Skip to main content

لهجه شهر شما چه طوریه؟

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #21999 توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک پاسخ: لهجه شهر شما چه طوریه؟

kingmichael نوشته: راستی علی
" دوست دارم عاشقتم میمیرم برات ، تو عزیز دلمی ، فدات بشم"
به گیلکی چی میشه :D

:))
امین کلک کی رو تو شمال کشور تور کردی؟ =))

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #22000 توسط AM!N
پاسخ داده شده توسط AM!N در تاپیک پاسخ: لهجه شهر شما چه طوریه؟

Nasim نوشته:

AM!N نوشته:

Nasim نوشته: مشخص نیست "پارسی " اصیل رو کی حرف میزنه !!! استان فارس بایدنزدیک ترین پارسی رو داشته باشه ولی ما معیار رو تهران قرار دادیم و می گیم اونها لهجه دارن ! ولی شاید برعکس باشه !
یک بار توی شیراز یک نفر از شما پرسید شما از کجا اومدید ؟! وقتی گفتیم تهران ، گفت از لهجه تون مشخصه !!!

نکته اینجاست که شما بین زبان و لهجه تفاوت نمیذارین و این باعث میشه دچار سردرگمی بشین و این سوالات براتون پیش بیاد .
فارسی یک زبان هست . ولی شیرازی یا تهرانی که زبان مستقل نیستن ! اینا گویش های مختلفی از زبان فارسی هستن . پس دیگه اصیل و غیر اصیل ندارن و تفاوت یا برتری بر هم ندارن . درواقع لهجه روش استفاده از یه زبان واحد (در اینجا فارسی) هست . پس کلمه اصیل فقط میتونه به خود زبان اطلاق بشه .
تو این بحث یه سری استثناء هم وجود داره مثلآ کردی دیگه لهجه ای از فارسی نیست . بلکه یه زبان مستقل دیگست . ترکی یا آذری هم همینطور . که هرکدومشون هم برای خودشون گویش ها و لهجه های مختلفی دارن .

امین جان منظور من اینه که کدوم لهجه به اصالت لهجه ئ زبان فارسی نزدیک تره ! ما لهجه ئ های متفاوتی از فارسی داریم که توی تهران ، اصفهان ، یزد ، شیراز ، کرمان و... صحبت میشه . گویش که متفاوته اصلا . در ابتدا یک زبان پارسی واحد با یک گویش و لهجه وجود داشته که بعد دچار انشقاق شده . چون ریشه اون از شیراز میاد باید به لهجه ئ شیرازی نزدیک تر باشه .
با این همه من فکر می کنم بیشتر از نظر گویش و نه لهجه ، فارسی دری که توی مناطقی از افغانستان صحبت میشه بیشترین نزدیکی رو به زبان مادر داره .

این انشقاق از نقاط قوت هر زبانی هست و نشون میده خیلی ریشه دار و کهن هست . دنبال نزدیک شدن به قدیمیا نباشین . سعی کنید این انشقاق رو گسترش بدین .

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #22001 توسط Michaellover
پاسخ داده شده توسط Michaellover در تاپیک پاسخ: لهجه شهر شما چه طوریه؟
راستی علی برر جان

مو توره دوست دانم تی وسن مینم عاشقتم تو می قلب مین جا دنی تی قربان بشوم الهی

به گلکی چیچی بونه برر؟ :D

"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Hamid, kingmichael

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #22003 توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: لهجه شهر شما چه طوریه؟

امین کلک کی رو تو شمال کشور تور کردی؟

منو این حرفا ^#(^
من چون تو شمال خیلی مشهورم هی بهم زنگ میزنن
من خواستم دل سرد نشن :D

به گلکی چیچی بونه برر؟

جان

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #22005 توسط Michaellover
پاسخ داده شده توسط Michaellover در تاپیک پاسخ: لهجه شهر شما چه طوریه؟
این همون تیکه ی به گیلکی چی میشه هستش دیگه جانم :clp2:

"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
كاربر(ان) زير تشكر كردند: kingmichael

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #22008 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: لهجه شهر شما چه طوریه؟

Elnaz نوشته: تمام لهجه‌ها و گویش‌های ایرانی میراث ملی ما هستن و باید همشون رو حفظ کنیم. واسه همین ترک زبان‌ها، لر زبان‌ها، کرد زبان‌ها، گیلکی‌ها، شیرازی‌ها، کرمانی‌ها، یزدی‌ها، مشهدی‌ها

بعد اونوقت تهرانیا لهجه ندارن :D آخه ما تو مشهد ادای لهجه تهرانی ها رو در میاریم :D

مشهد لهجه شون یکجوریه نمیشه تعریف ش کرد :D فقط تنها خوبی که داره اینه که فحش دادن به لهجه مشهدی خیلی حال میده نمیدونم چرا :D من فقط به زور تونستم گرگانی رو یکم یاد بگیرم که برای بعضی از روز های ماه رمضون به درد بخوره و همین مشهدی هم از سرم زیاده :D

مدیران انجمن: Ehsanblackfire
زمان ایجاد صفحه: 2.203 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا