- تشکرهای دریافت شده: 6
داری چی گوش می دی ؟
14 سال 1 ماه قبل #4555
توسط kingmjh
پاسخ داده شده توسط kingmjh در تاپیک پاسخ: داری چی گوش می دی ؟
من ميدونم يه زموني خواننده ها خوب ميخوندن و من كلا قديم طرفدار آهنكاي زيباي شكيرا و بريتني و ديكر خواننده ها بودم ولي من ميكم اون منتقديني كه سر بزنكاه ميومدن در مورد كيفيت آلبوم مايكل جكسون نظر ميدادن و آلبوم اينوينسيبل رو درجه اي از خوانندكي مايكل ميدونستن كه بايد اعلام بازنشستكي كنه جرا الان اين آهنكارو كه به نظر من به نوعي سقوط موسيقي pop هست رو به راحتي ميبذيرن . مثلا همين شكيرا يا بريتني يا جنيفر اكه آهنكاي قديميشون رو با الان مقايسه بكني يك افت بسيار بسيار شديد داشته اند
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
14 سال 1 ماه قبل #4556
توسط Termeh
پاسخ داده شده توسط Termeh در تاپیک پاسخ: داری چی گوش می دی ؟
موافقم.
درسته الان من هر ویدئوی جدیدی که میبینم همه تو یه فازن.انگار نمیخوان از هنر و تاثیرشون استفاده کنن.
قرار دادن مایکل در کنار اینها یه مقایسه ی بیفایده ست.در مورد مایکل خیلیها نظرات بیهوده دادن.سر آلبوم هیستوری هم میگفتن این اثری از یک هنرمند تمام شده ست اما بعد خودشون میومدن انتخابش میکردن و بهش جایزه میدادن.
کسانی مثل جاستین و...برای ماندگار شدن نمیخونن فقط میخونن که بگن ما خواننده ایم.......
درسته الان من هر ویدئوی جدیدی که میبینم همه تو یه فازن.انگار نمیخوان از هنر و تاثیرشون استفاده کنن.
قرار دادن مایکل در کنار اینها یه مقایسه ی بیفایده ست.در مورد مایکل خیلیها نظرات بیهوده دادن.سر آلبوم هیستوری هم میگفتن این اثری از یک هنرمند تمام شده ست اما بعد خودشون میومدن انتخابش میکردن و بهش جایزه میدادن.
کسانی مثل جاستین و...برای ماندگار شدن نمیخونن فقط میخونن که بگن ما خواننده ایم.......
14 سال 1 ماه قبل #4557
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: داری چی گوش می دی ؟
درسته اگه از این نظر میگی منم موافقم
خواننده های پاپ به غیر از چند تا بقیه شون فقط برای معروفیت میخونن و کاری به معنی آهنگ ندارن چون شعر ها رو کسانی دیگه مینویسن ولی خواننده های راک مخصوصا بند ها شعر های خودشون رو خودشون مینویسن
و برای همین هم خیلی پر معنی و هم خیلی قشنگ هست مثل My Immortal از Evanescence که فکر میکنم یک آهنگی هست که دیگه تکرار نمیشه
مقایسه مایکل با بقیه یک کار خنده داری هست
شکیرا برای مخاطب خاص کلا آهنگ میخونه و آهنگ هایی که برای عموم میخونه تعدادش انگشت شمار هست
بریتنی که آره یک زمانی موسیقی خوبی داشت والان فقط شده یک خواننده ای که توی جشنواره ها نقش... برای بقیه خواننده ها داره مثل جشنواره بیلبورد 2011 برای آهنگ ریحانا و برای نیکی میناژ
ولی بازم موسیقی بدی بریتنی نداره ولی الان دیگه توی پاپ زیاد حسابش نمیکنن
مایکل وقتی توی World Music Awards 2010 نامزد شد برای بهترین آلبوم خیلی فوق العاده هست
ولی با آهنگ های بد توی یک سبک مثل پاپ اون سبک از بین نمیره چون تعداد خواننده های خوب اون سبک زیاد هستن و بریتنی خواننده خوبی هست ولی نباید مقایسه ش کنی با خواننده دیگه ای یا شکیرا رو یا هر خواننده دیگه ای رو و در کنار اینها خواننده هایی مثل آوریل لاوین یا خیلی های دیگه موسیقی قوی دارن چه در پاپ که این آلبوم آخرش بود(Goodbye Lullaby)که واقعا توی موسیقی پاپ در این دوران خیلی آهنگ های خوبی هست و در راک هم دیگه فوق العاده هست
ولی بریتنی یا خیلی های دیگه در این دوران به وجودشون نیاز هست برای همین کسی بهشون گیر نمیده
و این دو تا آهنگ آخریش یک بازگشت به دوران خوبش هست
اگه میخوای یک خواننده خوب که بین مردم از محبوبیت زیادی برخوردار اجرا های زنده شون توی جشنواره ها و کنسرت هاشون که مکان کنسرت هم دارای این اهمیت هست یعنی وقتی بریتنی یک تور میزاره که فقط آمریکای شمالی محدود میشه ولی آوریل لاوین یک تور جهانی میزاره و در تمام نقاط جهان اجرا داره خب اینهم یک مورد از معروفیت هست چون باید اون شهر یا کشور دعوت کنن خواننده رو تا اون خواننده تور خودش رو از اونجا بگذرونه
جشنواره های اصلی موسیقی فقط 4 تا جشنواره هست که فقط به قدرت موسیقی اهمیت میدن و جایزه شون رو به بهترین میدن و بقیه جشنواره ها مردم در همون سن رای میدن مثل Teen Choice که برای زیر 20 سال هست که میتونی رای بدی و بقیه جشنواره ها که اون ها هم اگه مستند جاستین بیبر رو نگاه کنی میفهمی برای چی بهش رای میدن
و الان سبک پاپ تعداد طرفداراش خیلی کم شده و طبق آخرین آمار بیشترین طرفدار برای راک بعد R&B بعد پاپ هست
خواننده های پاپ به غیر از چند تا بقیه شون فقط برای معروفیت میخونن و کاری به معنی آهنگ ندارن چون شعر ها رو کسانی دیگه مینویسن ولی خواننده های راک مخصوصا بند ها شعر های خودشون رو خودشون مینویسن
و برای همین هم خیلی پر معنی و هم خیلی قشنگ هست مثل My Immortal از Evanescence که فکر میکنم یک آهنگی هست که دیگه تکرار نمیشه
مقایسه مایکل با بقیه یک کار خنده داری هست
شکیرا برای مخاطب خاص کلا آهنگ میخونه و آهنگ هایی که برای عموم میخونه تعدادش انگشت شمار هست
بریتنی که آره یک زمانی موسیقی خوبی داشت والان فقط شده یک خواننده ای که توی جشنواره ها نقش... برای بقیه خواننده ها داره مثل جشنواره بیلبورد 2011 برای آهنگ ریحانا و برای نیکی میناژ
ولی بازم موسیقی بدی بریتنی نداره ولی الان دیگه توی پاپ زیاد حسابش نمیکنن
مایکل وقتی توی World Music Awards 2010 نامزد شد برای بهترین آلبوم خیلی فوق العاده هست
ولی با آهنگ های بد توی یک سبک مثل پاپ اون سبک از بین نمیره چون تعداد خواننده های خوب اون سبک زیاد هستن و بریتنی خواننده خوبی هست ولی نباید مقایسه ش کنی با خواننده دیگه ای یا شکیرا رو یا هر خواننده دیگه ای رو و در کنار اینها خواننده هایی مثل آوریل لاوین یا خیلی های دیگه موسیقی قوی دارن چه در پاپ که این آلبوم آخرش بود(Goodbye Lullaby)که واقعا توی موسیقی پاپ در این دوران خیلی آهنگ های خوبی هست و در راک هم دیگه فوق العاده هست
ولی بریتنی یا خیلی های دیگه در این دوران به وجودشون نیاز هست برای همین کسی بهشون گیر نمیده
و این دو تا آهنگ آخریش یک بازگشت به دوران خوبش هست
اگه میخوای یک خواننده خوب که بین مردم از محبوبیت زیادی برخوردار اجرا های زنده شون توی جشنواره ها و کنسرت هاشون که مکان کنسرت هم دارای این اهمیت هست یعنی وقتی بریتنی یک تور میزاره که فقط آمریکای شمالی محدود میشه ولی آوریل لاوین یک تور جهانی میزاره و در تمام نقاط جهان اجرا داره خب اینهم یک مورد از معروفیت هست چون باید اون شهر یا کشور دعوت کنن خواننده رو تا اون خواننده تور خودش رو از اونجا بگذرونه
جشنواره های اصلی موسیقی فقط 4 تا جشنواره هست که فقط به قدرت موسیقی اهمیت میدن و جایزه شون رو به بهترین میدن و بقیه جشنواره ها مردم در همون سن رای میدن مثل Teen Choice که برای زیر 20 سال هست که میتونی رای بدی و بقیه جشنواره ها که اون ها هم اگه مستند جاستین بیبر رو نگاه کنی میفهمی برای چی بهش رای میدن
و الان سبک پاپ تعداد طرفداراش خیلی کم شده و طبق آخرین آمار بیشترین طرفدار برای راک بعد R&B بعد پاپ هست
14 سال 1 ماه قبل #4598
توسط PARSA_MJ
پاسخ داده شده توسط PARSA_MJ در تاپیک پاسخ: داری چی گوش می دی ؟
من هنوز نفهمیدم چطور میتونید به آهنگی غیر از مایکل گوش کنید؟؟؟
گوش های من کاملا مطعلق به مایکله و هیچ آهنگ دیگری رو نمیپذیره!!!

گوش های من کاملا مطعلق به مایکله و هیچ آهنگ دیگری رو نمیپذیره!!!

14 سال 1 ماه قبل - 14 سال 1 ماه قبل #4601
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: داری چی گوش می دی ؟
من الان یک 6-7 ساعتی هست دارم آهنگ The Way I Am و KIM و Stan و Marshal Mathers از آلبوم The Marshall Mathers LP گوش میدم خیلی قشنگ واقعا قشنگ
I sit back with this pack of Zig Zags and this bag
Of this weed it gives me the shit needed to be
The most meanest MC on this -- on this Earth
And since birth I've been cursed with this curse to just curse
And just blurt this berserk and bizarre shit that works
.
.
.
And I am, whatever you say I am
If I wasn't, then why would I say I am?
In the paper, the news everyday I am
Radio won't even play my jam
Cause I am, whatever you say I am
I don't know it's just the way I am
I sit back with this pack of Zig Zags and this bag
Of this weed it gives me the shit needed to be
The most meanest MC on this -- on this Earth
And since birth I've been cursed with this curse to just curse
And just blurt this berserk and bizarre shit that works
.
.
.
And I am, whatever you say I am
Radio won't even play my jam
Cause I am, whatever you say I am
I don't know it's just the way I am
Last edit: 14 سال 1 ماه قبل by FeanoR.
14 سال 1 ماه قبل #4602
توسط PARSA_MJ
پاسخ داده شده توسط PARSA_MJ در تاپیک پاسخ: داری چی گوش می دی ؟
من دارم چند ساعته آهنگ butterflies از آلبوم invincible رو گوش میدم!!!

زمان ایجاد صفحه: 3.502 ثانیه