- تشکرهای دریافت شده: 874
لهجه شهر شما چه طوریه؟
kingmichael نوشته: راستی علی
" دوست دارم عاشقتم میمیرم برات ، تو عزیز دلمی ، فدات بشم"
به گیلکی چی میشه
امین کلک کی رو تو شمال کشور تور کردی؟
) لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
این انشقاق از نقاط قوت هر زبانی هست و نشون میده خیلی ریشه دار و کهن هست . دنبال نزدیک شدن به قدیمیا نباشین . سعی کنید این انشقاق رو گسترش بدین .Nasim نوشته:
AM!N نوشته:
Nasim نوشته: مشخص نیست "پارسی " اصیل رو کی حرف میزنه !!! استان فارس بایدنزدیک ترین پارسی رو داشته باشه ولی ما معیار رو تهران قرار دادیم و می گیم اونها لهجه دارن ! ولی شاید برعکس باشه !
یک بار توی شیراز یک نفر از شما پرسید شما از کجا اومدید ؟! وقتی گفتیم تهران ، گفت از لهجه تون مشخصه !!!
نکته اینجاست که شما بین زبان و لهجه تفاوت نمیذارین و این باعث میشه دچار سردرگمی بشین و این سوالات براتون پیش بیاد .
فارسی یک زبان هست . ولی شیرازی یا تهرانی که زبان مستقل نیستن ! اینا گویش های مختلفی از زبان فارسی هستن . پس دیگه اصیل و غیر اصیل ندارن و تفاوت یا برتری بر هم ندارن . درواقع لهجه روش استفاده از یه زبان واحد (در اینجا فارسی) هست . پس کلمه اصیل فقط میتونه به خود زبان اطلاق بشه .
تو این بحث یه سری استثناء هم وجود داره مثلآ کردی دیگه لهجه ای از فارسی نیست . بلکه یه زبان مستقل دیگست . ترکی یا آذری هم همینطور . که هرکدومشون هم برای خودشون گویش ها و لهجه های مختلفی دارن .
امین جان منظور من اینه که کدوم لهجه به اصالت لهجه ئ زبان فارسی نزدیک تره ! ما لهجه ئ های متفاوتی از فارسی داریم که توی تهران ، اصفهان ، یزد ، شیراز ، کرمان و... صحبت میشه . گویش که متفاوته اصلا . در ابتدا یک زبان پارسی واحد با یک گویش و لهجه وجود داشته که بعد دچار انشقاق شده . چون ریشه اون از شیراز میاد باید به لهجه ئ شیرازی نزدیک تر باشه .
با این همه من فکر می کنم بیشتر از نظر گویش و نه لهجه ، فارسی دری که توی مناطقی از افغانستان صحبت میشه بیشترین نزدیکی رو به زبان مادر داره .
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- Michaellover
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
- Live The Life You Love
مو توره دوست دانم تی وسن مینم عاشقتم تو می قلب مین جا دنی تی قربان بشوم الهی
به گلکی چیچی بونه برر؟
"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
امین کلک کی رو تو شمال کشور تور کردی؟
منو این حرفا
من چون تو شمال خیلی مشهورم هی بهم زنگ میزنن
من خواستم دل سرد نشن
به گلکی چیچی بونه برر؟
جان
- Michaellover
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
- Live The Life You Love
"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
Elnaz نوشته: تمام لهجهها و گویشهای ایرانی میراث ملی ما هستن و باید همشون رو حفظ کنیم. واسه همین ترک زبانها، لر زبانها، کرد زبانها، گیلکیها، شیرازیها، کرمانیها، یزدیها، مشهدیها
بعد اونوقت تهرانیا لهجه ندارن
مشهد لهجه شون یکجوریه نمیشه تعریف ش کرد