- تشکرهای دریافت شده: 95
لهجه شهر شما چه طوریه؟
13 سال 10 ماه قبل - 13 سال 10 ماه قبل #21953
توسط AM!N
پاسخ داده شده توسط AM!N در تاپیک پاسخ: لهجه شهر شما چه طوریه؟
*** پانتورکیسم چه ربطی به زبان ترکی داره ؟ زبان یه ابزار ارتباطیه همین ! درضمن پستت بوی نژادپرستی میده شدیدآ ! اطلاعات غلط هم که میدی ! ***InvincibleMJ نوشته: آموزشش یجورایی تبلیغ حساب میشه. این زبان کاملا بیگانست و سوغاتش هم جهل بود و بوجود اومدن ایدئولوژی جاهلانه ای مثل پان ترکیسم برای مردمی که ترک نژاد نبودن.
Last edit: 13 سال 10 ماه قبل by Hamid.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 306
13 سال 10 ماه قبل - 13 سال 10 ماه قبل #21958
توسط Nikolay
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: لهجه شهر شما چه طوریه؟
اول فکر کن بعد حرف بزن. تو نمیفهمی پان ترکیسم چه ربطی داره. ربطش اینه که کسایی که ترک نژاد نیستند میان از ناسیونالیسم ترکی حرف میزنن و بعضی هاشون تجزیه طلب میشن و بعضی دیگه کلی جنایت میکنن. نمونش هم کشتار ارامنه و یونانی ها. در ضمن اول برو معنی نژادپرستی رو بفهم بعد بیا از نژادپرستی حرف بزن.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
Last edit: 13 سال 10 ماه قبل by Nikolay.
13 سال 10 ماه قبل #21966
توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: لهجه شهر شما چه طوریه؟
چرا سفسطه می کنی محمد! من کاری به حرفات ندارم فقط همین لحنت نشون می ده که تو یه ادمه افراطی شدی(شاید اقتضای سنت هم باشه) به هر حال روی راهی که پیش گرفتی بیشتر فکر کن سعی کن جو گیر نشی راجع به یه موضوعه خاص که تمومه فکرو زندگیت مشغولش بشه!!
راجع به لهجه هم باید بگم یه معلم ادبیات داشتیم می گفت تا کسی استعداد اینکه هم بتونه فارسی حرف بزنه هم با لهجه بهتره که اصن لهجه رو بذاره کنار یا حداقل بتونه تویه هر شهری رفت باهمون لهجه ی خاص خودشون حرف بزنه... منم از این استعدادا ندارم
چه فایده لهجه داشته باشی بعد بقیه نفهمن که چی می گی
راجع به لهجه هم باید بگم یه معلم ادبیات داشتیم می گفت تا کسی استعداد اینکه هم بتونه فارسی حرف بزنه هم با لهجه بهتره که اصن لهجه رو بذاره کنار یا حداقل بتونه تویه هر شهری رفت باهمون لهجه ی خاص خودشون حرف بزنه... منم از این استعدادا ندارم
13 سال 10 ماه قبل #21969
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: لهجه شهر شما چه طوریه؟
فرناز جون شیرازی ها لهجه ندارن ؟! فکر می کنم بعضی از کلماتشون هم با ما فرق داره !؟
13 سال 10 ماه قبل - 13 سال 10 ماه قبل #21970
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: لهجه شهر شما چه طوریه؟
تمام لهجهها و گویشهای ایرانی میراث ملی ما هستن و باید همشون رو حفظ کنیم. واسه همین ترک زبانها، لر زبانها، کرد زبانها، گیلکیها، شیرازیها، کرمانیها، یزدیها، مشهدیها و غیره و غیره باید به بچههاشون لهجهشون رو یاد بدن و به نظر من هر ایرانی باید دست کم در کنار "پارسی" یک لهجه یا گویش محلی هم یاد بگیره، منم خودم یاد گرفتم و دارم یاد میگیرم.
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 13 سال 10 ماه قبل by Elnaz.
- Michaellover
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
- Live The Life You Love
13 سال 10 ماه قبل #21975
توسط Michaellover
"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
پاسخ داده شده توسط Michaellover در تاپیک پاسخ: لهجه شهر شما چه طوریه؟
دوستان من خدای زبون و لهجه گیلکیم هرکی سوال داره بپرسه اگه خواستید از این به بعد براتون گیلکی پست بدم
"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
زمان ایجاد صفحه: 4.007 ثانیه