Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

مایکل و مدونا

بیشتر
12 سال 11 ماه قبل #28661 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک مایکل و مدونا
حالا جدا از همه چی ولی بحث سر حرفای مایکل به نظرم تو این مطلب نیستش، اینکه چی شده مایکل بعد از گذشت 10 سال در مورد یک مسئله ای که به قول خودش مهم نبوده حرف زده، جالبه... من بیشتر دوست داشتم ببینم چی شده اصلا بحث به مدونا کشیده شده... آخه این مبحث چیز خاصی نیستش که بعد از 10 سال در موردش حرف زده بشه...

از این نظر میگم که پیاز داغش زیاد شده که یک سری چیزهایی که 10 سال قبل از این مصاحبه برای مایکل اتفاق افتاده رو احتمالا مایکل تو این مدت یک بخش هاییش رو فراموش کرده و بعد از گذشت این همه سال، با پیاز داغ بیشتری به یادش اومده و به صورت ناخود آگاه موضوع رو از اون چیزی که بوده، بزرگترش کرده...

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
12 سال 11 ماه قبل #28675 توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک مایکل و مدونا
درسته.. ولی مایکل هیچوقت مثل اون موقع نتونسته این موضوع رو باز کنه یا خودشو راحت کنه! من فکر میکنم مایکل دلش میخواست همه چیز رو شرح بده چون تا 10 سال نتونست چیزی بگه...
خیلی چیزا تو دلش مونده بودن. نه فقط در رابطه با مدونا بلکه توی بخش های دیگه ی مصاحبه در مورد پدر و خانوادش بود مشخص بود که مایکل خیلی چیزایی رو که نگفته بود حالا بدون پرده اونا رو گفته..
و فکر کنم خیلی هم 10 سال نشده بود! همونطور که خوندیم مدونا باز هم سعی کرد دل مایکل رو به دست بیاره توی سال های 1996...

mj for ever....

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 2.187 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا