Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

مایکل و مدونا

بیشتر
12 سال 11 ماه قبل #28503 توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک مایکل و مدونا
ولی من فکر میکنم رو مدونا تعصب داری

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
12 سال 11 ماه قبل #28508 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک مایکل و مدونا
خیلی پیاز داغش زیاده، مخصوصا بخش توضیحات خود شمیولی که تو کتابش داده... اصلا یک چیز فضایی تعریف کرده!

مایکل هم بهش نمیخوره برای مصاحبه ای که صداش ضبط شده بیاد همچین حرفهایی رو در حالت عادی بزنه... البته اون دوران مایکل هم یکم بی پروا شده بود ولی بازم...

بیشتر
12 سال 11 ماه قبل #28510 توسط Elnaz
شاید مایکل دلش خواسته از این فرصت استفاده کنه و حرف دلشو بزنه یا از خودش دفاع کنه

منظورت کدوم توضیحاته وحید کدوم بخش پیازداغش زیاده؟ شمیولی فقط صداها رو روی کاغذ آورده

bemikelike.wordpress.com

بیشتر
12 سال 11 ماه قبل #28511 توسط atlas
پاسخ داده شده توسط atlas در تاپیک مایکل و مدونا
راستش اون هایی که من شنیدم اصلا به نظر نمیاد که مایکل در حالت طبیعی نبوده باشه! اتفاقا خیلی هم طبیعیه! در ضمن به نظر میاد که مایکل برای کسانی که بهشون اعتماد داشته زیاد درد دل می کرده!حالا کاری ندارم که همونا بعدا ناتو از آب دراومدن یا نه یا هرچی ولی باید به مایکل هم حق داد که بعضی وقتها بخواد حرف دلشو بزنه و خودش باشه و ملاحظه نکنه بخصوص که مصاحبه رسمی نبوده!
خوب ازش خوشش نمی اومده دیگه! اینکه این همه عجیب نیست! من نمی فهمم!!
چه اصراری دارین که این رابطه رو ترمیم کنید؟ اتفاقا شاید مایکل دلیلی داشته که دیگران بفهمن که از مدونا خوشش نمیاد!گفتم شاید!هر چیزی ممکنه بخصوص وقتی که خلاف حرف های الناز رو نمیشه ثابت کرد! آخه با یه انکار ساده که نمیشه روی یه عقیده پافشاری کرد!
من خودم مدونا رو بعنوان یه زن محکم که به هرچی می خواد میرسه قبولش دارم ولی جدا نمیشه هرزگیشو و خیلی تعصبات عقیدتی شو انکار کرد.همه کاراش از روی برنامه و با هدفه و این هم خوبه هم می تونه مخرب باشه!!!!
من به مایکل در دوری کردن از چنین شخصی حق میدم! هیچ چیزیشون با هم سازگار نیست!
نظر شخصیم بود البته!!!!

Twist your head around
It's all around you
All is full of love
All around you

All is full of love
You just ain't receiving
All is full of love
Your phone is off the hook
All is full of love
Your doors are all shut
All is full of love

بیشتر
12 سال 11 ماه قبل #28516 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک مایکل و مدونا
نه اتفاقا الناز تو طول عمرم شاید 3 یا 4 تا آهنگ هم از مدونا کامل نشنیده باشم.
احتمالا وقتی می گم تجربه مایکلیم می گه مورد داره این نوشته ها، تو متوجه می شی که چی دارم می گم! نظر خودت چیه؟

Keep The Faith

بیشتر
12 سال 11 ماه قبل #28519 توسط Elnaz
منظورت موضع گیریش در برابر مدونا یا اشاره‌های تند و بی‌پروایی که میکنه؟

اینجور حرفها رو هیچوقت در ملاء عام ازش نشنیدیم همیشه با پرده پوشی حرف میزد ولی خوب در محافل خصوصی متفاوت بوده. درست برای همین هم هودارا اعتراض کردن که اینا حرفای خصوصی بوده و شمیولی چاپ کرده! حتی کتابشو تحریم کردن فنها کاری که من سه سال پیش کردم

ببینین تو کل این مصاحبه یعنی دو سالی که مایکل مصاحبه کرده حرفهایی زده که کاملا قابل انتظار بودن ازش در مورد کلوپها و پدرش و ظاهرش و غیره. و یه سری نوار صوتی هم ازش موجوده با گلندا که خیلی صمیمی حرف میزنه و از روابط برادراش و پدراش میگه تو وبلاگم گذاشتم. یا توی همین وقتی از مدونا میگه از لیدی رز هم میگه. غیر از مدونا در مورد اسپیرز هم میگه البته حرف بدی نمیزنه و جالبه که تو کنسرتش هم ازش استفاده میکنه

اما مایکل این دوران کلا یه مایکل عصبانیه (سر جریان سونی) و شاید این باعث شده مایکل رک تر بشه. ولی من فکر میکنم احساساتش نسبت به مدونا چیز عجیب غریبی نیست. مدونا میخواسته اوضاع رو کنترل کنه در موردش حرفای بدی زده بوده و بدتر از همه به موارد علاقه‌ی مایکل توهین کرده بود. خیلیا این کارها رو کرده بودن ولی مایکل احساسشو در مورد مدونا بروز میده شاید این نشون بده مایکل خیلی ازش ناراحت بوده و چرا؟ چون مایکل میگه "منکه انقدر بهش خوبی کرده بودم" یعنی ناسپاسی رو نتونسته تحمل کنه و انتظار نداشته مدونا اینطوری جوابشو بده اونم توی رسانه ها و مایکل اون سالها همه‌اش سکوت کرد ولی چرا باید تعجب کنیم اگه این سکوت یه زمانی شکسته شده باشه؟

مایکل این رابطه رو امتحان میکنه ببینه میتونه به جایی برسونه مطمئنا همه رابطه‌‌‌شون رو با این امید که به جایی برسه شروع میکنن، و مایکل دیده ارزش‌هاشون بهم نمیخوره و حالت انفجاری مدونا باعث شده مایکل اصلا از همه چیز منصرف بشه. ولی اگه مدونا اونقدر امر و نهی کرده به مایکل کاملا طبیعیه که مایکل خواسته باشه رابطه‌ رو قطع کنه کاری که با کسی مثل فرانک دلیو هم کرد!

اینم بگم که بار اول که حرفاشو خوندم یکی دو جایی احساس ناراحتی کردم و جا خوردم ولی بعد بیشتر فکر کردم دیدم آره شدنیه مایکل هم میتونسته و حق داشته از این حرفا بزنه ولی در مورد طرز فکرش نسبت به مدونا راستش اونقدرها هم تعجب نکردم فقط تعجب کردم که گذاشته این ضبط بشه. اصلا دیگه با شمیولی هم به کل قطع رابطه کرد و قرار هم نبود این حرفاش کتاب بشه گرچه شمیولی تو کتابش میگه که مایکل اصلا گاهی از بچه‌هاش که داشتن بازی میکردن میخواست آرومتر بازی کنن که بتونن ضبط کنن یا ضبط رو نگه میداشت و چک میکرد مطمئن میشد که مثلا ضبط شده و اینا.... ولی سالهای بعد شاید مایکل اصلا یادش رفته بوده همچین چیزی هم هست.

اینم میدونیم مایکل هرچقدر که تو کار کمالگرا و انتخابگر بود، تو روابط شخصی‌اش آدم بی‌دقتی بود و به هرکسی اعتماد میکرد. گرچه وجود این کتاب الان به نظرم چیز بدی نیست درسته که شمیولی به یه پولی هم رسید ولی مایکل اطلاعات جالبی در مورد خودش داده که باعث میشه مردمی که چیزی ازش نمیدونن بیشتر بشناسنش. این نظر منه البته.

bemikelike.wordpress.com

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.595 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا