به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
12 سال 5 ماه قبل #31375
توسط bahareh
پاسخ داده شده توسط bahareh در تاپیک پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
منم شنیدم بخاطر زیبایی و اندامش یه رژیم خاص داشته کسی نمیدونه تا کی رژیمشو دنباله میکرد؟
اگر تا آخر عمرش تغذیش از همون رژیم بود بنظرم رژیم صحیحی نبوده چون بیچاره اون اواخر خیلی لاغر و ضعیف شده بود
اگر تا آخر عمرش تغذیش از همون رژیم بود بنظرم رژیم صحیحی نبوده چون بیچاره اون اواخر خیلی لاغر و ضعیف شده بود

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
12 سال 5 ماه قبل #31378
توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
لاغر که نه به نظرم قلمی تر شده
خودش هم گفته بود برای زیبایی اندامش و نزدیک شدن به بدن یه رقصنده این کارو کرده
خودش هم گفته بود برای زیبایی اندامش و نزدیک شدن به بدن یه رقصنده این کارو کرده
12 سال 5 ماه قبل #31379
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
مایکل یک دوره ای گیاه خوار بوده، اینطوری نبوده که تا آخر عمرش گیاه خوار بوده باشه، شروعش که ماله دوران نوجوانی ش برمیگرده فکر کنم، اما بعد از هیستوری هم فکر کنم دیگه گیاه خوار نبوده، البته در این دو مورد مطمئن نیستم اما توی دوران دیس ایز ایت مطمئنم که مایکل گیاه خوار نبوده، چون همون روز 25 ژوئن، آشپز مایکل، یک غذای گوشتی رو درست کرده بود، دقیق یادم نیست چی بودش اما فکر کنم املت بوقلمون درست کرده بودش، خب این نشون دهنده اینه که مایکل دوران دیس ایز ایت گیاه خوار نبوده. حالا الناز میاد توضیحات کاملش رو میده که معلوم میشه من درست گفتم یا نه.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Elnaz, kingmichael
12 سال 5 ماه قبل #31381
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
emjey.com/persian/news/archives/2009/07/003399.php
« ادامه ی تحقیقات در مورد مرگ مایکل | تازه ترین رویدادها | کاترین جکسون حضانت کامل فرزندان مایکل را گرفت »
پنجشنبه، ۸ مرداد ۱۳۸۸ | 30/07/2009
پرستار سابق: مایکل میلی به غذا نداشت
پرستار و متخصص تغذیه سابق مایکل، به E! Online گفته است: "او عاشق آجیل بود. و ماهی یک بار هم مرغ سخاری میخورد."
شریلین لی میگوید غذای روزانه مایکل حداقل تا زمانیکه در ماه آپریل به کارش برای مایکل خاتمه داد، یک جور مایع خواکی مانند شربت و یا خوراکی هایی مانند آجیل، گرانولا (مخلوط خشکبار و غلات خشک شده که با مایعاتی چون شیر سرو میشود) و مرغ سخاری بود.
لی توسط یک دوست مشترک به مایکل معرفی شد و در ماه ژانویه برای مداوای یکی از فرزندان مایکل که آنفلوآنزا گرفته بود، به خانه ی او در بل ایر رفت. او سپس مایکل را تحت رژیم غذایی خودش که همان تغذیه با مایعات بود قرار داد. مایکل به او گفته بود:
"خوب، میدانی من خیلی خسته ام. دارم برای کنسرت ها آماده میشوم. میخواهم انرژی بیشتری داشته باشم. چه نوع تغذیه و رژیم غذایی باید داشته باشم؟"
شریلین لی فورا موادی را که بدنش بیشتر احتیاج داشت در غالب شربت و مایعات به او داد. لی میگوید مایکل ترجیح میداد از مایعات تغذیه کند: "او واقعا دوست نداشت غذا بخورد."
کی چیس، که از ماه مارس امسال به عنوان آشپز مایکل استخدام شده بود گفته است که مایکل بعد از شام، شربت می نوشیده است. او گفته است که برای مایکل و فرزندانش غذاهای جامد زیادی درست میکرده است.
"من وقتی کارم را در خانه شروع کردم، مایکل خواست که گوشت گاو یا خوک نپزم. فقط مرغ، ماهی و بوقلمون، سبزیجات ارگانیک و شربت های ارگانیکی که دوست داشت. او غذاهای جامد هم مصرف میکرد. او عاشق گامبو (نوعی سوپ سبزیجات همراه با گوشت یا صدف) و مرغ سخاری KFC بود. من یکشنبه ها کار نمیکردم. اما روز دوشنبه، ظرف های KFC، پوره سیب زمینی و سس (عصاره ی گوشت یا سبزیجات) را میدیدم."
او میگوید وقتی مایکل تمرین برای کنسرت هایش را آغاز کرد، برای او غذاهای پر پروتئین و کم چربی مانند گوشت کباب شده و ماهی آماده میکرد. اما شنبه روز غذاهای سبک تر مانند مرغ بریان و ذرت بود. همچنین مایکل برای روز پدر، گامبو (Gumbo - سوپ میگو) درخواست کرده بود.
به گفته ی لی، مایکل نوشیدنی های کم-کافئین دوست داشت که به مشکل پایین بودن قند خونش می افزود. با اینکه مایکل خودش از غذا خوردن فراری بود، اما لی میگوید که وی اجازه نمیداد ترجیحات غذایی وی، به فرزندانش سرایت پیدا کند. او همچنین میگوید وزن مایکل زیر حد نرمال نبود.
"آنها نظم غذایی داشتند. شب ها همه در کنار هم پشت میز می نشستند. حتی اگر مایکل بارها اعلام میداشت که گرسنه نیست، اما میخواست در کنار بچه ها پشت میز بنشیند. او نمونه ی کاملی از یک پدر بسیار خوب بود."
اما بیمار زیاد خوبی نبود. لی میگوید نزدیک ماه آپریل بود که بیخوابی مایکل شروع شد و از او دیپریوان (داروی بیهوش کننده قوی) درخواست کرد. علیرغم اصرارهایش، خواسته ی وی از طرف لی رد شد.
"چیزی که او سعی داشت مرا از بابت آن مطمئن سازد، این بود که «اتفاقی برای من نمی افتد... تا وقتی یک نفر هست که حواسش به من باشد، اتفاقی برای من نمی افتد."
مایکل میگفت: "من از امتحان کردن چیزهای مختلف که خوابم کنند خسته شده ام. من میخواهم فورا خوابم ببرد. نمیخواهم چند ساعت صبر کنم. میخواهم بیهوش شوم."
لی ادامه میدهد: "اینها جملات خودش هستند. «میخواهم بیهوش شوم و بخوابم.»"
منبع: eMJey.com
« ادامه ی تحقیقات در مورد مرگ مایکل | تازه ترین رویدادها | کاترین جکسون حضانت کامل فرزندان مایکل را گرفت »
پنجشنبه، ۸ مرداد ۱۳۸۸ | 30/07/2009
پرستار سابق: مایکل میلی به غذا نداشت
پرستار و متخصص تغذیه سابق مایکل، به E! Online گفته است: "او عاشق آجیل بود. و ماهی یک بار هم مرغ سخاری میخورد."
شریلین لی میگوید غذای روزانه مایکل حداقل تا زمانیکه در ماه آپریل به کارش برای مایکل خاتمه داد، یک جور مایع خواکی مانند شربت و یا خوراکی هایی مانند آجیل، گرانولا (مخلوط خشکبار و غلات خشک شده که با مایعاتی چون شیر سرو میشود) و مرغ سخاری بود.
لی توسط یک دوست مشترک به مایکل معرفی شد و در ماه ژانویه برای مداوای یکی از فرزندان مایکل که آنفلوآنزا گرفته بود، به خانه ی او در بل ایر رفت. او سپس مایکل را تحت رژیم غذایی خودش که همان تغذیه با مایعات بود قرار داد. مایکل به او گفته بود:
"خوب، میدانی من خیلی خسته ام. دارم برای کنسرت ها آماده میشوم. میخواهم انرژی بیشتری داشته باشم. چه نوع تغذیه و رژیم غذایی باید داشته باشم؟"
شریلین لی فورا موادی را که بدنش بیشتر احتیاج داشت در غالب شربت و مایعات به او داد. لی میگوید مایکل ترجیح میداد از مایعات تغذیه کند: "او واقعا دوست نداشت غذا بخورد."
کی چیس، که از ماه مارس امسال به عنوان آشپز مایکل استخدام شده بود گفته است که مایکل بعد از شام، شربت می نوشیده است. او گفته است که برای مایکل و فرزندانش غذاهای جامد زیادی درست میکرده است.
"من وقتی کارم را در خانه شروع کردم، مایکل خواست که گوشت گاو یا خوک نپزم. فقط مرغ، ماهی و بوقلمون، سبزیجات ارگانیک و شربت های ارگانیکی که دوست داشت. او غذاهای جامد هم مصرف میکرد. او عاشق گامبو (نوعی سوپ سبزیجات همراه با گوشت یا صدف) و مرغ سخاری KFC بود. من یکشنبه ها کار نمیکردم. اما روز دوشنبه، ظرف های KFC، پوره سیب زمینی و سس (عصاره ی گوشت یا سبزیجات) را میدیدم."
او میگوید وقتی مایکل تمرین برای کنسرت هایش را آغاز کرد، برای او غذاهای پر پروتئین و کم چربی مانند گوشت کباب شده و ماهی آماده میکرد. اما شنبه روز غذاهای سبک تر مانند مرغ بریان و ذرت بود. همچنین مایکل برای روز پدر، گامبو (Gumbo - سوپ میگو) درخواست کرده بود.
به گفته ی لی، مایکل نوشیدنی های کم-کافئین دوست داشت که به مشکل پایین بودن قند خونش می افزود. با اینکه مایکل خودش از غذا خوردن فراری بود، اما لی میگوید که وی اجازه نمیداد ترجیحات غذایی وی، به فرزندانش سرایت پیدا کند. او همچنین میگوید وزن مایکل زیر حد نرمال نبود.
"آنها نظم غذایی داشتند. شب ها همه در کنار هم پشت میز می نشستند. حتی اگر مایکل بارها اعلام میداشت که گرسنه نیست، اما میخواست در کنار بچه ها پشت میز بنشیند. او نمونه ی کاملی از یک پدر بسیار خوب بود."
اما بیمار زیاد خوبی نبود. لی میگوید نزدیک ماه آپریل بود که بیخوابی مایکل شروع شد و از او دیپریوان (داروی بیهوش کننده قوی) درخواست کرد. علیرغم اصرارهایش، خواسته ی وی از طرف لی رد شد.
"چیزی که او سعی داشت مرا از بابت آن مطمئن سازد، این بود که «اتفاقی برای من نمی افتد... تا وقتی یک نفر هست که حواسش به من باشد، اتفاقی برای من نمی افتد."
مایکل میگفت: "من از امتحان کردن چیزهای مختلف که خوابم کنند خسته شده ام. من میخواهم فورا خوابم ببرد. نمیخواهم چند ساعت صبر کنم. میخواهم بیهوش شوم."
لی ادامه میدهد: "اینها جملات خودش هستند. «میخواهم بیهوش شوم و بخوابم.»"
منبع: eMJey.com
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
12 سال 4 ماه قبل #31487
توسط mahsa
without hope we are lost.....i love you Michael
پاسخ داده شده توسط mahsa در تاپیک پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
طرفدارهای مایکل تا زمانی که تمام اتهامات از مایکل رفع نشه آروم نمی شینن امااگر شما می تو انستید فیلمی مستند درباره مایکل جکسون بسازید، دوست داشتید بیشتر به کدام بخش از زندگی او پرداخته بشه؟"
1-موفقیت ها و افتخاراتش در عرصه موسیقی
2-زندگی خصوصی و علت تغییرات ظاهری او
3-کمک های او به خیریه ها و کارهای بشر دوستانه اش
4-بررسی علت اتهامات و دلایل آنها و غیره
راستش من خودم هر وقت مستند یا روایتی درمورد مایکل می بینم اعصابم خورد می شه می دونم که شما هم اونطور که مایکل رو شناختید دوست دارید تا واقعیت گفته بشه نه اراجیف غیر واقعی. خیلی دوست دارم بدونم شما چه انتظاری از یک فیلم مستند بیوگرافی دارید. به نظرتون به کدوم بخش از زندگی مایکل کم پرداخته شده در حالی که باید بیشتر بهش بها داده می شد؟
1-موفقیت ها و افتخاراتش در عرصه موسیقی
2-زندگی خصوصی و علت تغییرات ظاهری او
3-کمک های او به خیریه ها و کارهای بشر دوستانه اش
4-بررسی علت اتهامات و دلایل آنها و غیره
راستش من خودم هر وقت مستند یا روایتی درمورد مایکل می بینم اعصابم خورد می شه می دونم که شما هم اونطور که مایکل رو شناختید دوست دارید تا واقعیت گفته بشه نه اراجیف غیر واقعی. خیلی دوست دارم بدونم شما چه انتظاری از یک فیلم مستند بیوگرافی دارید. به نظرتون به کدوم بخش از زندگی مایکل کم پرداخته شده در حالی که باید بیشتر بهش بها داده می شد؟
without hope we are lost.....i love you Michael
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
12 سال 4 ماه قبل #31495
توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
اصولا به هیچ قسمت زندگی مایکل به طور کامل پرداخته نشده
بهترین مستند هایی که من از مایکل دیدم پشت صحنه تور ها و ویدیو هاش بوده
بهترین مستند هایی که من از مایکل دیدم پشت صحنه تور ها و ویدیو هاش بوده
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 2.901 ثانیه