Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

پرسش و پاسخ پيرامون مايكل

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #1495 توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael
الناز من واقعا تعجب میکنم که اینها واقعا نفهم هستند یا خودشون رو می‌زنن به نفهمی!! اونا خیلی بهتر از ما میدونن که هنر چیست!! ولی نمیزارن که امثال میکل جکسون این صنعت رو به دست بگیرن. ماجرای آلبوم اینوینسیل هم به نظرم به خاطر اون کاتولوگ با ارزشش بود. اونا مایکل رو تحت فشار قرار می دادن تااون کاتولگ رو بفروشه! میترسیدن که تمام موسیقی رو تو دستش بگیره. شایدم به خاطر همین کشته اونو کشته باشند. چون بالاخره هر کسی قیمتی داره. شاید وکلای مایکل یه روزی ب پول خریده بشن و این کاتولوگ رو به باد بدن. خدا کن که همیشه قر میراث مایکل رو بدونن.

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #1496 توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael
تازه الناز دقت کردی که آلبوم اینوینسیبل رو «بنجلی گرون قیمت» نامیده اند. همین اخبار بی بی سی گفته بود. آلبومی که ۱۴ میلیون فروخته رو بنجل می دونن. معلوم نیست ملاکشون برای خوب بودن یک آلبوم چیه؟

داشتم ۱۰۰ آلبوم برتر جهان را در مجلهٔ تایم می خوندم. فقط تریلر در آن بود و اونم در آخر مقاله نوشته بودن. جالبه که آلبوم «لایک ا پریر» مدونا رو اول آوردن. آلبومی که در آن همین ترانه رو و همین قسمت همانند یک نماز خوان رو اگر برعکس پخش کنی تبدیل به یک جملهٔ شیطان پرستانه می‌شود. وقعا براشون متاسفم. حرفامو قبول داری الناز؟

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل - 14 سال 2 ماه قبل #1497 توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael
درسته اونا خیلی باید هنر رو خوب بشناسن ولی طوری رفتار میکنن که این رو نقض میکنه انگار هنر با پول سنجیده میشه. اونا رسانه‌های خیلی قوی دارن که مغز جامعه رو هدایت میکنه. هرچی تلویزیون بگه قبوله. کمپانی‌ها هم از طریق همین تبلیغات رسانه‌ای به چیزهایی که میخوان می‌رسن. یه بار از طریق یه نفر افشا شد که یکی از این کمپانی‌ها برای تخریب چهره‌ی یه ستاره به یه وب نویس پول پرداخت کرده بوده. وقتی میخوان کسی رو از هستی ساقط کنن خیلی راحت این کارو میکنن.

بنجل!؟ نمیدونم یعنی الان آلبوم جاستین بیبر و گاگا رو چی میخونن؟ آلبومی که به زور 99 سنت، یک میلیون فروخته که اگه بخوایم با قیمت واقعیش حساب کنیم در اصل فقط چند صد هزار فروخته.

در مورد کاتالوگ... آره سونی خیلی علاقه داشت که مایکل تحت فشار مالی اون کاتالوگ رو بفروشه و دوست داشتن وضعیتی واسه مایکل درست کنن که مجبور به این کار بشه ولی مایکل رو نمی‌شناختن. من به کار بنیاد ایمان دارم و فکر نمیکنم در حق مایکل هیچوقت خیانت کنن. به علاوه اینکه در شرایط بحران مالی اون سال این کارو نکردن الان که دیگه بدهی‌ها تقریبا تسویه شده یا سرشون توافق شده.

راستی من زیاد به شیطان پرستی و این چیزا بها نمیدم فقط واسه جنجاله. ولی خوب لیستی که توش اینوینسیبل در صدر نباشه از نظر من هیچ ارزشی نداره!

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 14 سال 2 ماه قبل by Elnaz.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شهروز

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #1502 توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael
اونا هرکاری بکنن نمیتونن کاتالوگ ها رو به باد بدن
مسئله ی یکی دو دولار نیست که
1 میلیارد دلار و شاید هم بیشتر....

mj for ever....

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #1533 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael

shahroozporia نوشته: تازه الناز دقت کردی که آلبوم اینوینسیبل رو «بنجلی گرون قیمت» نامیده اند. همین اخبار بی بی سی گفته بود. آلبومی که ۱۴ میلیون فروخته رو بنجل می دونن. معلوم نیست ملاکشون برای خوب بودن یک آلبوم چیه؟

داشتم ۱۰۰ آلبوم برتر جهان را در مجلهٔ تایم می خوندم. فقط تریلر در آن بود و اونم در آخر مقاله نوشته بودن. جالبه که آلبوم «لایک ا پریر» مدونا رو اول آوردن. آلبومی که در آن همین ترانه رو و همین قسمت همانند یک نماز خوان رو اگر برعکس پخش کنی تبدیل به یک جملهٔ شیطان پرستانه می‌شود. وقعا براشون متاسفم. حرفامو قبول داری الناز؟

شهروز شما كجا ليست بهترين آلبوم هاي جهان رو خوندي كه فقط Thriller توش بوده؟؟؟من كتاب 1001 آلبومي كه بايد قبل از مرگ گوش داد,ليستي از بهترين آلبوم هاي تمام دوران مجله رولينگ استون و كانال vh1 رو كه ديدم تو همشون 2 يا 3 آلبوم از مايكل بود....off the wall,thriller,bad

اين ليستي كه شما ديدي مربوط به كجا بوده؟؟

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #1543 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael

Elnaz نوشته:
ولی خوب لیستی که توش اینوینسیبل در صدر نباشه از نظر من هیچ ارزشی نداره!

موافقم الناز جون ! دنیا رو بگردن مثل اینوینسیبل پیدا نمیکنن !
واقعا باعث تاسفه که یک گروهی همیشه در حال ساختن قهرمان و اسطوره هستند !ولی زمانی که اونها محبوب شدن سعی میکنن یک جوری اون محبوبیت رو خدشه دار کنن ! شرم بر اونها ...

My life is dedicated to LOVING HIM

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 4.699 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا