دادگاه قتل مايكل
13 سال 10 ماه قبل #15896
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: دادگاه قتل مايكل
خواستم دیگر سکوت کنم ؛ برای همیشه ...
خواستم دیگر درباره ات سکوت کنم ... اما نشد .
جناب قاضی محترم ، هیئت محترم منصفه ، و حضار عزیز ...
بنظر می رسد که سال های طولانی از ارتکاب جرم می گذرد . اما حتما شما هم قبول دارید که زمان همیشه مرهم خوبی نیست ، و همیشه به پاک کردن جرم هم یاری نمی کند.
جناب قاضی محترم ! متهم از صحنه قتل برای همیشه گریخته و تنها نشانی که از خود به جا گذاشته مردی است که مقابل شما در جایگاه متهم نشانده شده .
در تاریخ 25 ژوئن 2009 پس از میلاد مسیح ، یک مرد ، پدر سه کودک ، در کمال سلامت جسمی و روانی دیگر نتوانست نفس بکشد . مردی که می خواند ، مردی که می رقصید ... و دیگر برای همیشه نفس نکشید !
بهتر بود من هم همچنان سکوت می کردم ؛ اما نتوانستم تحمل کنم و فریاد نزنم : 100 میلیون دلار بهای جان یک پدر نیست ! همانطور که بهای جان یک انسان نیست ! من هنوز به دنبال عدالتم ...
من عدالت را از شما می خواهم جناب قاضی ! شما که آن بالا نشستی و دردهای ما را می شماری ! من با شما هستم ! فرشته عدالتت چشمانش بسته نیست ...
با شما هم هستم هیئت منصفه محترم ! وجدان خواب انسانیت ! قضاوت تان چیست بر سر جان یک انسان ؟ عدالت مصنوعی تان همین است ؟
شما چطور حضار عزیز که از این نمایش مدت ها لذت برده اید ! جهانی که به سادگی از خون همنوعانش گذشت ...میگذرد ...
و تو تنها نشانی که از قاتل باقی مانده ای و تنها شاهد ... می گویی خودش مقصر بود ... قطعا خودش مقصر بود ! چرا که به تو اعتماد کرد ، به همه اعتماد کرد ، به قاتلینش اعتماد کرد ، همه را دوست داشت ، چرا که قلبش همانند کودکان بود و کودکان ساده اند ... و ساده بودن بزرگ ترین ضعفش بود که تویی ریاکار و دروغزن اینچنین زنده و او مدت ها پیش پوسیده ...
اصلا منصرف شدم جناب قاضی ! پرونده را با تمام مستنداتش پاره پاره می کنم و...
از دادگاهتان بیزارم ...
هنوز هم به دنبال عدالتم... شده با پای برهنه تمام کوچه های خاکی نفرین شده ات را بدوم ... امیدش را هرگز چال نخواهم کرد ... در آرزویش می مانم ...
خواستم دیگر درباره ات سکوت کنم ... اما نشد .
جناب قاضی محترم ، هیئت محترم منصفه ، و حضار عزیز ...
بنظر می رسد که سال های طولانی از ارتکاب جرم می گذرد . اما حتما شما هم قبول دارید که زمان همیشه مرهم خوبی نیست ، و همیشه به پاک کردن جرم هم یاری نمی کند.
جناب قاضی محترم ! متهم از صحنه قتل برای همیشه گریخته و تنها نشانی که از خود به جا گذاشته مردی است که مقابل شما در جایگاه متهم نشانده شده .
در تاریخ 25 ژوئن 2009 پس از میلاد مسیح ، یک مرد ، پدر سه کودک ، در کمال سلامت جسمی و روانی دیگر نتوانست نفس بکشد . مردی که می خواند ، مردی که می رقصید ... و دیگر برای همیشه نفس نکشید !
بهتر بود من هم همچنان سکوت می کردم ؛ اما نتوانستم تحمل کنم و فریاد نزنم : 100 میلیون دلار بهای جان یک پدر نیست ! همانطور که بهای جان یک انسان نیست ! من هنوز به دنبال عدالتم ...
من عدالت را از شما می خواهم جناب قاضی ! شما که آن بالا نشستی و دردهای ما را می شماری ! من با شما هستم ! فرشته عدالتت چشمانش بسته نیست ...
با شما هم هستم هیئت منصفه محترم ! وجدان خواب انسانیت ! قضاوت تان چیست بر سر جان یک انسان ؟ عدالت مصنوعی تان همین است ؟
شما چطور حضار عزیز که از این نمایش مدت ها لذت برده اید ! جهانی که به سادگی از خون همنوعانش گذشت ...میگذرد ...
و تو تنها نشانی که از قاتل باقی مانده ای و تنها شاهد ... می گویی خودش مقصر بود ... قطعا خودش مقصر بود ! چرا که به تو اعتماد کرد ، به همه اعتماد کرد ، به قاتلینش اعتماد کرد ، همه را دوست داشت ، چرا که قلبش همانند کودکان بود و کودکان ساده اند ... و ساده بودن بزرگ ترین ضعفش بود که تویی ریاکار و دروغزن اینچنین زنده و او مدت ها پیش پوسیده ...
اصلا منصرف شدم جناب قاضی ! پرونده را با تمام مستنداتش پاره پاره می کنم و...
از دادگاهتان بیزارم ...
هنوز هم به دنبال عدالتم... شده با پای برهنه تمام کوچه های خاکی نفرین شده ات را بدوم ... امیدش را هرگز چال نخواهم کرد ... در آرزویش می مانم ...
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- ali sarlak
-
- آفلاین
- Speechless
-
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 6
13 سال 10 ماه قبل #15901
توسط ali sarlak
پاسخ داده شده توسط ali sarlak در تاپیک پاسخ: دادگاه قتل مايكل
عارفی را گفتند جمله ای بگو که در زمان شادی غمگینمان سازد ودر زمان اندوه خوشحالمان کند پاسخ داد ::
این نیز بگذرد
این نیز بگذرد
13 سال 10 ماه قبل #16032
توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: دادگاه قتل مايكل
emjey.com:
مجازات او میتواند از ۱ تا ۴ سال زندان، عفو مشروط، حبس خانگی، انجام خدمات اجتماعی یا جریمهی نقدی باشد. رسانهها همواره گفتهاند که به دلیل شلوغی زندانهای کالیفرنیا، انتظار میرود موری حبس خانگی دریافت نماید.
من دلم می خواد زندانی بشه حداقل! نمیشه که اخرشم تازه پول بده خلاص شه یا اینکه بره تو خونش راحت بشینه
مجازات او میتواند از ۱ تا ۴ سال زندان، عفو مشروط، حبس خانگی، انجام خدمات اجتماعی یا جریمهی نقدی باشد. رسانهها همواره گفتهاند که به دلیل شلوغی زندانهای کالیفرنیا، انتظار میرود موری حبس خانگی دریافت نماید.
من دلم می خواد زندانی بشه حداقل! نمیشه که اخرشم تازه پول بده خلاص شه یا اینکه بره تو خونش راحت بشینه

13 سال 10 ماه قبل #16036
توسط شاپرک
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
پاسخ داده شده توسط شاپرک در تاپیک پاسخ: دادگاه قتل مايكل
بیشتر از همیشه دلم واسه مایک میسوزه....................................آخخخخخخخ...
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
13 سال 10 ماه قبل - 13 سال 10 ماه قبل #16037
توسط sara
پاسخ داده شده توسط sara در تاپیک پاسخ: دادگاه قتل مايكل
به نظر من که موری این وسط کاره ای نیست ....هیچ کسی جز اون پسره و خانواده اش رو نمی شه مقصر قتل مایکل دونست اگه اونا نبودن مایکل شاید اصلا برای خوابیدن به دارو رو نمی آورد که بخواد موری ای پیداش بشه وموجب فوت ام.جی بشه
Last edit: 13 سال 10 ماه قبل by sara.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: MJ.KING
13 سال 10 ماه قبل #16052
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: دادگاه قتل مايكل
تموم شد ! حداکثر مجازات ...چهار سال ناقابل زندان !
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 2.897 ثانیه