- تشکرهای دریافت شده: 306
داری چی گوش می دی ؟
کمتر
بیشتر
14 سال 2 ماه قبل - 14 سال 2 ماه قبل #3501
توسط Nikolay
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: داری چی گوش می دی ؟
Leave A Ligtht On از Duran Duran

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
Last edit: 14 سال 2 ماه قبل by Nikolay.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
14 سال 2 ماه قبل #3504
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: داری چی گوش می دی ؟
من همیشه قبل از کلیک روی ارسال، یه ctrl + a و یه ctrl + c پشت سرش میزنم. چندین ساله و یه جور عادت شده.
متجدد نیست اما اونطوری که میگی عقب افتاده، به هیچ وجه نیست. تمام معایبشو میدونم حمید جان اما این موسیقی فوقالعاده غنیه - استفاده از یک چهارم پرده برا علت حرفم بسه.
خواهش میکنم تا چن روز دیگه دوباره بنویس. خیلی منتظرم.
متجدد نیست اما اونطوری که میگی عقب افتاده، به هیچ وجه نیست. تمام معایبشو میدونم حمید جان اما این موسیقی فوقالعاده غنیه - استفاده از یک چهارم پرده برا علت حرفم بسه.
خواهش میکنم تا چن روز دیگه دوباره بنویس. خیلی منتظرم.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شهروز
14 سال 2 ماه قبل #3517
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: داری چی گوش می دی ؟
بحث سر غنی بودنش نیست .
من خودم ساز اصلیم سه تار بود و می دونم چقدر غنی و پیچیدست .
اما عقب افتاده ست و سال هاست پیشرفت شایانی نداشته . این حرف من نیست حرف اساتید بزرگی مثل شجریانه .
درسته 3 تارش صد سال پیش شده 4 تا تار ! اما اسم این پیشرفت نیست .
ساز ها انقدر قدیمی هستن تو ساختارشون که دائم از کوک در می رن و ...
هنوز اصول علمی درستی براش وجود نداره و باید تقلید کرد و تقلید مخصوصا در مورد ووکال !
باید رفت گوشه ها رو حفظ کرد و ...
شجریان یه کارایی کرد براش اما خیلی خیلی تا روزی که علمی بشه فاصله داره .
متاسفانه ابتکار خاصی به جز 2 - 3 نفر توش صورت نگرفته .
ازین بابت من خیلی زیاد محمد اصفهانی و نامجو رو تحسین می کنم .
بقیه که اکثرا مثل شجریان هستن ! حتی صداشون ! خوب چه کاریه ! آدم ی ره خود شجریان رو گوش می ده !
به قول استادم که فوق لیسانس موسیقی گرایش سنتی داشت یه بار ازش پرسیدم خوب این موسیقی که مخاطبش انقدر خاصه و پیشرفتی هم نداره که کم کم از بین می ره و گفت " موسیقی که مرده ناگزیر به مرگه "
من می دونم خیلی ها شاید خیلی لذت ببرن ازش ، اما من به شخصه کسی نیستم که بتونم 1 ساعت پشت هم موسیقی سنتی گوش کنم . شاید سنم که بالا تر رفت دیدم تغییر کنه اما موسیقی نیاز به شنونده داره .
متاسفانه درصد خیلی بالایی از مخاطبین این موسیقی هم فقط کلاس می ذارن و بس !
من خودم ساز اصلیم سه تار بود و می دونم چقدر غنی و پیچیدست .
اما عقب افتاده ست و سال هاست پیشرفت شایانی نداشته . این حرف من نیست حرف اساتید بزرگی مثل شجریانه .
درسته 3 تارش صد سال پیش شده 4 تا تار ! اما اسم این پیشرفت نیست .
ساز ها انقدر قدیمی هستن تو ساختارشون که دائم از کوک در می رن و ...
هنوز اصول علمی درستی براش وجود نداره و باید تقلید کرد و تقلید مخصوصا در مورد ووکال !
باید رفت گوشه ها رو حفظ کرد و ...
شجریان یه کارایی کرد براش اما خیلی خیلی تا روزی که علمی بشه فاصله داره .
متاسفانه ابتکار خاصی به جز 2 - 3 نفر توش صورت نگرفته .
ازین بابت من خیلی زیاد محمد اصفهانی و نامجو رو تحسین می کنم .
بقیه که اکثرا مثل شجریان هستن ! حتی صداشون ! خوب چه کاریه ! آدم ی ره خود شجریان رو گوش می ده !
به قول استادم که فوق لیسانس موسیقی گرایش سنتی داشت یه بار ازش پرسیدم خوب این موسیقی که مخاطبش انقدر خاصه و پیشرفتی هم نداره که کم کم از بین می ره و گفت " موسیقی که مرده ناگزیر به مرگه "
من می دونم خیلی ها شاید خیلی لذت ببرن ازش ، اما من به شخصه کسی نیستم که بتونم 1 ساعت پشت هم موسیقی سنتی گوش کنم . شاید سنم که بالا تر رفت دیدم تغییر کنه اما موسیقی نیاز به شنونده داره .
متاسفانه درصد خیلی بالایی از مخاطبین این موسیقی هم فقط کلاس می ذارن و بس !
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
14 سال 2 ماه قبل #3521
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: داری چی گوش می دی ؟
کاملا میفهمم چی میگی و بات موافقم. تمام معایبی که میگیو میدونم. سوء تفاهمی که شد این بود که عقب افتاده رو پیش پا افتاده تعبیر کردم.
محمد اصفهانیو یادم رفت تو لیستم بنویسم!
خب در مورد نامجو، عدهی زیادی میگن موسیقی سنتیو نابود کرد! و عدهای میگن اونو پیش برد و با زمانه هماهنگ کرد. شاید هر دو درست میگن.
محمد اصفهانیو یادم رفت تو لیستم بنویسم!
خب در مورد نامجو، عدهی زیادی میگن موسیقی سنتیو نابود کرد! و عدهای میگن اونو پیش برد و با زمانه هماهنگ کرد. شاید هر دو درست میگن.
14 سال 2 ماه قبل #3539
توسط Nasim
My life is dedicated to LOVING HIM
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: داری چی گوش می دی ؟
من نظر تخصصی مثل شما روی موسیقی ندارم ! ولی فکر نمیکنم یک موسیقی تا زمانی که مخاطب داشته باشه مرده به حساب بیاد !
من شخصا درباره سازهای سنتی ایرانی حرف میزنم نه حالا هنرمندان این رشته و... ! بنظرم سازها با همون منوال قدیمی چند صد ساله هنوزم زیبایی خودشون رو دارن ! اصلا چرا باید یک سبک به مرور زمان عوض بشه ؟! وقتی با مرور زمان سبکهای جدیدی به وجود میان ! این موسیقی اصالت ماست . ریشه ئ ماست . چندین قرنه که ایرانیان همه به اون گوش دادن ! چرا باید تغییرش داد و بی اصالتش کرد !
من شخصا درباره سازهای سنتی ایرانی حرف میزنم نه حالا هنرمندان این رشته و... ! بنظرم سازها با همون منوال قدیمی چند صد ساله هنوزم زیبایی خودشون رو دارن ! اصلا چرا باید یک سبک به مرور زمان عوض بشه ؟! وقتی با مرور زمان سبکهای جدیدی به وجود میان ! این موسیقی اصالت ماست . ریشه ئ ماست . چندین قرنه که ایرانیان همه به اون گوش دادن ! چرا باید تغییرش داد و بی اصالتش کرد !
My life is dedicated to LOVING HIM
14 سال 2 ماه قبل #3546
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: داری چی گوش می دی ؟
به همون علت که طب ابو علی سینا عوض شده .
زمان ایجاد صفحه: 0.260 ثانیه