Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

پرسش و پاسخ پيرامون مايكل

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #1610 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael
نمی دونم چرا شو تصویری Born this way لیدی گاگا رو میبینم یاد isis جد مدونا میفتم

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل - 14 سال 2 ماه قبل #1613 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael
من فکر می کنم شهروز بی انصافی داری می کنی . من به شخصه فکر نمی کنم رسانه ها به هیچ انسانی روی کره زمین بیشتر از مایکل توجه کرده باشن . چه جنبه خوبش چه بدش ! همه چیز تو خبر ها بود هزاران بار خوب بودنشو تو مجله ها خوندیم ! خدایی بعد از مرگش هم کلی تبلیغ مثبت براش کردن .
اگر جنبه منفیش بیشتر به چشم میاد خوب این طبیعیه ! چون جنجال معمولا همراه با کار غیر عادی کردن و عرف نبودن با جامعه ست .

خود این لیدی گاگا رو که می گی ، بنده خدا رو پدرش رو دراوردن اول کاری هنوز نیومده از شایعه !

اما اینکه جاستین ببر انقدر روش تبلیغ می شه این مورد جای سوال داره !

Keep The Faith
Last edit: 14 سال 2 ماه قبل by Hamid.

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #1615 توسط FeanoR
جاستین بیبر خط و مشی میرسه به مایکل(به این اعتقاد ندارم) چون آشر اونو خواننده کرده و اون حرفی رو که توی جوایز موسیقی مایکل زد وقتی داشتم نگاهش میکردم احساس کردم از اینکه بعد از اون همه جایزه و هر بار صحبت چیزی برای گفتن نداشت و فقط ضمیر ناخودآگاهش اونو گفت درباره ی مایکل و بعد از اونم دیگه از این فرصت استفاده کردش و بعدم تا همین چند وقت پیش رسانه روی جاستین و سلنا گومز زوم منفی کرده بودن

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #1616 توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael
حمید جان خودت هم می دونی که دلیل تبلیغ بعد از مرگش چیه. پس به او تبلیغ ها نباید بنازیم. اون فقط برای همون سال اول بود. حالا کم کم می‌رن به سمتی که از مایکل تو رسانه‌ها کمترین حرفی زده بشه. تا دیگه مردم و به خصوص نوجون‌ها ندونن مایکل چه تاثیری داشته. خیلی از طرفداران جاستین بیبر حتی نمی دونن که آهنگ ها و لباس و ... همش از مایکل هست. میگن «ببین چه استعدای داره. چه شعرایی می نویسه، چه لباسایی. چه رقصایی» تنها می دونن که مایکلو دوست داره.

من به شخصه فکر نمی کنم رسانه ها به هیچ انسانی روی کره زمین بیشتر از مایکل توجه کرده باشن . چه جنبه خوبش چه بدش ! همه چیز تو خبر ها بود هزاران بار خوب بودنشو تو مجله ها خوندیم

وقتی بهش توجه «خوب» کردن که به نفع خودشون بود. دقیقا مثل بعد از مرگش. به نظرت که بعد از مرگ مایکل که همه واسش ناراحت بودن. کسی میومد میگفت مایکل خودشو عمل جراحی کرده کسی گوش می داد. اون موقع فقط باید از خوبی هاش میگفتن. تا دو سه سال دیگه خواهیدید که دیگه به زور از مایکل در تلوزیون‌های معتبر حرف میزنن.

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #1621 توسط FeanoR
تا زمانی که دنبال حاشیه نباشی برات حاشیه درست نمیکنند مایکل هم خودش میخواست(اولش)جاستین هم یک لحظه پاشو کج گذاشت پدرشو در آوردن(رسانه ها)جاستین هم سالهای اولش و بزرگترین رقیبشم معشوقشه(سلنا گومز)بشترین تعریفم توی تین چویس 2010 کردن که اونم که مجریش کیتی پری باشه باید فاتحه بقیشو خوند بعدم توی جوایز موسیقی آمریکا 2010 هم دیگه به غیر از جاستین توی اون سبک کسی نبود

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #1624 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael
مایکل انسان پیچیده ای بود ، دلیل ناشناخته بودنش هم همینه . اما این بی انصافیه که بگیم خوبی ندیدیم تو رسانه ها . این همه مستند مثبت ، این همه مصاحبه ، این همه جایزه از رسانه های مختلف ... چرا اینها رو نباید ببینیم ؟ چرا ما هم مثل اون رسانه ها نباید مثبت ها رو ببینیم ؟ حرف من اینه .

Keep The Faith

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 4.797 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا