- تشکرهای دریافت شده: 1357
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
خواب ها و رویا های مایکلی
کی گفته موسیقی ضریب هوشی رو مبره بالا نمیگم همش مضره. مفید هم هست.ولی قضیه کره زمین...اعضای بدن...ساخته فکر بشره چه چیزها چه حرفا
صد در صد همتون مثال گاوهای شیر ده رو شنیدین که دانشمندان چند تا گاو را به دودسته تقسیم میکنن اون گاوهایی که هر روز براشون موسیقی پخش میشد بیشتر شیر میدادن تا اون گاوهایی که صدای موسیقی رو نمیشنیدن پی بردن که گاوها به صدای موسیقی واکنش نشون میدن ولی همه جا این مثال میزنن ولی هیچوقت نمیگن که اون گاوهایی که اهنگ براشون گذاشتن چند وقت بدش از بین رفتن تقریبا 2 سال بعد یکی یکی تلف شدند جیریکی از این صدا هیج جا در نیومد
اوههههههه نه قضیه کره زمین اصلا ساخته ذهن بشر نیست! بهتره زمان حرکت و نوع حرکت زمین رو محاسبه کنین و اگه توی موسیقی حتی به صورت خیلی مبتدی هم چیزی بلد باشی، میتونی نت ش رو بفهمی!
من مثال گاو ها رو نشنیدم!
موسیقی اگه مضر هست، از دانشمند ها یک مثال بیار که موسیقی مضره نه اصلا یک مثال از فیلسوف های اسلامی که دیگه اسلام رو تا ته ش رفتن و برگشتن و توش لایی کشیدن، بیار! البته فقط فیلسوف های قدیمی قبوله، نه این آبکی های امروزی

اینطوری حساب کنی، نفس کشیدن که از موسیقی مضر تره! یکبار حساب کن! بهتره دیگه نفس نکشی!
اه ه ه ه ه ....تو چقدر باهوشی خب اینو که همه میدونن چیزی که ما بهش میگیم حرام یا حرام بودن میزاریم چون مضره که میگن حرام ...حرام یا حلال بودن برا دین اسلامه چون ضررش زیاده خدا مهر حرام چسبونده روش
جدااااااااااااا؟ پس چرا توی هیچ توضیح مسائلی در موردش چیزی نوشته نشدهههههههههههههه! خیلی چیزها هست که برای انسان ضرر نداره ولی حرام هم هست! مثل مقدار کمی شراب! در مورد این مقدار کمی شراب، دانشمندای غربی حرفی نزدن هااااااااااااااا! دانشمند فلسفه اسلامی که اسلام رو بهتر از من و تو و خیلی های دیگه میشناسه، گفته! رجوع به کتاب شفا از ابن سینا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در ضمن من گفتم که نمیدونم خدا چکار میکنه خدا برا دین های دیگه حتی شب اول قبر نمیذاره
فکر کنم بیش از حد تایپیک منحرف شد!
مگه ما اعتقاد نداریم که همه ادیان منبع شون یکیه؟ هدف شون یکیه؟ پس چرا توش فرق گذاشته میشه!(فقط خواهشا بحث مقدمه سازی که خیلی ها میگن رو پیش نکش که خدا خواسته مقدمه سازی کنه برای اسلام! چون اسلام در جایی ظهور کرد که هیچگونه مقدمه ای از قبل وجود نداشت! پس هدف مسیحیت و یهودیت چی بوده؟ وقتیکه اونا توی جای دیگه ای اومدن و اسلام در جای دیگه ای؟) از کجا میدونی خدا برای دین های دیگه شب اول قبر نمیذاره؟! حالا که بحث مذهبی شد!
من تو کار خدا سرک نمیشکم چون این چیزی که از محدوده فکر ما بیرونه
راستی، خدا خودش گفته توی کار من سرک بکشین! البته اونهایی که جنبه شو دارن! اگه توی کار خدا سرک نکشیم، تو این دنیا فقط مصرف کننده هستیم! بهتره از تمام علوم سر دربیاریم، بنابراین خدا گفته: توی کار من سرک بکشین!
اون طرف باید عقلش سنگ شده باشه که بدون کاری براش ضرر داره انجام بده مثلا اگر کسی بدونه که این جسم تیز لمسش کنه دستش میبره یا یک جسم داغ
به نظر دوستان کسی دست میزنه؟ مگر کسی مثل کریس انجل عشق اینجور کارا داشته باشه که همچین کاری بکنه
هر کسی اختیار زندگی شو داره و ما نمیتونیم به عقل کسی توهین کنیم! حتی اگه خواست خودکشی کنه! میتونیم راهنماییش بکنیم ولی نمیتونیم اختیارش رو ازش بگیریم یا اینکه بهش توهین کنیم!
راستی یعنی تو آهنگهای مایکل رو گوش نمیدی؟
موسیقی از نظر من جادوی هستی ه! من اگه یک روز کلاسیک گوش ندم، میمیرم! عاشق دیوانه وار جاز و بلوز مخصوصا جاز دهه 50 به قبل... عاشق راک و متال و هوی متال و دث متال! در نهایت عاشق با قلب تیکه پاره اینویسیبل مایکل و در کل آهنگهای مایکل جکسون!!!
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
من میگم عقل قادر به درک خیلی از مسائل نیست .درسته ؟
درسته...
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

همیشه عاشق شو وعشق بورز...بزرگ و دوست داشتنی خواهی شد.
- تشکرهای دریافت شده: 1424

این خوابم هم مربوط به دورانی بود که مایکل تور This is it رو اعلام کرده بود و حسابی ذوق زده بودم.
یک شب تو خواب دیدم مایکل داره تو یک دهات کنسرت برگزار میکنه!همه مردم پاشده بودن برن کنسرت رو ببینن بعد کنسرت تو یک میدان سوار کاری اسب بود!
بعد مردم همه یکجا صف کشیده بودن یک دری جلوی مردم بود قرار بود یک نفر یک نفر برن تو هواداران...منو اولین نفر راه دادن داخل!
تا من رفتم داخل انگار مایکل اشتباه فهمیده بود یکدفعه پرید رو صحنه مثل کنسرت بخارارست!با همون لباس!
تو عمرم اینطوری هیجان زده نشده بودم واقعا جیغ کشیدم از هیجان حتی تو خود خواب هم جیغ زدم صدام تو خونه پیچیده بود با این جیغ اصلا از خواب پریدم...برای اولین بار در عمرم فهمیدم تو خواب جیغ زدن یا داد زدن یعنی چی!

ولنتاین واسم خیلی قشنگه و یکی از روزهای ساله که من همیشه واسه اومدنش لحظه شماری می کنم و تو اون روز احساس پرواز دارم.
خلاصه اون شب ولنتاین ، ساعتمو کوک کردم و خوابیدم. توی خواب دیدم که یه پیرهن بلند سفید پوشیدم و روی تاب نشستمو دارم کتاب می خونم...که یکدفعه مایکل میاد و میشینه روی تاب دقیقا کنار من...تو خواب شوکه میشم و سریع از جام پا میشم...اون هیچی نمی گفت و فقط لبخند می زد و با آرامش نگام می کرد...وای خدا جون....هرگز یادم نمیره

بعدش با صدای I Love you I Love you....

- تشکرهای دریافت شده: 1424