزی رو متوجه شد و ازش فاصله گرفت...

mj for ever....
كاربر(ان) زير تشكر كردند: mahsa

بیشتر
13 سال 3 هفته قبل #26451 توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: دانستنی های مایکلی
اطلس جان درمورد این کتاب توی وبلاگم نوشتم و بخشهای بیشتری ازش رو اضافه میکنم. اگه دوست داشتی یه نگاهی بنداز: bemikelike.wordpress.com/2012/04/15/mj-tapes-dying-young/ مدونا هم یه بخش از کتابه.

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com

بیشتر
13 سال 3 هفته قبل #26452 توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: دانستنی های مایکلی
این عکسو تازه تو فیس.بوک دیدم :

رستوران ایوی. بورلی هیلز. 9 اپریل 1991

mj for ever....

بیشتر
13 سال 3 هفته قبل #26453 توسط atlas
پاسخ داده شده توسط atlas در تاپیک پاسخ: دانستنی های مایکلی
مرسی الناز جان! بابا عجب وب فعالی داری! تو ه فن واقعی هستی LOVE U Elnaz :x!!! . باید یه زمان اساسی گیر بیارم و وبلاگتو کامل بخونم. برام جالبه.
من الان می خوام 3 تا داستان عاطفی از مایکل بذارم نقل شده، از دوستاش! اگه ترجمه ام خوب نیست ببخشید! دستمالاتون رو هم برای گریه سوزناک آماده کنید چون تاثیر گذاره!! :D :D :D

A) مایکل و دوست خانوادگیش Majestic در محوطه خانه مایکل در حال قدم زدن بودند . Majestic داشت با مایکل صحبت می کرد که فهمید اون دیگه در کنارش نیست! اون به عقب برگشته بود، به زمین نگاه می کرد و گریه می کرد. Majestic می پرسه: " چیکار می کنی مایکل؟" مایکل در حالی که چشماش خیس بوده جواب میده:" به این جوجه کوچک نگاه کن که مرده" Majestic: " مایکل ،اون فقط یه پرنده است و تو حالا دیگه نمی تونی هیچ کاری براش انجام بدی" وجواب می شنوه که: " Majestic، این هم یک موجود زنده بوده درست مثل من و تو که قبل داشته وروح، ما باید یه کاری انجام بدیم!" Majestic می بینه که مایکل روی زمین میشینه و با دستاش شروع به کندن یک گودال برای خاک کردن جوجه می کنه در حالی که زیر لب هم داره میگه: " ما باید این پرنده رو خاک کنیم! باید این کار رو انجام بدیم! نمی تونیم اینجا رهاش کنیم! و باید براش دعا بخونیم!"
اون گودال رو درست می کنه و روی پرنده رو با خاک می پوشونه، بعد می ایسته و Majestic رو هم مجبور می کنه که کنارش بایسته و دعا بخونه و خودش شروع می کنه و از خدا می خواد که به پرنده برکت بده و اونو در بهشت بپذیره!
اونا دعا رو تموم می کنن و Majestic تلاش می کنه که راضی اش کنه دیگه برن : " بیا مایکل، دیگه تموم شد!" اما مایکل توجهی به اون نمی کنه و در عوض در حال نگاه کردن به درختیه که کنارش پرنده رو خاک کردن و به بالای درخت نگاه می کنه( در واقع جایی که پرنده ازش افتاده) ناگهان به سمت درخت می ره و ازش بالا میره تا به لانه پرنده برسه ، اونو توی جاش ثابت می کنه که جوجه های دیگه ای نیفتن و از بین نرن! بعد پایین میاد، خودشو می تکونه و همراه با Majestic برای ادامه کار راهی استودیو میشه!

b)
(Peter Townsend( The Who : تجربه من درباره رابطه او با بچه ها اینطوریه که او بدون هیچ تکبری یه تک تک هر کردم از اونا کمک می کرد . توی یکی از موارد اون یک جایگاه مخصوص برای یکی از بچه های دچار سندرم دان در یکی از اون مدرسه های مخصوص که دختر یکی از دوستای من توش بود ، اجاره کرده بود.
اون با شگفتی و حالتی بچگانه با اونها به تماشای نمایش می نشست. یکی از این دختر کوچولوها باور داشت که همسر آینده مایکل خواهد بود و مایکل در کمال مهربانی به او اجازه می داد که بعنوان عروس آینده اش کنارش بشینه!!!
" ممکنه که بال های اون سوخته بود و از خیلی لحاظ آسیب دید ولی اون به هر حال چیزی از یک فرشته در وجودش داشت"

C)
Seth Riggs ( معلم آواز مایکل به مدت 21 سال) : " مایکل مرد خیلی خاصی بود. اون برای آموزش می اومد ومی نشست و ما اول باید دعا می کردیم و بعد کمی انجیل می خوندیم بعد یه دعای دیگه و بعد کارمون رو شروع می کردیم! می تونید تصور کنید که خواننده بزرگی مثل مایکل جکسون وسط آموزش شروع کنه به بحث کردن درباره اینکه چقدر خداوند برای او بی نظیر و فوق العاده است و چقدر خدا رو دوست داره؟ من یک لحظه رو به خوبی به خاطر دارم : من داشتم پیانو میزدم و او کنار من ایستاده بود . ناگهان دیدم اون دستهاشو کنار هم گذاشته و به بالا نگاه می کنه ، به نظرم رسید که این خیلی براش مهمه بنابراین اتاق رو ترک کردم و چراغ ها رو خاموش کردم. بعد از نیم ساعت برگشتم و دیدم اون داره زمزمه می کنه :" از تو ممنونم به خاطر استعدادم، از تو ممنونم برای همه چیزایی که دارم، از تو ممنونم به خاطر همه اونایی که به من عشق می ورزند ، به من بگو چه کاری باید انجام بدم و من اون رو انجام خواهم داد" برای من ، این لحظه ای از ارتباط او با خداوند بود"
LOVE U MJ :bye2:

Twist your head around
It's all around you
All is full of love
All around you

All is full of love
You just ain't receiving
All is full of love
Your phone is off the hook
All is full of love
Your doors are all shut
All is full of love
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Hamid, Farnaz, مایکلا, farzam, کوچکترین طرفدار, NicoleL2, kingmichael, شاپرک, mahsa

بیشتر
13 سال 3 هفته قبل - 13 سال 3 هفته قبل #26456 توسط farzam
پاسخ داده شده توسط farzam در تاپیک پاسخ: دانستنی های مایکلی
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
خداوند روانت را شاد گرداند مرد....
تصور داستان بالا واقعا غير قابل توان تحمل كردن ه...
:cry: :cry: :cry: :bye2: :bye2:

She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
Last edit: 13 سال 3 هفته قبل by farzam.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: مایکلا, mahsa

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.308 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا