- تشکرهای دریافت شده: 715
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
kingmichael نوشته: اصولا به هیچ قسمت زندگی مایکل به طور کامل پرداخته نشده
بهترین مستند هایی که من از مایکل دیدم پشت صحنه تور ها و ویدیو هاش بوده
پس معتقدی که باید به همه قسمت های گفته شده پرداخته بشه. منهم موافقم که هیچ مستندی تا حالا نتونسته نیمی از واقعیت رو بیان کنه از بین آلبومهاش حتی به اهمیت تریلر هم اشاره درستی نمی شه و فقط هم و غم شون رو روی این می ذارن که مایکل چند بار جراحی زیبایی داشته و اطلاعاتی هم که داده می شه نصفشون اشتباهه. ممنون از نظرت.
without hope we are lost.....i love you Michael
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
از بین آلبومهاش حتی به اهمیت تریلر هم اشاره درستی نمی شه
برعکس تنها آلبومی که بهش اهمیت داده شده و یکسره دارن بهش اشاره میکنن تریلر هست در بین آلبومهای خود مایکل، این در صورتی هست که از نظر بیشتر طرفدارهای مایکل، تریلر حتی جزو سه آلبوم برتر مایکل هم حساب نمیشه!
Life Of An Icon مستند خوبی بود، بهتر از بقیه بودش، با اینحال منم با نظر امین موافقم:
بهترین مستند هایی که من از مایکل دیدم پشت صحنه تور ها و ویدیو هاش بوده
آخرین روایتی که من در بین روایت های ایرانی دیدم روایت من و تو بود. یادمه گفت تریلر در سال 83 پرفروشترین آلبوم سال بود و اولین آلبومی بود که7 آهنگش از 10 آهنگ در صدر جدول موسیقی آمریکا قرار گرفت و موزیک ویدئوی جذابی داشت. آیا این به نظر شما تعریفی هست که لایق پرفرشترین آلبوم تاریخ مویسقی باشه؟ من که فکر نمی کنم. بله به نظر منهم کارهای بعدی مایکل پخته تر از تریلر بود و تریلر تنها یه سکوی پرتاب برای مایکل بود ولی اگر یه خواننده در پیت دیگه یک نمونه از این موفقیت ها رو داشت تاحالا خیلی بیشتر از اینها بهش توجه می کردن. منظور من این بود که کمتر از حقش بهش پرداخته شده نه اینکه اصلا پرداخته نشده باشه. پشت صحنه ها درسته که بیانگر نگاه ویژه مایکل رو نشون می ده ولی چیزی بیشتر از اجرا و مراحلش نیست در صورتی که از ویژگی های روحی و مسائلی که در زندگیش داشته حرفی به میان نمی یاد و خیلی به معرفی شخص مایکل نمی پردازه.FeanoR نوشته:
برعکس تنها آلبومی که بهش اهمیت داده شده و یکسره دارن بهش اشاره میکنن تریلر هست در بین آلبومهای خود مایکل، این در صورتی هست که از نظر بیشتر طرفدارهای مایکل، تریلر حتی جزو سه آلبوم برتر مایکل هم حساب نمیشه!
Life Of An Icon مستند خوبی بود، بهتر از بقیه بودش، با اینحال منم با نظر امین موافقم:بهترین مستند هایی که من از مایکل دیدم پشت صحنه تور ها و ویدیو هاش بوده
mahsa نوشته:
آخرین روایتی که من در بین روایت های ایرانی دیدم روایت من و تو بود. یادمه گفت تریلر در سال 83 پرفروشترین آلبوم سال بود و اولین آلبومی بود که7 آهنگش از 10 آهنگ در صدر جدول موسیقی آمریکا قرار گرفت و موزیک ویدئوی جذابی داشت. آیا این به نظر شما تعریفی هست که لایق پرفرشترین آلبوم تاریخ مویسقی باشه؟ من که فکر نمی کنم. بله به نظر منهم کارهای بعدی مایکل پخته تر از تریلر بود و تریلر تنها یه سکوی پرتاب برای مایکل بود ولی اگر یه خواننده در پیت دیگه یک نمونه از این موفقیت ها رو داشت تاحالا خیلی بیشتر از اینها بهش توجه می کردن. منظور من این بود که کمتر از حقش بهش پرداخته شده نه اینکه اصلا پرداخته نشده باشه. پشت صحنه ها درسته که بیانگر نگاه ویژه مایکل رو نشون می ده ولی چیزی بیشتر از اجرا و مراحلش نیست در صورتی که از ویژگی های روحی و مسائلی که در زندگیش داشته حرفی به میان نمی یاد و خیلی به معرفی شخص مایکل نمی پردازه.FeanoR نوشته:
Life Of An Icon مستند خوبی بود، بهتر از بقیه بودش، با اینحال منم با نظر امین موافقم:بهترین مستند هایی که من از مایکل دیدم پشت صحنه تور ها و ویدیو هاش بوده
به من و تو چیکار داری

تریلر همین که همیشه اسمش به عنوان پرفروش ترین آلبوم تاریخ موسیقی برده میشه، خیلیه.
در ضمن تریلر بهترین آلبوم تاریخ موسیقی نیستش که بخواد بیشتر از جایزه و گینس و فروش و اینا ازش اسم برده بشه، در همین سطح خیلی بهش پرداخته شده. توی همون روایت من و تو اصلا اسمی از دنجروس نبردن

روح مایکل توی موسیقی ش جریان داره و دیدن پشت صحنه های کنسرت ها و موزیک ویدئو های مایکل یا دیدن مایکل توی استدیو که روی آهنگهاش کار میکنه، ما رو با مایکل واقعی روبرو میکنه و هیچ جای دیگه ای همچین صحنه ای رو نمیشه دید حتی اگه یک مستند بسازن که کاملا به معرفی شخص مایکل و شخصیت مایکل بپردازه.

mahsa نوشته: بله اینی که شما می گید من و شما و بچه هایی که مایکل رو می شناسن می دونن نه کسایی که مایکل رو نمی شناسن و وقتی پای یه شبکه پر بیننده ای مثل من و تو می شینن اطلاعات ناقص می گیرن. من کاری به این شبکه ندارم منظور من اطلاع رسانیه. حالا بخوای به یه عده که مایکل رو نمی شناسن و فقط روی شایعه ها اسمشو شنیدن هی بگو روح مایکل توی آهنگاش جریان داره این بدبختا که اصلا نمی دونن مفهوم آهنگاش چیه. یکم گسترده تر فکر کنید. ما مثلا خیر سرمون ادعا می کنیم که می خواییم مایکل رو بشناسونیم به کسایی که نمی شناسن البته منظورم توی ایرانه.
توی ایران که افراد میانسال به بالا اصلا طرفدار مایکل نمیشن. پس طرفدارای مایکل جوون ها هستن و بیشترین چیزی که در دسترس جوونا هست چیه؟ اینترنت، جوونا بیشتر از دیدن برنامه های شبکه های مختلف توی اینترنت میان و اگه بخوان مایکل جکسون رو توی گوگل سرچ میکنن، پس مهمتر از اون شبکه، اینترنت هست که ما باید بهش برسیم. و دلیل دیگه ای که اینترنت بیشتر به مایکل میتونه برسه تا یک شبکه به این خاطر هست که یک شبکه برنامه 3 تا 4 ماهش رو چیده و نمیتونه برای یک فرد خاصی یک موضوع خاص بذاره و مسئله بعدی این هست که اونا مثل ما به مایکل احساس مسئولیت نمیکنن، چون برای اونا مایکل یا مثل بقیه خواننده ها هستش یا فوقش بهترین خواننده پاپ هست. پس یک شبکه هیچوقت وقتش رو نمیذاره برای اطلاع رسانی و این هم یک مشکل نیست چون اطلاع رسانی در مورد یک خواننده خاص در صورتی که شرایط خاص و مهمی نباشه به اونا ربطی نداره.
اطلاع رسانی به ما ربط داره. ما طرفدارای مایکل هستیم نه اونا. ما ادعا میکنیم نه اونا. این ما هستیم که همیشه گفتیم پشتیبان مایکل هستیم نه اونا. بهترین وسیله اطلاع رسانی برای ما چیه؟ اینترنت.
نیازی نیست بریم صد تا وبلاگ و صد تا سایت بزنیم و اونجا بگیم ما داریم ادای دِین به مایکل میکنیم. چون هر چی ما پراکنده تر باشیم، اطلاع رسانی ما هم پراکنده تر و بازدید کننده ها هم پراکنده تر و حتی طرفدارها هم پراکنده تر میشن که نتیجه شو الان داریم میبینیم. یعنی "هیچی".
پس بهتره ما متمرکز تر بشیم، یک جا، یک حرف. در اینصورت اگه یک فردی اسم مایکل جکسون رو توی گوگل سرچ کنه، اولین سایت، سایت ما باشه و بهترین اطلاع رسانی رو داشته باشیم. که نتیجه ش میشه، "همه حرفهایی که ما میزنیم و همه ادعاهایی که ما میکنیم و داریم." در اون صورت ما یک حرکتی کردیم و مطمئنا هم لازمه انجام شدن عملی و دیدن نتیجه ش اینه که ما یک حرکتی بکنیم.
دیگه نیازی نیست ما شایعه های مایکل رو رد کنیم، چون بعد از مرگ فرد مهمی، همه بدی ها (شایعه ها) در مورد اون فرد از بین میره خود به خود و فقط خوبی ها میمونه.
هی بگو روح مایکل توی آهنگاش جریان داره، این بدبختا که اصلا نمی دونن مفهوم آهنگاش چیه.
تو اون سوال دیدن چه نوع مستندی رو از ما طرفدارهای مایکل پرسیدی نه از افراد غیر طرفدار پس یک جوابی که یک طرفدار به یک طرفدار میده رو شنیدی نه چیز دیگه ای رو.
الان نگه داشتن خود طرفدارها خیلی مهم تر از اطلاع رسانی و طرفدار کردن بقیه هستش.