- تشکرهای دریافت شده: 95
داری چی گوش می دی ؟
14 سال 2 ماه قبل - 14 سال 2 ماه قبل #3547
توسط AM!N
پاسخ داده شده توسط AM!N در تاپیک پاسخ: داری چی گوش می دی ؟
پیشنهاد میکنم این آهنگ
گذاشتن لینک دانلود موسیقی بدون در نظر گرفتن حق کپی رایت متضاد با قوانین سخنگاه می باشد .
با سپاس از درک شما
گروه مدیریتی سخنگاه
رو دانلود کنید و نظرتون رو بگین
گذاشتن لینک دانلود موسیقی بدون در نظر گرفتن حق کپی رایت متضاد با قوانین سخنگاه می باشد .
با سپاس از درک شما
گروه مدیریتی سخنگاه
Last edit: 14 سال 2 ماه قبل by Hamid.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
14 سال 2 ماه قبل #3552
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: داری چی گوش می دی ؟
موسیقی با طب خیلی فرق داره حمید جان! در موسیقی، گذشته از هرچیز دیگه، احساس مطرحه. یک چهارم پرده احساسی در این دستگاهها به وجود آورده که مانندش هیچوقت نمیآد.
14 سال 2 ماه قبل #3565
توسط AM!N
تا جایی که میدونستیم فقط آهنگای مایکل ممتوع بود . دیگه دارین سخت میگیرین !!! یکم منطقی رفتار کنید شما که دیگه از سایت فیسبوک بالاتر نیستین !! اونجا اصلآ از این گیر های بیمورد به کاربرا نمیدن . با اینکه سایت فیسبوک برای تمامی پست های کاربران مسئوله و به شدت زیر نظره سازمانهای مختلفه .با راه های بهتری هم میتونی اثبات کنی سایتت معتبره !! این آهنگ مال سالها پیش بود خوانندش الان 200 تا کفن پوسونده !
پاسخ داده شده توسط AM!N در تاپیک پاسخ: داری چی گوش می دی ؟
AM!N نوشته: پیشنهاد میکنم این آهنگ
با سپاس از درک شما
گروه مدیریتی سخنگاه
تا جایی که میدونستیم فقط آهنگای مایکل ممتوع بود . دیگه دارین سخت میگیرین !!! یکم منطقی رفتار کنید شما که دیگه از سایت فیسبوک بالاتر نیستین !! اونجا اصلآ از این گیر های بیمورد به کاربرا نمیدن . با اینکه سایت فیسبوک برای تمامی پست های کاربران مسئوله و به شدت زیر نظره سازمانهای مختلفه .با راه های بهتری هم میتونی اثبات کنی سایتت معتبره !! این آهنگ مال سالها پیش بود خوانندش الان 200 تا کفن پوسونده !

کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
14 سال 1 ماه قبل #3572
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: داری چی گوش می دی ؟
حمید جان ایران کپی رایتو امضا نکرده و همونطور که میدونی دسترسیمون به موارد اوریجینال در داخل کشور یک در هزاره!
14 سال 1 ماه قبل #3577
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: داری چی گوش می دی ؟
به حمید جان چیکار داری !؟ !!!
14 سال 1 ماه قبل #3582
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: داری چی گوش می دی ؟
من پیشنهاد می کنم یه تاپیک در مورد بودن یا نبودن قانون کپی رایت بزنید اگر در موردش پیشنهادی دارید تا راجع بهش همه با هم تصمیم گیری بکنن .
زمان ایجاد صفحه: 0.251 ثانیه