- تشکرهای دریافت شده: 249
به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
ترانه فارسی آهنگ ارواح ( گوستز )
13 سال 8 ماه قبل #17683
توسط blackfire
علم و دانش همان قدرت است ...
پاسخ داده شده توسط blackfire در تاپیک پاسخ: ترانه فارسی آهنگ ارواح ( گوستز )
حمید جان خیلی خوب بود خسته نباشی میگم به شما و منتظر فیلم شما هستیم
علم و دانش همان قدرت است ...
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 575
13 سال 8 ماه قبل #17684
توسط NicoleL2
فردای من و تو باز هم تاریک است
سالی که نکوست از بهارش پیداست...
پاسخ داده شده توسط NicoleL2 در تاپیک پاسخ: ترانه فارسی آهنگ ارواح ( گوستز )
واقعا ممنون حمید جان،خیلی عالی و قوی بود،منم به نوبه ی خودم بهت خسته نباشید میگم

فردای من و تو باز هم تاریک است
سالی که نکوست از بهارش پیداست...
13 سال 8 ماه قبل #17700
توسط hojat
پاسخ داده شده توسط hojat در تاپیک پاسخ: ترانه فارسی آهنگ ارواح ( گوستز )
خیلی عالی بود
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
13 سال 8 ماه قبل #17709
توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: ترانه فارسی آهنگ ارواح ( گوستز )
آفرین 
حمید جان دستت درد نکنه
می دونم براش خیلی زحمت کشیدی
امیدوارم مایکلم خوشش بیاد

حمید جان دستت درد نکنه
می دونم براش خیلی زحمت کشیدی
امیدوارم مایکلم خوشش بیاد

- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
13 سال 8 ماه قبل #17718
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: ترانه فارسی آهنگ ارواح ( گوستز )
خیلی خوب بود
پروژه ی خیلی خوبیه
پروژه ی خیلی خوبیه

13 سال 8 ماه قبل - 13 سال 8 ماه قبل #17745
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: ترانه فارسی آهنگ ارواح ( گوستز )
مرسی بچه ها ، فقط خواستم قسمتیش رو زودتر بشنوید ، چون هنوز اون موزیک رو نهایی نکردم ، ممکن هم هست هیجوقت کامل منتشر نشه .
در مورد تصویر کاور که خیلی در موردش پرسیده بودن ! حتی یکی گفت مایکل عصبانیه توش و مهربون تر عکس ازش بذارید !
باید بگم کاور رسمی خود فیلم گوسته اما به جای نصفه جمجمه صورت مایکل ، چهره خود من قرار داره ، یعنی نصف تصویر مایکله نصف من !
در اصل چشم آبیه منم . به خاطر شباهت تو بعضی اجزای صورت ، این ایده به نظرم رسید و به دلیل مفهومی که این کاور داره و فارسیش توسط خودم اجرا شده بعد از 15 سال ! تصویر چشم آبی من هم کاملا مفهومیه و من نمی خوام زیاد خودم در مورد مفاهیمش صحبت کنم تا خودتون بهش برسید و کشف کنید .
نکته : کاور ، کاور فیلم دوبله گوست نخواهد بود ، تنها کاور آهنگ فارسی گوسته !
خوشحالم که خوشتون اومده . اگر منتشر نشد ، من سعی می کنم برای شما قسمت های مختلفی از دموی این آهنگ رو تو فروم یا وبلاگ قرار بدم .
فقط خواستم مطئن بشید که اینجوری نیست که روش کار نکرده باشم و بهونه میارم تا پخش نشه ، بلکه چند تا ورژن کامل ازش موجوده و ورژن آخریش خیلی کامل تر از بقیه است ، به دلایل دیگه حاشیه ای هنوز تصمیم به انتشارش نگرفتم !
من بار ها و بار ها تو این پروژه چهره و لبخند مایکل رو دیدم و حس کردم !
و حتی حرفها و راهنمایی هاش رو شنیدم 

شاید درکش سخت و پیچیده باشه اما کاملا حقیقت داره !
اگر روزی ویدئو کلیپ شخصی من ( به اسم کاملیا ) پخش شد ، کارگردان ویدئو تصمیم داره تصویری از پشت صحنه ویدئو رو با طرفداران مایکل به اشتراک بذاره که همه شما به شدت غافلگیر خواهید شد که چقدر مایکل نزدیکه و وجود داره ! چند نفری که در جریان اتفاقی که افتاده هستند کاملا منقلب شدن ! فعلا قول دادم چیز زیادی در موردش نگم !
اما کافیه بدونید که مایکل کاملا نظاره گر ماست ! کاملا !
در مورد تصویر کاور که خیلی در موردش پرسیده بودن ! حتی یکی گفت مایکل عصبانیه توش و مهربون تر عکس ازش بذارید !
باید بگم کاور رسمی خود فیلم گوسته اما به جای نصفه جمجمه صورت مایکل ، چهره خود من قرار داره ، یعنی نصف تصویر مایکله نصف من !
در اصل چشم آبیه منم . به خاطر شباهت تو بعضی اجزای صورت ، این ایده به نظرم رسید و به دلیل مفهومی که این کاور داره و فارسیش توسط خودم اجرا شده بعد از 15 سال ! تصویر چشم آبی من هم کاملا مفهومیه و من نمی خوام زیاد خودم در مورد مفاهیمش صحبت کنم تا خودتون بهش برسید و کشف کنید .
نکته : کاور ، کاور فیلم دوبله گوست نخواهد بود ، تنها کاور آهنگ فارسی گوسته !
خوشحالم که خوشتون اومده . اگر منتشر نشد ، من سعی می کنم برای شما قسمت های مختلفی از دموی این آهنگ رو تو فروم یا وبلاگ قرار بدم .
فقط خواستم مطئن بشید که اینجوری نیست که روش کار نکرده باشم و بهونه میارم تا پخش نشه ، بلکه چند تا ورژن کامل ازش موجوده و ورژن آخریش خیلی کامل تر از بقیه است ، به دلایل دیگه حاشیه ای هنوز تصمیم به انتشارش نگرفتم !
من بار ها و بار ها تو این پروژه چهره و لبخند مایکل رو دیدم و حس کردم !

شاید درکش سخت و پیچیده باشه اما کاملا حقیقت داره !
اگر روزی ویدئو کلیپ شخصی من ( به اسم کاملیا ) پخش شد ، کارگردان ویدئو تصمیم داره تصویری از پشت صحنه ویدئو رو با طرفداران مایکل به اشتراک بذاره که همه شما به شدت غافلگیر خواهید شد که چقدر مایکل نزدیکه و وجود داره ! چند نفری که در جریان اتفاقی که افتاده هستند کاملا منقلب شدن ! فعلا قول دادم چیز زیادی در موردش نگم !
اما کافیه بدونید که مایکل کاملا نظاره گر ماست ! کاملا !

Last edit: 13 سال 8 ماه قبل by Hamid.
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 4.097 ثانیه