به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
گفته های مايکل عزيز (به ياد و خاطره قديم ها)
13 سال 11 ماه قبل #10244
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: گفته های مايکل عزيز (به ياد و خاطره قديم ها)
آخی یادش بخیر... یاد وقتی افتادم که این مصاحبهها رو ترجمه میکردم... چه روزهایی بود... ممنون که این تاپیک رو ادامه میدین و بهش میرسین.
داخل پرانتز ((پرینس وقتی به دنیا اومد تو شناسنامه اسمش مایکل جونیور بود بعد حالا شده پرینس. الانم میگن بلنکت اسمش پرینس دوم بوده و حالا شده مایکل جونیور!
) ))
داخل پرانتز ((پرینس وقتی به دنیا اومد تو شناسنامه اسمش مایکل جونیور بود بعد حالا شده پرینس. الانم میگن بلنکت اسمش پرینس دوم بوده و حالا شده مایکل جونیور!

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 11 ماه قبل - 13 سال 11 ماه قبل #10254
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: گفته های مايکل عزيز (به ياد و خاطره قديم ها)
آره الناز چه روزهایی بودش
من خیلی از فروم قبلی خاطره دارم یادش بخیر دلم براش تنگ شده

Last edit: 13 سال 11 ماه قبل by FeanoR.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 408
13 سال 11 ماه قبل #10328
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: گفته های مايکل عزيز (به ياد و خاطره قديم ها)
چرا انقدر از گذشته میگید . اینایی که میگید رو برای ما هم بذارید . دلمون اب شد .FeanoR نوشته: آره الناز چه روزهایی بودش
من خیلی از فروم قبلی خاطره دارم یادش بخیر دلم براش تنگ شده
![]()

www.fullmjj.ir
13 سال 11 ماه قبل - 13 سال 11 ماه قبل #10332
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: گفته های مايکل عزيز (به ياد و خاطره قديم ها)
در زير متن مصاحبه اي ضبط شده از مايكل در حال پاسخ دادن به سؤالات گروهي از بچه هاي 7 تا 12 ساله آمده است. مصاحبه در كازابلانكا يا تانزانيا انجام گرفت. بيشتر سؤالات به زبان عربي مطرح ميشدند. بنابراين در اين متن در بعضي جاها، به جاي نقل سؤالات؛ موضوع آنها آورده شده است. مايكل به زبان انگليسي به سؤالات پاسخ ميدهد و ترجمه ي عربي آن روي تابلو به نمايش در مي آيد.
براي بيشترين مدت مصاحبه، مايكل تنها كسي است كه در فيلم نشان داده ميشود.
در قسمتي مايكل روبروي بچه ها مي ايستد، و بعضي از آنها سؤالاتي به زبان انگليسي از او ميپرسند.
در طول مصاحبه، مايكل روي يك كاناپه نشسته است. يك ژاكت بيسبال به رنگ قرمز و سياه به تن دارد وكلاه سياهي به سرش گذاشته است. بدون عينك آفتابي و آرايش
مايكل در اين مصاحبه خيلي راحت و آرام به نظر ميرسد و با دستهايش صحبت ميكند و حالات و حركاتش بر موضوعاتي كه در باره ي آنها صحبت ميكند؛ دلالت ميكند. و حالات صورتش نيز نشان دهنده ي احساسات و افكارش است.
سؤال: تحت تأثير چه نوع موسيقي اي قرار دارين؟
مايكل: من بيشتر تحت تأثير موسيقي فرهنگهاي مختلف جهان بوده ام. من شخصأ همه نوع موسيقي را مطالعه كرده ام. ميدونين، از آفريقا تا هند و چين و ژاپن و... موسيقي، موسيقيه و هر نوعي كه باشه قشنگه... پس من تحت تأثير تمام انواع موسيقي قرار دارم.
سؤال: نظرتون در مورد نژاد پرستي چيه؟
مايكل: اين بيرحميه. زشت و تهديد آميزه و من ازش متنفرم. شماها برادران من هستين [به طرف بچه ها اشاره ميكند]. اينها برادران من هستن. اگه سياه پوست هستين، سفيد پوست هستين، عرب هستين...... ما همه مثل هم هستيم....... من همه ي نژادها را به يه اندازه دوست دارم.
براي بيشترين مدت مصاحبه، مايكل تنها كسي است كه در فيلم نشان داده ميشود.
در قسمتي مايكل روبروي بچه ها مي ايستد، و بعضي از آنها سؤالاتي به زبان انگليسي از او ميپرسند.
در طول مصاحبه، مايكل روي يك كاناپه نشسته است. يك ژاكت بيسبال به رنگ قرمز و سياه به تن دارد وكلاه سياهي به سرش گذاشته است. بدون عينك آفتابي و آرايش
مايكل در اين مصاحبه خيلي راحت و آرام به نظر ميرسد و با دستهايش صحبت ميكند و حالات و حركاتش بر موضوعاتي كه در باره ي آنها صحبت ميكند؛ دلالت ميكند. و حالات صورتش نيز نشان دهنده ي احساسات و افكارش است.
سؤال: تحت تأثير چه نوع موسيقي اي قرار دارين؟
مايكل: من بيشتر تحت تأثير موسيقي فرهنگهاي مختلف جهان بوده ام. من شخصأ همه نوع موسيقي را مطالعه كرده ام. ميدونين، از آفريقا تا هند و چين و ژاپن و... موسيقي، موسيقيه و هر نوعي كه باشه قشنگه... پس من تحت تأثير تمام انواع موسيقي قرار دارم.
سؤال: نظرتون در مورد نژاد پرستي چيه؟
مايكل: اين بيرحميه. زشت و تهديد آميزه و من ازش متنفرم. شماها برادران من هستين [به طرف بچه ها اشاره ميكند]. اينها برادران من هستن. اگه سياه پوست هستين، سفيد پوست هستين، عرب هستين...... ما همه مثل هم هستيم....... من همه ي نژادها را به يه اندازه دوست دارم.
Last edit: 13 سال 11 ماه قبل by FeanoR.
13 سال 11 ماه قبل #10539
توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: گفته های مايکل عزيز (به ياد و خاطره قديم ها)
برلين 1989
آنها از ديوار (ديوار برلين) متنفّر بودند.ولی چه ميتوانستند بکنند؟ ديوار برای اينکه منهدم شود بسيار محکم بود.
آنها از ديوار هراس داشتند ولی اين چه معنی اي ميداد؟ بسياری که تلاش کرده بودند از ديوار بالا روند کشته شده بودند.آنها به ديوار بد گمان بودند و چه کسی نبود؟
دشمنان آنها از متلاشی کردن حتّی يک آجر آن نيز امتناع ميورزيدند و اهميتی نداشت که گفتگو برای صلح تا چه وقت به طول انجامد .
(ديوار خنده ی عبوسانه اي کرد) ( من به تو درس خوبی ميدهم) ( او رجز ميخواند)
(اگر ميخواهی ابديتت را بسازی مردم آزاری نکن. کينه ، ترس ، بد گمانی بسيار قوی تر هستند)
آنها ميدانستند که ديوار درست ميگويد، آنها تقريبا تسليم شده بودند فقط يک چيز آنها را از تسليم شدن باز ميداشت آنها به ياد می اوردند که چه
کسی در ان طرف ديوار است.مادربزرگ ، خواهر، همسر. چهره های محبوبی که مشتاق بودند ديده شوند .ديوار با صدای لرزان و بی اطلاع از اينکه آنها چه کاری می کنند پرسيد : ( چه اتفاقی در حال رخ دادن است؟)
آنها با دقت نگاه ميکردند تاشايد عزيزنشان را بيابند. اهسته ، از شخصی به شخص ديگر،عشق کار نامرعيش را انجام ميداد.
(بس کنيد ) ديوار فرياد ميکشيد(من در حال فرو ريختنم ) امّا بسيار دير شده بود. ميليونها قلب همديگر را يافته بودند. ديوار قبل از اينکه فروبريزد ويران شده بود.
آنها از ديوار (ديوار برلين) متنفّر بودند.ولی چه ميتوانستند بکنند؟ ديوار برای اينکه منهدم شود بسيار محکم بود.
آنها از ديوار هراس داشتند ولی اين چه معنی اي ميداد؟ بسياری که تلاش کرده بودند از ديوار بالا روند کشته شده بودند.آنها به ديوار بد گمان بودند و چه کسی نبود؟
دشمنان آنها از متلاشی کردن حتّی يک آجر آن نيز امتناع ميورزيدند و اهميتی نداشت که گفتگو برای صلح تا چه وقت به طول انجامد .
(ديوار خنده ی عبوسانه اي کرد) ( من به تو درس خوبی ميدهم) ( او رجز ميخواند)
(اگر ميخواهی ابديتت را بسازی مردم آزاری نکن. کينه ، ترس ، بد گمانی بسيار قوی تر هستند)
آنها ميدانستند که ديوار درست ميگويد، آنها تقريبا تسليم شده بودند فقط يک چيز آنها را از تسليم شدن باز ميداشت آنها به ياد می اوردند که چه
کسی در ان طرف ديوار است.مادربزرگ ، خواهر، همسر. چهره های محبوبی که مشتاق بودند ديده شوند .ديوار با صدای لرزان و بی اطلاع از اينکه آنها چه کاری می کنند پرسيد : ( چه اتفاقی در حال رخ دادن است؟)
آنها با دقت نگاه ميکردند تاشايد عزيزنشان را بيابند. اهسته ، از شخصی به شخص ديگر،عشق کار نامرعيش را انجام ميداد.
(بس کنيد ) ديوار فرياد ميکشيد(من در حال فرو ريختنم ) امّا بسيار دير شده بود. ميليونها قلب همديگر را يافته بودند. ديوار قبل از اينکه فروبريزد ويران شده بود.
13 سال 11 ماه قبل #10577
توسط Sam
Long Live The King
R.I.P
[img size=http://dev] devotedmjfan.persiangig.com/MJ/image/0000mjforever1inw5ftu0.gif [/img]
alt.subscene.com/farsi_persian/Michael-J...subtitle-549432.aspx
پاسخ داده شده توسط Sam در تاپیک پاسخ: گفته های مايکل عزيز (به ياد و خاطره قديم ها)
خوشحالم که به اين تاپيک اهميت داده شده و مطالب رو بهش اضافه ميکنيد،مرسی
خسته نباشيد... ادامه بديد

خسته نباشيد... ادامه بديد

Long Live The King
R.I.P
[img size=http://dev] devotedmjfan.persiangig.com/MJ/image/0000mjforever1inw5ftu0.gif [/img]
alt.subscene.com/farsi_persian/Michael-J...subtitle-549432.aspx
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.102 ثانیه