Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

پرسش و پاسخ پيرامون مايكل

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #1554 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael

Nasim Parsi نوشته:

Elnaz نوشته:
ولی خوب لیستی که توش اینوینسیبل در صدر نباشه از نظر من هیچ ارزشی نداره!

موافقم الناز جون ! دنیا رو بگردن مثل اینوینسیبل پیدا نمیکنن !
واقعا باعث تاسفه که یک گروهی همیشه در حال ساختن قهرمان و اسطوره هستند !ولی زمانی که اونها محبوب شدن سعی میکنن یک جوری اون محبوبیت رو خدشه دار کنن ! شرم بر اونها ...

واقعا خيلي جالبه نسيم جان باهات موافقم....اول يك نفر رو تلاش ميكنن ميبرن بالا بعد ميكوبنش بيارنش پايين!!!X-( X-( X-( X-(

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #1558 توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael
این بخاطر اینه که با خودشون میگن که ما اون شخص رو معروف میکنیم و بعد از او به نفع خودمون استفاده میکنیم. و وقتی میبینن اون شخص داره به مسیر دیگه‌ای میره سعی در تخریبش میکنن. مثلا چرا مدونا را خراب نمب کنن؟؟؟!

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #1561 توسط شهروز
شایان جان نوشتم که در مجلهٔ تایم.

www.time.com/time/specials/packages/comp...9569,1955625,00.html

اینم لینکش. اگر بجز تریلر آلبوم دیگه‌ای پیدا کردی، جایزه داری.

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #1568 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael

مثلا چرا مدونا را خراب نمب کنن؟؟؟!

مدونا مثال خوبی برای این بحث نیست به نظر من . جون اولا بارها مدونا رو هم تخریب کردن و مدونا انقدر پوست کلفته که کنار میاد با این مسائل و در ثانی مدونا یه خواننده خیلی بزرگه و بسیار هنرمند ! بابا یکی دیگه رو حداقل مثال بزن !

به نظر من گذشته از داستان سونی دلیل دیگه ای که اینوینسیبل با مشکل مواجه شد یکی قدرت موسیقی آلبوم بود و دیگری تغییر سبک مایکل که هر دو برای عوام در اون زمان زیاد بود اما خوشبختانه اهالی موسیقی اکثرا واکنش خوبی به این آلبوم دادن .

بهترین جمله هم جمله کوئینسی جونز بود که گفت " آگاهی مردم سی سال بعد به درک آلبوم اینوینسیبل می رسه ! "

و امینم گفت " بهترین آلبومی که تا امروز شندیم اینوینسیبل مایکل جکسون بوده "

Keep The Faith

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #1579 توسط شهروز
در این که مدونا هنرمند خیلی بزرگی است شک ندارم. منم کاراشو از نظر هنر قبول دارم ولی از نظر هدفی که دنبال میکنه نه. هدفش هدفی است که مطابق میل سرمایه داران است. تازه، ربطی به پوست کلفتی مدونا نداره، دربارش بد میگن ولی آیا در اخبار جهان انعکاس میشه؟؟

حالا اگه مایکل دست رو سر یه بچه میزاشت میگفتن: «اوه. نگاه کنید. داره نظر بچه رو جلب میکنه». تمام اخبار هم اونو پخش میکردن. ولی مثلا نامزد جایزهٔ نوبل شده. کو. پس چرا بازتابی نداشت؟

ولی واسه مدونا فرق داره؟! من نمی گم خرابش نمی کنن. چرا. همه دشمن دارن. ولی از طرف رسانه‌ها گفته نمی شه. در صورتی که مدونا ملکهٔ پاپ است و مثل مایک با استعداد است. ولی چون هدفش همونی هست که اونا (They) دوست دارن. پس ازش مراقبت میکنن.

مایکل ۱۶ سال پیش در شعرش گفت (They Dint Care About Us) اون موقع کسی نمیدونست که «اونا» کی هستن. ولی حالا داره کم کم مشخص میشه. رسانه‌های جمعی، سرمایه دران و فیلم سازان و... که هیچ کدوم به فکر انسانیت نیستن و فقط به دنبال پول هستن. (Money)

واقعا ک مایل عجب هوشی داشته.

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #1580 توسط شهروز
در مورداینوینسیبل هم کاملا حق با تویه حمید.

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 2.801 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا