Skip to main content

دادگاه قتل مايكل

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #15225 توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: دادگاه قتل مايكل
به نظر من ربطی نداره به اینکه مایکل با رییس جمهور های امریکا دیدار کرده باشه و به این دلیل که با هم دوستای قدیمی بودن! خود دولت بخشی از دلیل این ماجرا رو نداشته باشه.
وقتی دیدن دیس ایز ایت اونقدر خطرناک شده اینکارو کردن
تازه مگه این اولین باره؟!
انواع اتهامات.پرونده های مالی.کلی ادم که در نگاه اول نزدیکان اون بودن اما....

mj for ever....

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #15226 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: دادگاه قتل مايكل
InvincibleMJ عزیزم درین مورد من خیلی جدی هستم .
به سابقه تشکر هات نگاه بنداز .
چیز بیشتری دوست ندارم اینجا بگم ، حرف من فقط یه تذکر خیلی ساده بود . پسر خوب فراموش نکن چند هفته پیش بهت گفته بودم زیر نظر خودمه عملکردت . هر دوی ما متوجه هستیم که من از چی صحبت می کنم پس لطفا ادامه نده .

تا وقتی اینجا یه گفتگوی خیلی ساده به تمسخر هم و یا بی احترامی منجر بشه ، هیچ نتیجه ای از بحث ها گرفته نمی شه و تاپیک ها دونه دونه پشت هم ناگزیر به قفل شدن می شن . ساده ترین ابزای که دست ماست زبانه و می تونیم خیلی صمیمانه تر ازش استفاده کنیم .

Keep The Faith

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #15228 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: دادگاه قتل مايكل
فرزام جان در مورد کارن ، بیتا اطلاعات خیلی بیشتری از من داره ، چون با هم دوست و در تماس هستند . من ازش می خوام اگر اطلاعاتی داره در اختیار ما بذاره .
خود من به متن دقیق صحبت های کارن دسترسی ندارم اما تا جایی که حافظه ام یاری می کنه کارن از اولین افرادی بود که به This Is Not It ملحق شد . اون برین باور بود که یک : کمپانی داره از مایکل سواستفاده می کنه و به شدت دنبال منافع خودشه و مایکل اصلا در وضعیت مناسبی به سر نمی بره ، دو : افرادی مثل زالو دو رو بر مایکل رو احاطه کردن و می خوان خونش رو بمکن .
در روزهای آخر زندگی مایکل ، کارن همه جا جار می زد که مایکل در شرایط خوبی نیست و باید این روند متوقف بشه اما همه کاملا کر شده بودن .
بعد از مرگ مایکل هم کارن رو به شدت از همه چی محو کردن !و اصلا اسمی ازش نیست .

Keep The Faith
كاربر(ان) زير تشكر كردند: farzam

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #15230 توسط AM!N
پاسخ داده شده توسط AM!N در تاپیک پاسخ: دادگاه قتل مايكل

hbmj2 نوشته: امین جان من با اینکه چیزی بوده یا نبوده اصلا کاری ندارم ، اما حرف تو هم زیادی یه طرفه ست . هم حرفت و هم لحن گفتگوت با دیگران .
این چه طرزشه آخه ؟ همه دارن اینجا گفتگو و بحث می کنن و فکریاتشون رو می گن . چرا باید دائم با لحن تمسخر آمیز پاسخ بدیم ؟
شما فقط تنها نیستی تو این مورد ، کلا گفتگو ها گاهی صمیمانه نیست .

خدا رو شکر انقدر دکمه تشکر ها هم بی اعتبار شده که یکی در میون هر لحن تندی که بقیه بکار می برن یکی مثه InvincibleMJ هست که فشارش داده باشه .

امین خطاب به blackfire : چرا فقط شماهایید که این حرفارو میزنید ؟

در پاسخ : در طی این 2 سال و نیم خود خانواده جکسون ها هم بار ها این صحبت ها رو به عناوین گوناگون کردن
خانم کارن فی هم که دائم با مایکل بود خیلی تند تر این صحبت ها رو کرده
من نمی دونم دلیل اینکه در پاسخ بچه ها می گی "چرا فقط شما" چیه .

1. لحن من هیچیش نیست شما حساسی .
2.من شخصآ حرف آدمایی که مقام حقوقی ندارن و بدون مدرک فقط گمانه زنی میکنن اصلآ به حساب نیاوردم .
3.منظور من از شماها هم همه این افراد هست که بدون هیچ مدرک یا مقام حقوقی خاص مربوط به مایکل براش حکم صادر میکنن .کسایی که مایکل رو موکل خودشون میدونن ! مایکل کی میخواد به آرامش برسه خدا میدونه ... (این بحث خیلی طولانی میشه این یکی رو ادامه نده)
4.اگه کسی به اشتباه فکر کرد دارم تمسخرش میکنم منو ببخشه ولی منظور من این نبود و داشتم واقعیت رو میگفتم همین .
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Hamid

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #15234 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: دادگاه قتل مايكل
فکر میکنم ما در مورد دوست داشتن مایکل همه مون توی سوء تفاهم هستیم .
هر کسی حق نظر دادن و گمانه زنی داره ! ما اسناد معتبر نداریم و شخصیت حقوقی هم نیستیم ؛ که اگر داشتیم و بودیم مطمئنا ساکت نمی نشستیم !اما احترام به آزادی بیان و آزادی اندیشه باعث میشه نخواهیم نظراتمون رو به دیگران تحمیل کنیم ! دید هر کس به این موضوع متفاوته و کسی نیت بدی نداره ! حتی اگر کسانی در حال شایعه پراکنی و کذب گویی درباره مورد خاصی باشن باز هم از روی بدی نیست و از روی ناآگاهی یا عقیده متفاوته !
در ثانی خیلی از هواداران در سرتاسر دنیا و خود ایالات متحده بر این عقیده هستند که موری قاتل اصلی نیست و توی همین روزها این رو از خیلی ها شنیدم و دربارش باهاشون حرف زدم .
به علاوه اینکه برفرض اینها همش توهمات مشترک ما باشه ! شاید بعضی ها برای تسکین به این توهم نیاز داشته باشند که فکر کنند مایکل نه اتفاقی از روی سهل انگاری ، بلکه بخاطر دلیل والاتری جونش رو از دست داد و این میتونه به برخی آرامش قلبی بده و اونها رو برای ادامه آرزوهای مایکل مصمم تر کنه !

پ.ن: چرا مثل بعضی ها همه ئ تقصیرها رو گردن اسرائیل میندازید ؟!

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #15235 توسط ali sarlak
پاسخ داده شده توسط ali sarlak در تاپیک پاسخ: دادگاه قتل مايكل

Nasim نوشته: فکر میکنم ما در مورد دوست داشتن مایکل همه مون توی سوء تفاهم هستیم .
هر کسی حق نظر دادن و گمانه زنی داره ! ما اسناد معتبر نداریم و شخصیت حقوقی هم نیستیم ؛ که اگر داشتیم و بودیم مطمئنا ساکت نمی نشستیم !اما احترام به آزادی بیان و آزادی اندیشه باعث میشه نخواهیم نظراتمون رو به دیگران تحمیل کنیم ! دید هر کس به این موضوع متفاوته و کسی نیت بدی نداره ! حتی اگر کسانی در حال شایعه پراکنی و کذب گویی درباره مورد خاصی باشن باز هم از روی بدی نیست و از روی ناآگاهی یا عقیده متفاوته !
در ثانی خیلی از هواداران در سرتاسر دنیا و خود ایالات متحده بر این عقیده هستند که موری قاتل اصلی نیست و توی همین روزها این رو از خیلی ها شنیدم و دربارش باهاشون حرف زدم .
به علاوه اینکه برفرض اینها همش توهمات مشترک ما باشه ! شاید بعضی ها برای تسکین به این توهم نیاز داشته باشند که فکر کنند مایکل نه اتفاقی از روی سهل انگاری ، بلکه بخاطر دلیل والاتری جونش رو از دست داد و این میتونه به برخی آرامش قلبی بده و اونها رو برای ادامه آرزوهای مایکل مصمم تر کنه !

پ.ن: چرا مثل بعضی ها همه ئ تقصیرها رو گردن اسرائیل میندازید ؟!

چرا فک میکنی اسراییل کاره ای نیست .؟؟

الان قدرت برتر دنیا امریکاست .کی داره ساپورتش میکنه .؟ اسراییل.

همونطورم که میدونیم بیشتر کسایی که دوست مایکل بودن و بهش نزدیک بودن همه اسراییلی یا یهودی بودن.

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 2.498 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا