Skip to main content

جاستین بیبر

بیشتر
13 سال 11 ماه قبل #20630 توسط M_P
پاسخ داده شده توسط M_P در تاپیک پاسخ: جاستین بیبر
اوه ! می بینم رگ غیرت بعضیا کلفت شده !!
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 11 ماه قبل - 13 سال 11 ماه قبل #20631 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: جاستین بیبر
الان که جاستین فعلا از سر زبون ها افتاده حتی با سینگل های جدید ش و موزیک ویدئو های جدیدش جاستین فقط همون موقعی که اومده بود یکم برای مردم جدید بود که یک خواننده با این سن معروف بشه و البته گروهی که با جاستین کار میکنن کارشون رو خوب بلدن ولی کار جاستین فقط مخصوص زیر 12 سال هست نه بالاتر مثل این کارتون هایی که الان شبکه دو میذاره برای زیر 4 سال هست اینم همونطوریه

البته خوب بحث هایی میشه بین فن های خواننده ها مثلا به جاستین گیر میدن زیادی ادای مایکل رو در میاره به لیدی گاگا گیر میدن که زیادی ادای مدونا رو در میاره

راستی نظر مدونا رو در مورد لیدی گاگا خوندین که گفته کار لیدی گاگا یک جور کپی برداریه و اگه الان مایکل بود و همین سوال رو از مایکل میپرسیدن:
گزارشگر:نظر شما در مورد جاستین بیبر چیه:
مایکل:...

مایکل چی میگفت آیا اونم مثل مدونا جواب میداد

این جوابیه مدونا س در مورد لیدی گاگا

(( کارای گاگا طوری به نظر می رسه که انگار کارای گاگا ی چیزی در مورد روح زمانه و اون چیزای رو که 20 سال قبل می دونید کمی عقب و جلو می کنه و دوباره تفسیر می کنه

راه های زیادی برای برداشت و نگاه کردن به این قضیه هست و من نمی تونم واقعا" با این اذیت شم...چون به طوری عینی من روی گاگا تاثیر داشتم))

در ادامه وقتی ازش راجب Born this way پرسیدن مدونا گفته: ((من وقتی اون آهنگ رو در رادیو شنیدم احساس کردم خیلی آشناس))

پ.ن : باید بگم تقریبا" همه افرادی که فن گاگا نبودن معتقدن این آهنگ کپی شد از آهنگ Express Yourself مدوناست

حالا این حرف و مقدمه

حالا به این سوال که

نظر شما در مورد جاستین بیبر چیه

مایکل:...(این جا خالی رو پر کنین)

اولم خودم

مایکل:جاستین بچه پر استعدادی هست ولی باید درست صرفش کنه و بتونه خلاق باشه(البته این جلوی رسانه بود ولی تو دلش همون حرف منو میزنه:D )

البته خودم اگه بخوام جواب بدم اینه که

دیگه حالم از هر چی خواننده ای هست که حتی حتی برای یک تیکه از مایکل تقلید کنن بهم میخوره و باید دنبال کیسه استفراغ باشم:D
Last edit: 13 سال 11 ماه قبل by FeanoR.

بیشتر
13 سال 11 ماه قبل #20641 توسط Michaellover
پاسخ داده شده توسط Michaellover در تاپیک پاسخ: جاستین بیبر

FeanoR نوشته: الان که جاستین فعلا از سر زبون ها افتاده حتی با سینگل های جدید ش و موزیک ویدئو های جدیدش جاستین فقط همون موقعی که اومده بود یکم برای مردم جدید بود که یک خواننده با این سن معروف بشه و البته گروهی که با جاستین کار میکنن کارشون رو خوب بلدن ولی کار جاستین فقط مخصوص زیر 12 سال هست نه بالاتر مثل این کارتون هایی که الان شبکه دو میذاره برای زیر 4 سال هست اینم همونطوریه

البته خوب بحث هایی میشه بین فن های خواننده ها مثلا به جاستین گیر میدن زیادی ادای مایکل رو در میاره به لیدی گاگا گیر میدن که زیادی ادای مدونا رو در میاره

راستی نظر مدونا رو در مورد لیدی گاگا خوندین که گفته کار لیدی گاگا یک جور کپی برداریه و اگه الان مایکل بود و همین سوال رو از مایکل میپرسیدن:

(( کارای گاگا طوری به نظر می رسه که انگار کارای گاگا ی چیزی در مورد روح زمانه و اون چیزای رو که 20 سال قبل می دونید کمی عقب و جلو می کنه و دوباره تفسیر می کنه

راه های زیادی برای برداشت و نگاه کردن به این قضیه هست و من نمی تونم واقعا" با این اذیت شم...چون به طوری عینی من روی گاگا تاثیر داشتم))

در ادامه وقتی ازش راجب Born this way پرسیدن مدونا گفته: ((من وقتی اون آهنگ رو در رادیو شنیدم احساس کردم خیلی آشناس))

پ.ن : باید بگم تقریبا" همه افرادی که فن گاگا نبودن معتقدن این آهنگ کپی شد از آهنگ Express Yourself مدوناست

حالا این حرف و مقدمه

حالا به این سوال که

اولم خودم

مایکل:جاستین بچه پر استعدادی هست ولی باید درست صرفش کنه و بتونه خلاق باشه(البته این جلوی رسانه بود ولی تو دلش همون حرف منو میزنه:D )

دیگه حالم از هر چی خواننده ای هست که حتی حتی برای یک تیکه از مایکل تقلید کنن بهم میخوره و باید دنبال کیسه استفراغ باشم:D

:faranak: :punisher:

آخه چرا همه با جاستین دارن بدبخت بیچاره گیری افتاده
وحید جان اگه الآن خودت عشق مایکل بودی و یه خواننده معروف مثه جاستین نمیرفتی تو مراسم یادبودش بهش تبریک نمی گفتی سعی نمی کردی مثل الگوت رفتار کنی

هر چه زود تر جواب بده منتظرم

"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"

بیشتر
13 سال 11 ماه قبل - 13 سال 11 ماه قبل #20660 توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: جاستین بیبر
همون طوری که قبلا هم گفتم جاستین استعدادش بد نیست ولی زیادی به دیگران متکی شده

علی جان ناراحت نشو ما اینجا داریم جاستینو نقد میکنیم و ایراد هاشو کنار خوبی هاش میگیم پس ناراحت نشو و تو بحث شرکت کن . باشه؟:trbdy:

جاستین بیش از حد از مایکل تاثیر پذیرفته و تقریبا هیچ چیزی از خودش نداره به جز یه کم سوسول کردن ویدیو موزیک هاش
تمام حرکات رقصشم که مال آشره
(ولی خودمون مایکل هم هیچ چیزی برای نسل بعد نذاشته که از خودشون دربیارن هر چیزی تو موسیقی بود خودش کشف کرد ملت رو گذاشت تو کف. فک نکنم تا 10 - 20سال دیگه کسی بتونه چیزی مثله چیزای مایکلو کشف کنه)

اگه جاستین یکم مستقل تر عمل کنه خیلی بهتره
هر چند که نیتش خیره و می خواد یه مایکل دیگه باشه ولی راهشو اشتباه رفته

حتما همه جریان فروش موهای جاستینو شنیدیت(اون میخواد مفید باشه ولی نمیدونه چطوری)
Last edit: 13 سال 11 ماه قبل by kingmichael.

بیشتر
13 سال 11 ماه قبل #20672 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: جاستین بیبر

michaellover نوشته:

FeanoR نوشته: الان که جاستین فعلا از سر زبون ها افتاده حتی با سینگل های جدید ش و موزیک ویدئو های جدیدش جاستین فقط همون موقعی که اومده بود یکم برای مردم جدید بود که یک خواننده با این سن معروف بشه و البته گروهی که با جاستین کار میکنن کارشون رو خوب بلدن ولی کار جاستین فقط مخصوص زیر 12 سال هست نه بالاتر مثل این کارتون هایی که الان شبکه دو میذاره برای زیر 4 سال هست اینم همونطوریه

حالا این حرف و مقدمه

حالا به این سوال که

اولم خودم

:faranak: :punisher:

آخه چرا همه با جاستین دارن بدبخت بیچاره گیری افتاده
وحید جان اگه الآن خودت عشق مایکل بودی و یه خواننده معروف مثه جاستین نمیرفتی تو مراسم یادبودش بهش تبریک نمی گفتی سعی نمی کردی مثل الگوت رفتار کنی

هر چه زود تر جواب بده منتظرم

نه بیشتر سعی میکردم خودم باشم تا کسی دیگه و درسته من از مایکل الگو میگرفتم ولی تقلید از مایکل الگو حساب نمیشه الان امیلی خواننده گروه اونسنس خودش گفته بیشترین تاثیر و الگو برداری رو از مایکل کرده حالا برو ببین یک تیکه مایکلی تو کارهاش هست ولی هیچ کدوم از کارهای مایکل رو نمیکنه حتی یک کوچولو ولی منظور از الگو برداری باید از خلاقیت و نوع سخت کوشی و فهمیدن معنای حرفه ای بودن تو موسیقی رو از مایکل فهمید و ازش الگو گرفت نه اینکه بری ادای مایکل رو در بیاری;)

بیشتر
13 سال 11 ماه قبل #20679 توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: جاستین بیبر
دقیقا. به نظرم اونی بیشترین الگو برداری رو از مایکل کرده که چیز متفاوتی رو رائه داده باشه. اگر هم جاستین متفاوت بود موفق تر بود. متفاوت بودن یکی از بهترین صفات مایکل بود.

mj for ever....

مدیران انجمن: شايان
زمان ایجاد صفحه: 5.404 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا