داری چی گوش می دی ؟
14 سال 2 ماه قبل #3480
توسط Nasim
My life is dedicated to LOVING HIM
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: داری چی گوش می دی ؟
نظرتون درباره موسیقی ایرانی چیه ؟!
منظورم سنتیه !
منظورم سنتیه !
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
14 سال 2 ماه قبل - 14 سال 2 ماه قبل #3481
توسط e r o s
فقط صدای کمانچه زیاد باشه اذیتم میکنه.
حمید من منتظرم!
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: داری چی گوش می دی ؟
به معنای کلمه، عاشقشم!Nasim Parsi نوشته: نظرتون درباره موسیقی ایرانی چیه ؟!
منظورم سنتیه !
فقط صدای کمانچه زیاد باشه اذیتم میکنه.
حمید من منتظرم!
Last edit: 14 سال 2 ماه قبل by e r o s.
14 سال 2 ماه قبل #3483
توسط Nasim
موسیقی چه کسانی رو توی سنتی دوست داری علی جان ؟
راست میگی صدای کمانچه زیاد باشه مغز آدم جابه جا میشه ...
راست میگی صدای کمانچه زیاد باشه مغز آدم جابه جا میشه ...

کمتر
بیشتر
14 سال 2 ماه قبل - 14 سال 2 ماه قبل #3486
توسط e r o s
تقریبا تمام کارهای سنتی رو دوست دارم اما چند تایی در اولویتن مثل مشکاتیان، تجویدی، یاحقی یا حسین علیزاده که سه بار نامزد گرمی شده!
تو خوانندههام صدای شجریان، گلپا، بنان، ناظری، دلکش، افتخاری، کوروس سرهنگ زاده، ایرج و چندتا دیگرو خیلی دوست دارم.
و البته اگه آثار تلفیقی نامجو یا باب دیلان ایران! رو حساب کنی قبل از تمام نامبردههای بالاست!
موسیقی سنتی ایران یه حس آزادی خاصی بم میده که مطمئنم اگه اهلش باشی کاملا میفهمی چی میگم.
نامجو هم که مرزشو شکستو با کم کردن دو نت از دستگاه شور به بلوز و سبک راک رسوندش!!
تو خوانندههام صدای شجریان، گلپا، بنان، ناظری، دلکش، افتخاری، کوروس سرهنگ زاده، ایرج و چندتا دیگرو خیلی دوست دارم.
و البته اگه آثار تلفیقی نامجو یا باب دیلان ایران! رو حساب کنی قبل از تمام نامبردههای بالاست!
موسیقی سنتی ایران یه حس آزادی خاصی بم میده که مطمئنم اگه اهلش باشی کاملا میفهمی چی میگم.
نامجو هم که مرزشو شکستو با کم کردن دو نت از دستگاه شور به بلوز و سبک راک رسوندش!!
Last edit: 14 سال 2 ماه قبل by e r o s.
14 سال 2 ماه قبل #3488
توسط Nasim
منم اینهایی رو که گفتی همه رو دوست دارم ! بنظرم موسیقی های سنتی ( در همه ئ جهان ) این حس رو که میگی دارن توی خودشون ! البته موسیقی سنتی ایران مثل زبان پارسی و شعر های پارسی گوشنواز و دلنشین هست !
نامجو هم خوبه ! بانمکه !

نامجو هم خوبه ! بانمکه !
کمتر
بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #3490
توسط e r o s
نامجو واقعا افسار گسیختس! تو آلبوم آخ به سه ارزش بنیادی حمله کرد: فرهنگ، دین و حکومت!
آره نسیم جان موسیقی کلاسیک تمام جهان این حسو داره مثل ثار باخ، موتزارت و بتهوون. تا دنیا دنیاست "سنات مهتاب" یا "فور الیز" نظیر پیدا نمیکنه.
اما موسیقی سنتی ایران در تمام جهان زبان زد خاصو عام (بخصوص آلمان) و یکه تازه. درسته دستگاهها معایبی هم داره مثل یک چهارم پرده که امروز علمی ثابت شده در دراز مدت باعث بیماری صرع میشه. اما خب، اینم حس خاص خودشو داره! هرچند بعضی گوشها (بخصوص گوش کسانی که سه ترانه از آلبوم "مایکل" رو فیک خوندن!) اصلا قادر به شنیدن تفاوت بینشون نیستن!
آره نسیم جان موسیقی کلاسیک تمام جهان این حسو داره مثل ثار باخ، موتزارت و بتهوون. تا دنیا دنیاست "سنات مهتاب" یا "فور الیز" نظیر پیدا نمیکنه.
اما موسیقی سنتی ایران در تمام جهان زبان زد خاصو عام (بخصوص آلمان) و یکه تازه. درسته دستگاهها معایبی هم داره مثل یک چهارم پرده که امروز علمی ثابت شده در دراز مدت باعث بیماری صرع میشه. اما خب، اینم حس خاص خودشو داره! هرچند بعضی گوشها (بخصوص گوش کسانی که سه ترانه از آلبوم "مایکل" رو فیک خوندن!) اصلا قادر به شنیدن تفاوت بینشون نیستن!
زمان ایجاد صفحه: 0.337 ثانیه