جاستین بیبر
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
نه بیشتر سعی میکردم خودم باشم تا کسی دیگه و درسته من از مایکل الگو میگرفتم ولی تقلید از مایکل الگو حساب نمیشه الان امیلی خواننده گروه اونسنس خودش گفته بیشترین تاثیر و الگو برداری رو از مایکل کرده حالا برو ببین یک تیکه مایکلی تو کارهاش هست ولی هیچ کدوم از کارهای مایکل رو نمیکنه حتی یک کوچولو ولی منظور از الگو برداری باید از خلاقیت و نوع سخت کوشی و فهمیدن معنای حرفه ای بودن تو موسیقی رو از مایکل فهمید و ازش الگو گرفت نه اینکه بری ادای مایکل رو در بیاری
جدی؟؟؟؟؟؟؟
اصلا فکرشم نمیکردم یه خواننده ای مثله امیلی از مایکل الهام گرفته باشه
خداییش دست مایکل درد نکنه روی همه چیز تاثیر گذاشته
راستی اینی که گقتی خبر بود یا مصاحبه ای اگه لینکشوداری لطفا بزار خیلی کنجکاو شدم بفمم جریان چیه

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
kingmichael نوشته:
نه بیشتر سعی میکردم خودم باشم تا کسی دیگه و درسته من از مایکل الگو میگرفتم ولی تقلید از مایکل الگو حساب نمیشه الان امیلی خواننده گروه اونسنس خودش گفته بیشترین تاثیر و الگو برداری رو از مایکل کرده حالا برو ببین یک تیکه مایکلی تو کارهاش هست ولی هیچ کدوم از کارهای مایکل رو نمیکنه حتی یک کوچولو ولی منظور از الگو برداری باید از خلاقیت و نوع سخت کوشی و فهمیدن معنای حرفه ای بودن تو موسیقی رو از مایکل فهمید و ازش الگو گرفت نه اینکه بری ادای مایکل رو در بیاری
جدی؟؟؟؟؟؟؟
اصلا فکرشم نمیکردم یه خواننده ای مثله امیلی از مایکل الهام گرفته باشه
خداییش دست مایکل درد نکنه روی همه چیز تاثیر گذاشته
راستی اینی که گقتی خبر بود یا مصاحبه ای اگه لینکشوداری لطفا بزار خیلی کنجکاو شدم بفمم جریان چیه![]()
من چون یک فن مایکل هستم و خب تو اون زمانها گروهی به نام متالیکا هم معروف بود(حدود 10 سال پیش) و مایکل که چشم منو به موسیقی باز کرده بود طی چند سال قبل ش خب من طرفدار متالیکا شدم و بعدش هم که اونسنس اومد از این گروه هم خوشم اومد و از همون موقع من دنبال یک ارتباطی بین گروه ها یا خواننده هایی که دوست دارم با هم بودم مثلا رابطه جیمز هتفیلد با مایکل یا همین امیلی با مایکل
خب من مصاحبه ها و پیام های زیادی از طرف امیلی در مورد مایکل دیدم که یکیش در مورد اینکه در چه زمینه هایی از مایکل الگو گرفته حرف زده بود که یادم نیست منبع ش کجا بودش چون خیلی وقت پیش بود
ولی این یک نمونه از پیام های امیلی در مورد مایکله که در روز فوت مایکل گفته:
چه روز غم انگیز و غریبیه. مایکل جکسون،قطعاً بزرگترین ( و تأثیر گذارترین ) هنرمند تمام دوران ها است. او اولین و بزرگترین الگوی من بوده و من می دونم که برای خیلی از مردم هم همین طور است. من آرزو می کنم که او هم اکنون در جایی بهتر باشد و روحش به آرامش رسیده باشد. من احساس می کنم که این سوء تفاهم است (این اتفاق نیفتاده است) و فقط این حقیقت که موسیقی های مایکل برای همیشه جاویدان اند، به من آرامش می دهد
منبع ش هم همون زمانها از سایت Evanescence.ir بود و این پیام رو خوندم

- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-

یه مدتم اصلا دلم نمی خواست که قیافشو ببینم خیلی به نظرم لوس بود
بعد از این که فهمیدم ام جی فن خفنه مثل خودمون مخصوصا بعد از این که فهمیدم مایکلو به خاطر شخصیتش دوست داره ازش خوشم میاد البته اگه حرفاش برای سوء استفاده کردن از اسم مایکل نباشه
خوندنشو دوست ندارم ولی به نظرم اکه بخواد از نظر انسانیت و شخصیت مثل مایکل باشه خیلی خوبه
when you have faith in yourself you dont need others to believe in you
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
یکی نیست بگه اخه بچه تو چیمیگی به خودت