لهجه شهر شما چه طوریه؟
قبلا تو پیام خصوصی در مورد آواتار صحبت کردم که عوض کردی .
اما نمی شه من دائم پیام خصوصی بدم که باید امضاتو هم عوض کنی
یا بگم از صحبت های نژادی خودداری کنی ...
این سایت به هیچ وجه جای این بحث ها نیست و فکر می کنم خیلی آشکار باشه که تو الان یه کاربری اما در نهایت پای منو همکارام گیره و ما سایت رو از دست می دیم .
از اعلام آدرس جدید به اینور ، واقعا دیگه مجبوریم با این داستان ها برخورد کنیم .
این بار از قبل اعلام کردم ، اما دفعه های بعد مستقیم و بدون اطلاع از دسترسی های مدیریت استفاده می کنیم .
سایت ما الان در وضعیت خاصی به سر می بره ، بتونیم مایکل جکسون و بحث هاشو نگه داریم هم هنر کردیم !
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
Nasim نوشته: فرناز جون شیرازی ها لهجه ندارن ؟! فکر می کنم بعضی از کلماتشون هم با ما فرق داره !؟
اررره لهجه دارن با مزس لهجشون

farnaz mj نوشته:
Nasim نوشته: فرناز جون شیرازی ها لهجه ندارن ؟! فکر می کنم بعضی از کلماتشون هم با ما فرق داره !؟
اررره لهجه دارن با مزس لهجشوناما خب بعضیا هم دیگه خیلی شدیده نمی تونی بفمی دارن چی می گن!
فرناز؟؟؟شما خودت مگه شیرازی نیستی که میگی لهجه دارن؟

راستی یه کلاس اموزشی بزار.هم ما یاد میگیریم هم شما دو قرون ثواب میبری.
یک بار توی شیراز یک نفر از شما پرسید شما از کجا اومدید ؟! وقتی گفتیم تهران ، گفت از لهجه تون مشخصه !!!
Nasim نوشته: مشخص نیست "پارسی " اصیل رو کی حرف میزنه !!! استان فارس بایدنزدیک ترین پارسی رو داشته باشه ولی ما معیار رو تهران قرار دادیم و می گیم اونها لهجه دارن ! ولی شاید برعکس باشه !
یک بار توی شیراز یک نفر از شما پرسید شما از کجا اومدید ؟! وقتی گفتیم تهران ، گفت از لهجه تون مشخصه !!!
نکته اینجاست که شما بین زبان و لهجه تفاوت نمیذارین و این باعث میشه دچار سردرگمی بشین و این سوالات براتون پیش بیاد .
فارسی یک زبان هست . ولی شیرازی یا تهرانی که زبان مستقل نیستن ! اینا گویش های مختلفی از زبان فارسی هستن . پس دیگه اصیل و غیر اصیل ندارن و تفاوت یا برتری بر هم ندارن . درواقع لهجه روش استفاده از یه زبان واحد (در اینجا فارسی) هست . پس کلمه اصیل فقط میتونه به خود زبان اطلاق بشه .
تو این بحث یه سری استثناء هم وجود داره مثلآ کردی دیگه لهجه ای از فارسی نیست . بلکه یه زبان مستقل دیگست . ترکی یا آذری هم همینطور . که هرکدومشون هم برای خودشون گویش ها و لهجه های مختلفی دارن .
- تشکرهای دریافت شده: 306
farnaz mj نوشته: چرا سفسطه می کنی محمد! من کاری به حرفات ندارم فقط همین لحنت نشون می ده که تو یه ادمه افراطی شدی(شاید اقتضای سنت هم باشه) به هر حال روی راهی که پیش گرفتی بیشتر فکر کن سعی کن جو گیر نشی راجع به یه موضوعه خاص که تمومه فکرو زندگیت مشغولش بشه!!
راجع به لهجه هم باید بگم یه معلم ادبیات داشتیم می گفت تا کسی استعداد اینکه هم بتونه فارسی حرف بزنه هم با لهجه بهتره که اصن لهجه رو بذاره کنار یا حداقل بتونه تویه هر شهری رفت باهمون لهجه ی خاص خودشون حرف بزنه... منم از این استعدادا ندارمچه فایده لهجه داشته باشی بعد بقیه نفهمن که چی می گی
اوه بله باید میذاشتم هر چرتو پرتی که دلش میخواد بگه ! شما ها دیگه کی هستین. خوبه اون اول حمله کرد.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه