به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
مایکل و مدونا
12 سال 11 ماه قبل #28554
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک مایکل و مدونا
اون بخش ترکیبیه از برداشت آزاد من و مطالبی که از منابع مختلف خوندم. و اونجاهایی که نقل قول هست مشخصه که گفتههای کتابه یا از مصاحبههاست یا حالت خبری داره که از سایتها خبری گرفته شده. خوب این یه وبلاگه مسلما نمیشه فقط توش نقل قول گذاشت! ولی پیازداغش زیاد نیست به نظرم حالت معمولی داره
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
كاربر(ان) زير تشكر كردند: FeanoR
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- کوچکترین طرفدار
-
- آفلاین
- Wanna Be Starting Something
-
- i♥MJ
12 سال 11 ماه قبل - 12 سال 11 ماه قبل #28558
توسط کوچکترین طرفدار
آدرس به دلیل به خطر افتادن سایت، توسط گروه مدیریتی ویراش شد.
با سپاس از درک شما
پاسخ داده شده توسط کوچکترین طرفدار در تاپیک مایکل و مدونا
atefe نوشته:
Elnaz نوشته: برای شما که در مورد رابطهی مایکل و مدونا میخواستین بدونین... اینجا بخونین
(فقط اینکه محتواش 16 سال به بالاست، پس لطفا اگه زیر 16 سال هستین نخونین!)
الناز اون جا که ادرس دادی مطلب رو بخونیم برای من ف ی ل ت ره .چرا؟
آدرس به دلیل به خطر افتادن سایت، توسط گروه مدیریتی ویراش شد.
با سپاس از درک شما
Last edit: 12 سال 11 ماه قبل by Hamid.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: farzam
12 سال 11 ماه قبل #28582
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک مایکل و مدونا
خیلی ممنون الناز جان بخاطر زحمتی که برای ترجمه ئ این مطالب می کشی !
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Elnaz
12 سال 11 ماه قبل - 12 سال 11 ماه قبل #28616
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک مایکل و مدونا
خواهش میکنم نسیم جان.
ولی خودم متوجه شدم که بعضی از فنها ظرفیتش رو ندارن منظورم ایمیلهایی هست که قبلا شاید چندین ماه پیش میگرفتم که مایکل هیچوقت امکان نداشته فحش بده، امکان نداشته اشتباه کنه، مایکل هیچوقت امکان نداشته به یه مشت قرص و دارو اعتیاد پیدا کنه و یا فلان حرفو بزنه... خوب چرا ما انقدر این بشر رو باید محدود کنیم؟ دیگه فحش دادن و مش.ر.وب خوردن و این کارو اون کارو کردن که جزو زندگی هر روزهی خیلیاست چرا حتی ما که فناش هستیم این اجازه رو بهش نمیدادیم که زندگی کنه و آزاد باشه؟؟ شاید چون خودمون آزاد نیستیم. یه ویدیو تو یوتوبه که مایکل توش به جان لندیس فحش میده و باهم میخندن، خارجیا چقدر میرن ابراز احساسات میکنن که چقدر این بانمکه و ما خوشحالیم که مایکل داشته میخندیده و کاش همه زندگیش اینطور بوده و فلان... ولی همون ویدیو رو من الان بذارم میان میگن مایکل چرا فحش داده؟ مایکل اصلا فحش نمیداده!
یا عدهای میگن مایکل جزو زندگی گذشتهی اوناست... و ایرانیا فقط اینطوری هستن! جامعهی فنای خارجی خیلی فعاله ولی ما ایرانیا کلا بی حس و حالیم متاسفانه حس زندگیم هم دیگه ازمون رفته البته شایدم تعجبی نداشته باشه...
ولی خودم متوجه شدم که بعضی از فنها ظرفیتش رو ندارن منظورم ایمیلهایی هست که قبلا شاید چندین ماه پیش میگرفتم که مایکل هیچوقت امکان نداشته فحش بده، امکان نداشته اشتباه کنه، مایکل هیچوقت امکان نداشته به یه مشت قرص و دارو اعتیاد پیدا کنه و یا فلان حرفو بزنه... خوب چرا ما انقدر این بشر رو باید محدود کنیم؟ دیگه فحش دادن و مش.ر.وب خوردن و این کارو اون کارو کردن که جزو زندگی هر روزهی خیلیاست چرا حتی ما که فناش هستیم این اجازه رو بهش نمیدادیم که زندگی کنه و آزاد باشه؟؟ شاید چون خودمون آزاد نیستیم. یه ویدیو تو یوتوبه که مایکل توش به جان لندیس فحش میده و باهم میخندن، خارجیا چقدر میرن ابراز احساسات میکنن که چقدر این بانمکه و ما خوشحالیم که مایکل داشته میخندیده و کاش همه زندگیش اینطور بوده و فلان... ولی همون ویدیو رو من الان بذارم میان میگن مایکل چرا فحش داده؟ مایکل اصلا فحش نمیداده!
یا عدهای میگن مایکل جزو زندگی گذشتهی اوناست... و ایرانیا فقط اینطوری هستن! جامعهی فنای خارجی خیلی فعاله ولی ما ایرانیا کلا بی حس و حالیم متاسفانه حس زندگیم هم دیگه ازمون رفته البته شایدم تعجبی نداشته باشه...
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 12 سال 11 ماه قبل by Elnaz.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 517
12 سال 11 ماه قبل #28620
توسط farzam
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
پاسخ داده شده توسط farzam در تاپیک مایکل و مدونا
اتفاقا هر چقدر كه من بيشتر در مورد اين موضوعها و كلا ابعاد شخصي تر زندگي مايكل فهميدم بيشتر بهش علاقه پيدا كردم و
خوشحال تر شدم چون متوجه شدم كه يك انسان عادي بود ه( حالا به غير از جنبه ي موسيقيايي تقريبا) كه تونسته اين همه كارو انجام بده
و بشه " مايكل جكسون "
منظورم از عادي اين ه كه دقيقا همه ي نيازهايي كه تو يك انسان هست بوده توش... مثلا منم اولا در مورد مايكل فكر ميكردم كه با هيچ زني رابطه نداشته... يا تو عمرش تا حالا نه فوش داده نه .... ولي موقعي كه خودم تو زندگيم متوجه شدم اينا هيچ كودوم نميتونن " گناه " باشند
اين بعد از زندگي ه مايكلم واسم روشن شد
خوشحال تر شدم چون متوجه شدم كه يك انسان عادي بود ه( حالا به غير از جنبه ي موسيقيايي تقريبا) كه تونسته اين همه كارو انجام بده
و بشه " مايكل جكسون "
منظورم از عادي اين ه كه دقيقا همه ي نيازهايي كه تو يك انسان هست بوده توش... مثلا منم اولا در مورد مايكل فكر ميكردم كه با هيچ زني رابطه نداشته... يا تو عمرش تا حالا نه فوش داده نه .... ولي موقعي كه خودم تو زندگيم متوجه شدم اينا هيچ كودوم نميتونن " گناه " باشند
اين بعد از زندگي ه مايكلم واسم روشن شد
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
12 سال 11 ماه قبل #28659
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک مایکل و مدونا
بعضی ها دقیقا جوری رفتار میکنن الناز جان که انگار مایکل حرف نمیزده ، نمیشنیده ، فکر نمیکرده ، چیزی بلد نبوده ، چشم و گوش بسته بوده ، از یک سیاره دیگه اومده بوده ! انگار نه انگار که مایکل توی جامعه ئ امریکایی بزرگ شده بوده که توی همه چیز سرآمد هست ! ولی انگار بعضی ها همیشه میخواستن مثل یک مادر با پسرکوچولوشون با مایکل رفتار کنن و جلوی چشمشو بگیرن که چیزی نبینه و گوشش رو بگیرن که نشنوه ... غافل که اون اونقدر از ما بزرگتر بود که اگر قرار باشه کسی چیزی از دیگری یاد بگیره اون ماییم نه مایکل !
به نظرم حرفهای مایکل درباره مدونا خیلی روشن و بی ابهام بود و مشخصه که مایکل طرف مقابل خودش رو یک معتمد فرض میکرده که اینجوری حرف زده . اما هیچ کلمه ای ندیدم ازش که بتونه منافی مایکل باشه ! وقتی اونقدر عصبانی بود که توی آلبوم HIStory حرفهایی زد که تا به حال نمیزد چرا خیلی حرفها نباید همیشه توی دلش مونده باشن ؟!
به نظرم حرفهای مایکل درباره مدونا خیلی روشن و بی ابهام بود و مشخصه که مایکل طرف مقابل خودش رو یک معتمد فرض میکرده که اینجوری حرف زده . اما هیچ کلمه ای ندیدم ازش که بتونه منافی مایکل باشه ! وقتی اونقدر عصبانی بود که توی آلبوم HIStory حرفهایی زد که تا به حال نمیزد چرا خیلی حرفها نباید همیشه توی دلش مونده باشن ؟!
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.893 ثانیه