Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

پرسش و پاسخ پيرامون مايكل

بیشتر
12 سال 8 ماه قبل - 12 سال 8 ماه قبل #31513 توسط mahsa
پاسخ داده شده توسط mahsa در تاپیک پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
مثل اینکه اصلا منظور منو متوجه نشدی دوست عزیز. من یه سوال کردم اگر بتونید یه مستند بسازید چه موردی به نظرتون بهش کمتر پرداخته شده. در ضمن خیلی از همین مسن ها که شما می گید مایکل رو بهتر از جونها می شناسن و متأسفانه این جونها هستن که امروز مشتاق هستن تا آدمهای به روز رو بشناسن. این جوونها هم باید یک بهانه ای داشته باشن تا به دنبال سرچ توی گوگل برن. وگرنه اولویت اول سرچ توی ایران چیزهای دیگه است و همه ما هم می دونیم که چیه. مگر یک سایت چند نفر رو می تونه جذب کنه؟ خود این سایت که اطلاع رسانی در مورد مایکل می کنه بیشترین حالتش 4هزارتا بیننده داشته باشه ولی یک شبکه چند میلیون بیننده داره. قرار هم نیست شبکه برنامه ای بذاره. برنامه رو یک فرد و گروه می سازند و به شبکه ارائه می کنن. حالا اگر این افراد نگاه درستی داشته باشند اون برنامه هم درست تر از آب در میاد و گرنه یک سری اطلاعات غلط داده می شه و کسی هم مقصر نیست. فعلا که شایعه ها رد نشده و شایعه های جدید ساخته می شه پس یکی از وظایف ما هم رد شایعات با دلیل و منطقه. در ضمن طرفدار برای غیرطرفدار چیزی رو ارائه می ده تا اونو جذب کنه. تا حالا دیدی غیر طرفدار در مورد یک نفر که نمی شناسدش کاری انجام بده! دیدن منظورم نیست ساختن منظورمه. من هیچ وقت قدرت یک سایت رو زیر سوال نبردم بلکه هر کدوم جای خودش رو داره ولی آیا شما اول مایکل رو از طریق فیلم و ویدئو شناختید یا از اینترنت؟ من که خودم با دیدنش توی کنسرتهاش شناختم و زمانی هم که من شناختمش خبری از شبکه وسیع اینترنت نبود بعد از آشنایی از طریق ماهواره و فیلم توی اینترنت هم دربارش خوندم.

without hope we are lost.....i love you Michael
Last edit: 12 سال 8 ماه قبل by mahsa.

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
12 سال 8 ماه قبل #31514 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
من مایکل رو از طریق یک نوار کاست با آهنگ The Girl is mine شناختم.

درسته برنامه های یک شبکه رو یک گروه میسازه اما گروهی که در خود شبکه کار میکنن.

درسته من سوال شما رو اشتباه فهمیدم، ببخشید :) و در اون صورت من به موسیقی مایکل میپردازم.

توی ایران، مسن ها مایکل رو بهتر میشناسن؟ سوالی شد برام، چطوری اونوقت؟ من کاری به استثنا ها ندارم اما در جامعه چطوری مسن ها مایکل رو بهتر میشناسن؟

همیشه پشت شایعه های بزرگ مایکل یک سری مسائل بوده، مطمئنا شایعه ای که الان درست شده، هم از طرف کسی هست که خودش دفاع میکنه از مایکل و هم خیلی سریع از بین میره و بهتون قول میدم که مایکل دیگه سر این شایعه ها متهم نشه بلکه متهم بکنه.

مایکل رو خیلی ها میشناسنش همونطوری که ما هر روز افرادی رو به صورت کاملا سطحی میشناسیم. مهم نوع شناختن هست نه خود شناختن.

هیچوقت قرار نبوده اکثریت یک جامعه طرفدار مایکل باشن، همیشه اقلیت بوده و همیشه هم اقلیت میمونه، پس بهتره این اقلیت کارشون رو بهتر انجام بدن و بهتر باشن.

پس لازم نیست افرادی زیادی رو ما طرفدار مایکل بکنیم، هر کس بخواد خودش میاد طرفدار مایکل میشه و ما نمیتونیم این وضع رو تغییر بدیم، تمام افرادی که اینجا هستن یا هر جای دیگه که طرفدار مایکل هستن، خودشون خواستن و اگه یک دفعه مایکل رو شناختن، بازم خودشون خواستن که بیشتر پیش برن و بیشتر بشناسن مایکل رو، چون در نگاه اول مایکل اونا رو جذب کرد نه طرفداراش.

تا وقتی ما دنبال این باشیم که بقیه رو طرفدار مایکل بکنیم در صورتی که هنوز پایه و بنیاد جامعه مایکلی ایران قوی نیستش، اینکار فایده ای نداره، فوقش ما بتونیم چند نفر رو مایکلی کنیم اما از اون طرف خیلی از طرفدارهای مایکل دیگه از این راه خسته میشن و دنبال مایکل رو نمیگیرن، چون اون پایه ضعیفه و چون ما به جای قوی کردن اون پایه رفتیم دنبال اینکه بقیه رو مایکلی کنیم.

پس فعلا که پایه ما ضعیفه هر کس خواست مایکلی بشه، خیلی خوبه و ما هم میشناسونیم مایکل رو به اون اما در سطح جمعی، واقعا الان فایده ای نداره، چون ما تو سراشیبی یک کوه هستیم که آخرش میرسیم به زمین و هر کی دنبال راه خودشو میره در صورتی که ما باید برگردیم بریم بالای قله کوه و از اونجا بقیه رو فرابخونیم که بیاین بالا نه در صورتی که خودمون هم داریم میریم پایین.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: mahsa

بیشتر
12 سال 8 ماه قبل - 12 سال 8 ماه قبل #31515 توسط mahsa
پاسخ داده شده توسط mahsa در تاپیک پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
خدا روشکر بالاخره منظورم رو تونستم برسونم و به نقطه مشترک رسیدیم :hilrs: بله اگر در نظر بگیریم که مایکل از سال 1972_73 در عالم موسیقی شناخته شده معلومه که مسن ها بیشتر از من و تو می شناسنش. من خودم از کسایی در مورد مایکل شنیدم که دوتا شاخ درآوردم. هیچ هم آدمهای خاصی نبودن اونطور که شما فکر می کنی. البته شهرت دلیل برشناخت نمی شه. ولی وقتی این افراد هم بهتر مایکل رو بشناسن عاشقش می شن و اگر شایعه ای بشنون خودشون می فهمن که موضوع از کجا آب می خوره. باید یادمون باشه که شهرت مایکل تنها به اینترنت مربوط نیست و این خودش جای خوشبختی داره که کسی در این حد شهرت داشته باشه اونهم در زمانی که امکانات امروزی نبود. مایکل در این زمینه از استثناهاست. مخصوصا زمان انقلا و جنگ ایران و این حکوت بوده اما یادمه مردم با هزارتا بدبختی، vhs ها رو رد و بدل می کردن. پس این مسئله مشخصه
در مورد شایعه ها هم خدا از دهنتون بشنوه. امیدوارم که اینطور باشه ولی این دلیلی نمی شه که ما واکنش نشون ندیم.
من هم نمی خوام همه جامعه طرفدار مایکل باشن که اصلا نه عقلانیه و نه ممکنه اما می شه با دادن اطلاعات درست سوءتفاهم ها رو برطرف کرد و در این بین هم ممکنه دشمن ها به دوستان و دوستان به طرفدارها و طرفدارها به طرفدارهای متعصب تبدیل بشن حتی اگر تعدادشون کم باشه. اینطوری هم به تعداد طرفدارها اضافه می شه و هم طرفدارهای قبلی متحدتر می شن. اینکه بگیم هرکی دلش خواست بیاد که نمی شه باید یه منبع درستی برای این کار هم باشه.
در ضمن بخشی از برنامه های یک شبکه توسط افراد اون شبکه ساخته می شه بخش دیگه اش مستندها و فیلم هایی هست که توسط افراد دیگه تولید می شه دوست عزیز. اگر کسی بتونه کار خوب و قابل قبولی ارائه بده می تونه اونو به شبکه های مختلف بفروشه عزیز دلم. پس اگر کسی تونست درمورد مایکل یه اثر خوب و قابل قبول ارائه بده می تونه به پخشش هم امید داشته باشه. تا افراد بیشتری رو جذب مایکل کنه.
البته مایکل بیشترین طرفدار رو در بین خواننده ها داره و کسی هم در این مورد به پاش نمی رسه. منظور ادای دین ما به اونه.ممنون که به یکی از اون موارد اشاره کردی پس موسیقی از نظرت مهم تره :mj9:

without hope we are lost.....i love you Michael
Last edit: 12 سال 8 ماه قبل by mahsa.

بیشتر
12 سال 8 ماه قبل #31516 توسط FeanoR
چطوری به نقطه مشترک رسیدیم در صورتی که شما تمام حرفهای منو تکذیب کردین؟ :D

مایکل از سال 1972-73 در عالم موسیقی کجا شناخته شده؟ مایکل تا قبل تریلر جهانی نبودش و تا قبل اون هم مایکل در سطح خود آمریکا جزو هنرمندهای گروهی نسبتا خوبی حساب میشده. مایکل توی ایران حدود سالهای 1368_69 تونست بین بعضی جوونها شناخته بشه و توی اواسط دهه 1370 به اوج خودش رسید تو ایران. و اگه تک و توکی در سالهای 1368 طرفدار مایکل شده باشن، اولا بهتر از جوونای الان مایکل رو نمیشناسن، بعدم الان به زور حدود 42 یا 43 سالشون میشه که جزو مسن ها حساب نمیشن و اینم تازه تک و توکی هست. بیشتر طرفدارهای قدیمی مایکل توی ایران ماله اوج طرفداریشون سالهای 1370 تا 1378 هستن که اونا هم الان بین 33 تا 38 سالشون هست که اینا هم جزو میانسال هم حساب نمیشن حتی و زیر اون عدد هم جزو جوونها حساب میشن و این افراد اوایل شناختشون بین سالهای 1372 تا 1375 که این اوایلش حساب میشه که میشه افراد زیر 30 سال. پس این وسط چطوری افراد مسن به غیر بعضی استثنا ها مایکل رو بهتر ما ها میشناسن؟

در صورتی صدای طرفدارهای مایکل به جایی شاید برسه که صدای کل طرفدارهای مایکل باشه نه فقط ما.

متعصب ها هیچوقت خوب نبودن و هیچوقت جزو خوبها هم حساب نمیشن. طرفدارهای دنبال کننده و تاثیر پذیر و تاثیر گذار خیلی خوبن اما متعصب ها نه.

اگه تونستین طرفدارهای قبلی رو متحد کنین. بهترین منبعی که ایرانی ها میتونن درست کنن در سطح اینترنت هست نه جای دیگه و اون مستندهایی که شبکه ها میذارن که ساخت خود اون شبکه نیست اولا یک سری معیارهای کیفیتی داره که حتی اگه الان خود دولت ایران هم بشینه بسازه بازم به اون معیارها نمیرسه چی برسه به ما.

پله پله باید رفت بالا تا بشه تاثیر دائمی رو گذاشت نه اینکه هم اول بخواد بپره آخرین پله، این چیزایی که شما دارین میگین برای طرفدارهای مایکل پله آخر محسوب میشه در صورتی که ما هنوز توی پله سوم و چهارم موندیم، پیشنهاد رو برای پله بعدی بدین نه برای پله آخر، چون پله آخر هدفه و همه اونو کاملا حفظ هستن در صورتی که پله بعدی عمله که هیچکی اونو نمیدونه.

صد در صد موسیقی از نظر من مهمتره، چون اولین جذب کننده مایکل همیشه موسیقی بوده و کسایی که بدون موسیقی مایکل و با شخصیت مایکل جذب شدن، شاید فکر کنن جذب شدن اما واقعا جذب نشدن و خودشون رو با چسب چسبوندن.

بیشتر
12 سال 8 ماه قبل #31517 توسط FeanoR

mahsa نوشته: بله اینی که تو می گی من و شما و بچه هایی که مایکل رو می شناسن می دونن نه کسایی که مایکل رو نمی شناسن و وقتی پای یه شبکه پر بیننده ای مثل من و تو می شینن اطلاعات ناقصی می گیرن. من کاری به این شبکه ندارم منظور من اطلاع رسانیه. حالا بخوای به یه عده که مایکل رو نمی شناسن و فقط روی شایعه ها اسمشو شنیدن هی بگو روح مایکل توی آهنگاش جریان داره این بدبختا که اصلا نمی دونن مفهوم آهنگاش چیه. یکم گسترده تر فکر کنید. ما مثلا خیر سرمون ادعا می کنیم که می خواییم مایکل رو بشناسونیم به کسایی که نمی شناسن البته منظورم توی ایرانه. :swrdmn: در ثانی اصلا حرف برسر تریلر نیست لطفا به 4 مورد گفته شده کمی فکر کنید. به نظر من هیچ چیز قدرت یک فیلم رو در سطح گسترده نداره. آیا نباید بشر دوستی مایکل رو نشون داد؟ آیا نباید حساسیت مایکل در نگاهش به دنیا رو نشون داد؟ چند نفر می دونن که مایکل جزئ معدود افرادیه که دو بار در تالار مشاهیر حضور داشته و اسمش ثبت شده؟ چند نفر می دونن که مایکل جایزه اسطوره گرمی رو برده؟ ببینید در روایت هاشون بیشتر در مورد افتخارات بیتلزها و الویس می گن یا از مایکل؟ ما داریم درمورد افرادی صحبت می کنیم که یک خط هم از آهنگ های مایکل و حرفهاش نشنیدن و به زبان انگلیسی هم آشنایی ندارن و به غیر از آهنگ های مزخرف امروزی چیزی نمی شناسن نه آمریکائیها.

اون قسمتی که بولد کردم رو مثل اینکه ویرایش کردین و اضافه کردین به پستتون چون زمانی که من بهش جواب دادم نبودش! اگه چیزی رو ویرایش میکنین یا اضافه میکنین لطفا بگین چون داریم بحث میکنیم و چیزی بدون جواب نمونه.

خود شما حرف رو بر سر تریلر بردین، نه من! هیچکدوم از مستند های مایکل به غیر دیس ایز ایت در سطح گسترده نیستن اما موسیقی مایکل در سطح گسترده هست پس چرا موسیقی مایکل قدرت بیشتری در سطح گسترده داره تا مستند های مایکل، چون بحث سر موسیقی و فیلم نیست بحث سر موسیقی مایکل و مستندهای مایکل هست.

انسانهای بشر دوست خیلی زیادن با اینحال بیشتر از همه به بشر دوست بودن مایکل پرداخت شده و خیلی ها این موضوع رو میدونن. چرا باید حساسیت مایکل به دنیا رو نشون داد، اما در کنارش حساسیت های افرادی که روزانه بخاطر همین حساسیت ها میرن اعتراض میکنن و اعتصاب میکنن و توی برخی شرایط حتی منفور جامعه میشن و حتی از زندگی هاشون میزنن رو هم باید نشون داد؟ مهم حساسیت یک فردی نیست، مهم خود اون حساسیت هست، چون اون فرد تنها فردی نیست که اون حساسیت رو داره. اما در بین خود خواننده ها بله، مایکل حساسیت داشت و این کمتر دیده شده و اینه که شگفت آوره.

همیشه همه جا اسم معدود افرادی که در مورد دوبار تالار مشاهیر و جایزه اسطوره گرمی برده شده که مطمئنا اسم مایکل هم جزو همون افراد بوده.

ما داریم در مورد ایران حرف میزنیم یا کلا حرف میزنیم؟ چون توی ایران بیتلز و الویس بیشتر از مایکل پرداخته نشده اما کلا درسته توی خیلی مسائل بیتلز بیشتر پرداخته شده با اینکه موسیقی شون جذابیت لد زپلین رو نداره اما خیلی بهشون پرداخته شده، چون شرایط زمان بیتلز که همه چی در حال افول بود و فقط یک بیتلز بود که مردم رو توی خیلی مسائل نگه میداشت و در حال صعود بود، چون تنها بیتلز بود نه بیتلز جزو معدود گروههای بود که در اون زمان با موسیقی مردم پسندشون مردم رو روپا نگه داشتن. الویس هم که بیشتر از مایکل هیچوقت پرداخته نشده.

الان دیگه کسی در مورد بیتلز خیلی حرف نمیزنه، اما خیلی ها در مورد مایکل حرف میزنن چی تو مراسم های مختلف چی تو جشن های مختلف.

ما داریم درمورد افرادی صحبت می کنیم که یک خط هم از آهنگ های مایکل و حرفهاش نشنیدن و به زبان انگلیسی هم آشنایی ندارن و به غیر از آهنگ های مزخرف امروزی چیزی نمی شناسن نه آمریکائیها.

بعد همین افراد بیتلز گوش میدن؟ چون دو خط پشت همه، من یکم گیج شدم :D

گوشی که بسته س، صدا داخلش نمیره، به همین دلیله که میگم هر کی دلش خواست میتونه طرفدار مایکل بشه، چون دلش خواسته، و کسی که دلش نخواد، هر کاری هم بکنی مایکل رو مثل ما قبول نمیکنن چون شرایط مشابهی با مایکل نداشتن که بخوان مایکل رو درک کنن. افرادی مایکل رو بهتر درک میکنن که شرایط مشابهی در بعضی مواقع با مایکل داشته باشن که این هم باز شامل همه طرفدارها نمیشه و حتی از تعداد انگشت های دو دست در ایران هم کمترن.

بیشتر
12 سال 8 ماه قبل #31518 توسط bahareh
پاسخ داده شده توسط bahareh در تاپیک پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
هیچ چیز به اندازه هنر خود مایکل نمیتونه باعث جذب هواداراش شه
رسانه ها چه اینترنت چه تلویزیون فقط راهی برای معرفیش هستند وگرنه سلیقه ی خود افراد مهمه که چی رو بپسندنهرچند خود من بیشتر از آثارش مجذوب شخصیتش شدم
منم موافق این هستم که جوونها بیشتر بروزند و کسانی که درحال حاضر رو صحنه باشند رو بیشتر میپسندند ولی آثار مایکل تکرار نشدنی هستند
شما میبینید که عارف تو دهه چهل سلطان قلبها رو خونده اثری که بعد از گذشت چهار دهه اکثریت جامعه دوسش دارند و مثلا اگر بخواین با تمام ترانه های سال نودو یک مقایسه کنید فکر نمیکنم بتونید ترانه ای که از سلطان قلبها بهتر باشه پیدا کنید
آهنگهای مایکل هم ایطوریند بعلاوه که در کنار خوانندگی هنر رقص هم داشت و این منحصر بفردش کرد
به عقیده من الان صنعت موسیقی به جایی رسیده که ساخت آهنگهای جدید و منحصر بفرد براش دشوار شده و کسی که پیدا بشه که بتونه جا مایکل رو بگیره به این زودیا پیدا نمیشه
بنابرین مایکل حالا حالاها هوادارا خودش رو داره و بهشون هم افزوده میشه
كاربر(ان) زير تشكر كردند: FeanoR, mahsa

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.708 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا