Skip to main content

جاستین بیبر

بیشتر
13 سال 3 ماه قبل - 13 سال 3 ماه قبل #25083 توسط aisan
پاسخ داده شده توسط aisan در تاپیک پاسخ: جاستین بیبر
من شخصا از جاستین بدم نمیاد ولی نمیدونم خیلی از مایکل فن ها کلا باهاش مشکل دارن.(به نظرم بچه با استعدادیه) حالا شاید ایرانیا کمتر ولی خارجی ها خیلی. درسته تفلید کردن کار اصلا خوب نیست و کارای جاستین صرفا همه تقلیدا. ولی خوب جاستین هم یک فن مایکله. تمام کارایی که میکنه به خاطر عشقشه خوب!! :-@
اینا رو تو فیس بوک پیدا کردم. کلی باهاشون خندیدم. صرفا جهت خنده گفتم که اینجا هم بذارم :D

when you have faith in yourself you dont need others to believe in you
Last edit: 13 سال 3 ماه قبل by aisan.

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 3 ماه قبل #25094 توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: جاستین بیبر
کلا به نظرم اصلا جالب نیست و هیچ استعدادی هم نداره. همیشه هم سعی داره که خودشو توی هوادارای مایکل جا کنه!

mj for ever....

بیشتر
13 سال 3 ماه قبل #25099 توسط aisan
پاسخ داده شده توسط aisan در تاپیک پاسخ: جاستین بیبر

mjforever نوشته: کلا به نظرم اصلا جالب نیست و هیچ استعدادی هم نداره. همیشه هم سعی داره که خودشو توی هوادارای مایکل جا کنه!

خوب چرا؟ من که فک کنم طرفدارشه. مثل خیلیای دیگه. کلا ازش خوشم نمیاد چون میخواد مایکل بشه خوب همه هم میدونن که امکان نداره. تمام کاراش تفلیده. ولی از نظر خوندن بد نیست, خوندن هم کاره هر کسی نیست. نسبت به خیلیای دیگه بهتر میخونه با توجه به سنش! شاید یه خورده بزرگ تر شه بهترم بشه. در کل طرفدارش نیستم ولی مثل خیلی از هوادارای دیگه ازش بدم نمیاد. شایدم بخواد از اسم مایکل سواستفاده کنه که اگه وافعا اینو میخواد اصلا در تقلیدش موفق نبوده و بیشتر به جای این که طرفدارای مایکلو به سمت خودش بکشه اونارو از خودش دور کرده.

when you have faith in yourself you dont need others to believe in you

بیشتر
13 سال 3 ماه قبل #25100 توسط mohammad
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: جاستین بیبر
این فرد دقیقا داره به صورت واضح از مایکل برای رسوندن خودش به جاهای بالاتر سوء استفاده میکنه
برای جذب طرفدار از بین طرفدارهای مایکل خودش رو امجی فن معرفی میکنه و از مایکل تعریف میکنه

این استعدادی هم که ازش حرف میزنید کاملا تو فیلم Nver Say Never نشون داده انقد این پسر با استعداده که:
دیگه خودتون ببینید:
[IMG

استعداد به این میگن :Cody Simpson یه خواننده ی استرالیایی هست که بدون کمک آشر از صدا و ووکال فوق العاده ای برخوردار هست و فقط تنها مشکلش اینه که آمریکا نیست
تعدادی از اهنگ هاش رو میتونید از اینجا دانلود کنید:
forum.fullmjj.ir/showthread.php?1681

اونوقت مقایسه کنید کدوم استعداد داره!!!
کسی با این امکانات و آهنگ سازی و میکس و شعر بهترین های دنیا نتونه معروف بشه نوبره

جاستین فقط برای دختر های 10-15 ساله جذابه و یه جورایی عشق اونهاس
یه چیزی تو مایه های درو سیلی تو فیلم Another Cindrella Story اونجا هم فقط دخترا دوسش داشتن و...
یکی از دلایل تعداد بالای لایک فیسبوکش هم همین دختر بچه ها هستن یعنی دقیقا کاربران اصلی فیسبوک
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان, Ehsan, e r o s, شاپرک, aisan

بیشتر
13 سال 3 ماه قبل #25128 توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک پاسخ: جاستین بیبر
خلق يك اثر زيبا رو استعداد ميگن نه تقليد كردن از بقيه.البته تقليد از سبك يك شخص خوبه ولي كپي كردن به درد نميخوره.

بیشتر
13 سال 3 ماه قبل #25129 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: جاستین بیبر
لطفا، نگید که باید تو فروم یه قانون بذاریم تا بی احترامی و تخریب جاستین ممنوع!

یه مثال اصیل ایرانی هست که می گه : اگه بیل زنی، برو باغچه خودت رو بیل بزن!

Keep The Faith
كاربر(ان) زير تشكر كردند: FeanoR

مدیران انجمن: شايان
زمان ایجاد صفحه: 1.598 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا