Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

گفته های مايکل عزيز (به ياد و خاطره قديم ها)

بیشتر
14 سال 1 هفته قبل #7471 توسط Farnaz
I don't understand why they feel the need to make up things about me. I suppose if there's nothing scandalous to report, it's necessarto make things interesting."

من نميدونم اونها (تبلويد) چرا فكر ميكنن مجبورن در مورد من حرف در بيارن و داستان بسازن. گمان ميكنم اگه خبر ننگيني واسه گزارش كردن وجود نداره, لازمه كه وقايع رو جالب توجه نشون بدن.

"It hurts to be mobbed. Not mentally, but physically. Your body feels like a noodle, being pulled by ten different people. They don't realize it. They love you so much they just want a part of you. They say, 'I gotta get a piece of this guy, if it's his shirt, his hair, his face, anything.' There are fans who actually have pieces of my hair. I could go to England right now, and they'd show me and say, 'This is your hair from 3 years ago.' I'd say, 'Oh my gosh.' And it's sitting in their wallet. They collect hair."

محاصره شدن در بين مردم درد آوره. نه از جنبه ي روحي، بلكه جسمي. احساس ميكنيد بدنتون مثل رشته شده و ده تا آدم مختلف دارن اون رو ميكشن. اونها خودشون متوجه نيستن. اونها از بس دوستتون دارن كه ميخوان يه تيكه از بدن شما رو بدست بيارن. با خودشون ميگن: ”من بايد يه تيكه از اين آدم رو داشته باشم“... حالا يا يه تيكه از لباسشه، موهاشه، پوست صورتشه... هرچي. طرفداراني هستن كه رشته هايي از موهاي من رو دارن. ميتونم همين الان پاشم برن لندن و اونها اين رشته موها رو به من نشون ميدن و ميگن: ”اين رشته موي تو مال سه سال قبله“ من هم ميگم: ”اوه خداي من“... و اين رشته موها توي كيف جيبي اونها نگه داري ميشه. اونها مو جمع ميكنن.

People think they know me, but they don't. Not really. Actually, I am one of the loneliest people on this earth. I cry sometimes, because it hurts. It does. To be honest, I guess you could say that it hurts to be me."

مردم فكر ميكنن من رو مي شناسن، اما نمي شناسن. واقعا نمي شناسن. در واقع من يكي از تنها ترين مردم دنيا هستم. بعضي وقتها گريه ميكنم، چون تنهايي اذيتم ميكنه. راستش رو بخواين، فكر ميكنم بشه اينطوري گفت كه اگه شما جاي من بودين، اذيت ميشدين.

URL=http://img4up.com/] [/URL]
كاربر(ان) زير تشكر كردند: مایکلا, Jasmine Jackson-mjforever, FeanoR, کوچکترین طرفدار, mohammad

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 6 روز قبل #7515 توسط مایکلا
از تمام دوستانی که اینجا زحمت میکشن و گفته های مایکل عزیزو میذارن ممنونم:hug: :hug: من هر وقت گفته هاشو میخونم گریم میگیره :(( :(( :(( خیلی خیلی گفته هاش رو من اثر میذاره.:hug: خیلی وقت ها هم از حرفاش عبرت گرفتم.:x

[img

free photo hosting

Michael I Miss You So Much.You're In My Heart Forever

بیشتر
14 سال 6 روز قبل #7518 توسط mohammad
چقدر قشنگ .:x
مرسی . مایکل اینا رو کجا گفته . :daydreaming
منظورم اینه که مصاحبه بوده یا ...
اگه میشه تصویرشو بذارین ممنون میشم . ^:)^ ^:)^ :clp2: :clp2: :D :D ;)
:mjface:

[IMG

:x I Love You Michael
www.fullmjj.ir

بیشتر
14 سال 6 روز قبل - 14 سال 6 روز قبل #7534 توسط Farnaz
محمد جان اینا ماله فروم قبلیه منم هر کدوم مشخصاتی داشته باشنو می ذارم اونایی که نداره دیگه نمی دونم دقیقا ماله کجاس:dnkw:

منم همینطورم مایکلا به خصوص این اخریا که گذاشتم همش راجع به تنهاییش بود:cry:

URL=http://img4up.com/] [/URL]
Last edit: 14 سال 6 روز قبل by Farnaz.

بیشتر
14 سال 6 روز قبل #7547 توسط mohammad

farnaz mj نوشته: محمد جان اینا مالیه فروم قبلیه منم هر کدوم مشخصاتی داشته باشنو می ذارم اونایی که نداره دیگه نمی دونم دقیقا ماله کجاس:dnkw:

منم همینطورم مایکلا به خصوص این اخریا که گذاشتم همش راجع به تنهاییش بود:cry:

خیلی ممنون
اگه از اینا بازم داری بذار .:D
:mjface:

[IMG

:x I Love You Michael
www.fullmjj.ir

بیشتر
14 سال 6 روز قبل #7554 توسط FeanoR
فقط محمد جان از هر پستی خوشت اومد یک تشکر هم بکن و الان هم که از پستهای این تایپیک و پست های فرناز خوشت اومده یک تشکر بزن که بچه های هم بیشتر انرژی بگیرن:MJ2:

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.369 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا