Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

خواب ها و رویا های مایکلی

بیشتر
13 سال 2 هفته قبل - 13 سال 2 هفته قبل #26996 توسط Nikolay
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک خواب ها و رویا های مایکلی
بعضی از کارا رو میشه انجام داد که به آدم ضرر یا صدمه نمیزنه اما نباید انجامشون داد.

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه
Last edit: 13 سال 2 هفته قبل by Nikolay.

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 2 هفته قبل #26997 توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک خواب ها و رویا های مایکلی
وحید من حرفاتو قبول دارم اما پس یعنی ما روح نداریم!؟ و وقتی که می خوابیم روحمون سرک نمی کشه جایی؟
اصن می گن مرگ شبیه خوابه به خاطره همین قضیه ست و خوندم که سه ساعت اول خواب سنگینترین قسمتشو شامل میشه حداقل توی اون سه ساعته اول شاید جدی روح پاشه ها؟! :D بعدم خیلیا تویه خواب گاهی پیش میاد اینده رو می بینن
تا حالا برات پیش نیومده یه صحنه ای ببینیو بگی چقدر اشناست! من قبلا اینجا اومدم همین کارارو هم کردم...! واسه همه این مورد پیش اومده مطممئنم

URL=http://img4up.com/] [/URL]
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شاپرک

بیشتر
13 سال 2 هفته قبل - 13 سال 2 هفته قبل #26998 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک خواب ها و رویا های مایکلی

بعضی از کارا رو میشه انجام داد که به آدم ضرر یا صدمه نمیزنه اما نباید انجامشون داد.

استثنا هم داره! عقل هر کسی باید معیارش باشه!

Farnaz نوشته: وحید من حرفاتو قبول دارم اما پس یعنی ما روح نداریم!؟ و وقتی که می خوابیم روحمون سرک نمی کشه جایی؟
اصن می گن مرگ شبیه خوابه به خاطره همین قضیه ست و خوندم که سه ساعت اول خواب سنگینترین قسمتشو شامل میشه حداقل توی اون سه ساعته اول شاید جدی روح پاشه ها؟! :D بعدم خیلیا تویه خواب گاهی پیش میاد اینده رو می بینن
تا حالا برات پیش نیومده یه صحنه ای ببینیو بگی چقدر اشناست! من قبلا اینجا اومدم همین کارارو هم کردم...! واسه همه این مورد پیش اومده مطممئنم

روح؟ روح چیه؟ فکر میکنی روح قالب بندی شده جسمته که درون بدنته؟ خب این اشتباهه! میگن که روح ما قسمتی از خداس! خب اونایی که به خدا اعتقاد دارن(به مسائل دینی ربطی نداره!) خدا نامحدوده... یعنی تمام خصوصیات محدود ها رو نباید داشته باشه! مثل انسان! پس خدا نه میشنوه! نه میبینه! نه احساس داره! نه ادراک داره! نه حجمه! نه اندازه داره!

پس روح نمیتونه بخشی از خدا باشه! چون چیزی که حجم و اندازه نیست، نمیشه یک قسمتی ازش برداشت! پس یعنی ما روح نداریم؟ چرا داریم ولی قسمتی از خدا نیست! خود خدا هست! خب خدا چیه؟ خدا اگه حجم و اندازه نیست، پس یعنی در همه جا هست! پس یعنی همه چی = خدا! بعضی ها میگن طبیعت میشه خدا، درسته! بعضی ها میگن انسان خداس، درسته! و ...!

حالا روح پس یعنی همه چی؟ نه! انسان دو حالت فطری داره... حالت خدایی و حالت پست تر از حیوانی! یا حالت برتر و حالت پست تر! این دو حالت ها میشه روح... هم میتونه خدا باشه و هم میتونه پست تر از حیوان باشه! حالا اگه ما میگیم روح از خداس پس فقط باید حالت برتر رو داشته باشه... خب درسته ولی این روح بخشی ش از خداس و بخشی ش از انسان! یعنی خدا+انسان! همون حالت های فطری میشه روح! با اینکه انسان حالت فطری خاصی نداره!(روح خیلی مفصل تر هست ولی من با یک منظور ساده از حالت فطری بهتون گفتم که راحت تر بفهمین و گرنه باز هم از این چیزا فراتر هست!)

بنابراین روح نمیتونه سرک بکشه و ما خواب ببینیم، خواب همونطور که تو پست قبلی توضیح دادم، هستش و ما خواب میبینیم!
در مورد روح میشه ساعت ها حرف زد یا نوشت ولی این تایپیک جاش نیست!

اون چیزایی که میبینی و میگی ااااا چرا اینقدر آشناس، همون خاطرات هستن! خاطرات ساخته نمیشن، فقط بازسازی میشن!
Last edit: 13 سال 2 هفته قبل by FeanoR.

بیشتر
13 سال 2 هفته قبل #26999 توسط atefe
پاسخ داده شده توسط atefe در تاپیک خواب ها و رویا های مایکلی
فقط عقل ؟!!!!!فکر کنید معیارش فقط عقله !!!!!!!!!!نباید فقط عقل باشه البته بازم عقل همینو میگه که کافی نیست و یه محدودیت هایی در حوزه ی مطالب ماورای مادی داره..باید یه چیز دیگه ای کنا ر عقل باشه .این بحث خیلی گستردست و هنوز حتی خیلی از عالمان و دانشمندان این زمینه به نتایج قطعی نرسیدن . ولی همون طور که وحید گفت این تاپیک جاش نیست .

همیشه عاشق شو وعشق بورز...بزرگ و دوست داشتنی خواهی شد.

بیشتر
13 سال 2 هفته قبل - 13 سال 2 هفته قبل #27000 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک خواب ها و رویا های مایکلی

فقط عقل ؟!!!!!فکر کنید معیارش فقط عقله !!!!!!!!!!

اینکه معیار باشه برای مثلا فلان کار برای من ضرر داره یا نه! یا اینکه انجامش بدم یا نه! معیار عقل انسان هست! انسان دو تا معیار داره:1.عقل 2.احساس؛ تصمیم نهایی با این دوتاست! یعنی اگه مثلا بگین مشورت یا اینکه چند نفر آدم با تجربه اون کار رو تضمین کنن یا هر چی دیگه، از آخر عقل و احساس هر آدمی تصمیم نهایی رو میگیره، پس معیار میشه عقل انسان! چون احساس هم حالت ذهنی از عقل هست! و باور غلط اینکه میگن از دل و قلب، خب درست نیست و اون یک اصطلاح برای اینکار هست! بــــــــه هــــــر حـــــــــال . . .

نباید فقط عقل باشه البته بازم عقل همینو میگه که کافی نیست و یه محدودیت هایی در حوزه ی مطالب ماورای مادی داره..باید یه چیز دیگه ای کنا ر عقل باشه .این بحث خیلی گستردست و هنوز حتی خیلی از عالمان و دانشمندان این زمینه به نتایج قطعی نرسیدن .

اینکه تصمیم نهایی با عقل هست، بحث گسترده ای نیست و عالمان و دانشمندان هم همینو قبول دارن! تمام معیار های دنیا رو هم که بذارین کنار هم حتی معیار هایی برای ماورا از هر چی مثل ماورای مادیت، باز هم تصمیم نهایی با عقل ه! عقل میشه خود انسان، پس یعنی تصمیم نهایی با خود انسانه! پس معیار میشه خود انسان! که ما به صورت اختصاصی تر میگیم عقل!

این تاپیک جاش نیست .

درسته...
Last edit: 13 سال 2 هفته قبل by FeanoR.

بیشتر
13 سال 2 هفته قبل #27001 توسط atefe
پاسخ داده شده توسط atefe در تاپیک خواب ها و رویا های مایکلی
کلا منوجه حرف من نشدی .بگذریم بهتره

همیشه عاشق شو وعشق بورز...بزرگ و دوست داشتنی خواهی شد.

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 2.386 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا