Skip to main content

دادگاه قتل مايكل

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #15259 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: دادگاه قتل مايكل

منظورت اینه که مایکل با دین یهودیت مشکل داشت ؟ یا راجع بهش حرف میزد ؟

امین جان حمید به آهنگ TDCAU اشاره میکنه . قبلا درباره اینکه مایکل با گروهی از یهودی ها مشکل داشت نه با آئین یهودیت بحث شده .

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #15272 توسط mohammad
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: دادگاه قتل مايكل
وای دادگاه مایکل به اسرائیل کشید چرا ؟:D
اگه مایکل مشکلی داشت با اسرائیل یا بر عکس چرا مایکل اونجا تو تور هاش اجرا داشته ؟:D
راستش امین جان من خیلی وقته میخواستم حرفی که حمید زده رو بهت بزنم . ولی گفتم شاید بد باشه . یا احترام به بزرگتر ... از این حرفا . من خودم همه شما ها رو به عنوان دوستام میدونم و دوست دارم رفتارم باهاتون خوب باشه . راستش یکی از جذابیت هایی که برام اینجا داشت همین جو دوستانش بود . ولی بعضی موقع ها سر چیز هایه کوچیک و بی اهمیت به هم میخوره . به خدا نه منسون و نه بحث هایه سیاسی که میکنیم ارزش بهم خوردن روابط دوستانمون رو نداره .

[IMG

:x I Love You Michael
www.fullmjj.ir

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل - 13 سال 10 ماه قبل #15275 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: دادگاه قتل مايكل

AM!N نوشته:

hbmj2 نوشته: خواهش می کنم متوجه فرق بین یهودی و اسرائیلی بشید . مثلا یک یهودی که ممکنه تو امریکا مقام بالایی داشته باشه صرفا یهودی امریکاییه نه اسرائیلی .
اگر هم مایکل میاد تو آهنگش در مورد یهودی ها صحبت می کنه منظورش اسرائیل نیست .

شاید بشه اینجوری مثال زد که منظور از عرب ، عربستان نیست .

منظورت اینه که مایکل با دین یهودیت مشکل داشت ؟ یا راجع بهش حرف میزد ؟

من فکر نمی کنم با دین یهودیت مشکل داشت . من فکر می کنم منظور از یهودی که در کلام مایکل میومد قشر خاصی از آدم های قدرت طلب و در راس بودن که خیلی هاشون رو یهودی ها تشکیل می دادن نه به معنی عام یهودیا . چون خود مایکل توضیح داده که با یهودی ها نه تنها مشکلی نداره بلکه خیلی از دوست های نزدیکش مثه اسپیلبرگ و یا یوری گلر یهودی هستن .

وقتی مایکل میاد تو آهنگ They Dont Care About Us می گه " من رو یهودی خطاب می کنن " منظورش دین موسی و یا اینکه به من می گن تو پیرو دین یهودی هستی نیست ، بلکه مایکل داره می گه من رو دست نشانده قدرت طلب های یهودی خطاب می کنن !

مثل اینکه من بیام بگم " به من می گن اطلاعاتی ! یا به من می گن حزب اللهی ! "
این به معنی این نیست که من با حزب خدا ! مشکل دارم ، منظور از حزب الهی کاملا چیز دیگه ایه .

قضیه فقط هم به آهنگ مایکل ختم نمی شه . نوار صوتی خیلی عجیبی از مایکل چند سال پیش لو رفت که در مورد یهودی ها توش صحبت می شد . تا جایی که یادمه مایکل ازش بی تفاوت گذشت و تائیدش نکرد . و خیلی ها گفتن جعلیه ! اما این طور به نظر نمی رسید ! چرا که مثلا رابطه یوری گلر و مایکل رو تحت شعاع قرار داد . من اطلاعاتم کامل نیست در مورد اون نوار واسه همین نمی تونم اظهار نظر درستی کنم .

اما چیزی که تقریبا مشخصه اینکه با توجه به نفوذ و قدرت مایکل رو فرهنگ عامه ، گروه های مختلف عقیدتی و یا سیاسی ، مخصوصا گروه های مالی باهاش توی این سال ها رایزنی های زیادی داشتن و خیلی وقت ها سعی می کردن بهش جهت بدن .
تبلیغ روی مایکل در اواخر دهه 80 به طرز غیر معمولی بزرگ و عجیب بود ! البته 100 در 100 که مایکل خواننده بزرگی بود اما تبلیغات خیلی خیلی بیشتر از بزرگی مایکل بودن . به همون نسیت تخریب اوایل دهه نود به شدت بزرگ بود !

قطعا بی جهت مایکل اون کلمات رو تو آهنگ They Dont Care About Us نگنجونده و حتما اتفاقاتی پشت پرده براش رخ داده که باعث خشمش شده .

تقریبا تمام آهنگ های سیاسی مایکل از آلبوم هیستوری درست اولین آلبوم بعد از ماجرای دادگاه و تخریب شروع شد . ( در حالی که اتفاقا مایکل اصلا قبلش یه خواننده سیاسی نبود ! و اجتماعی می خوند )

از نظر شخصی من از همون سال برنامه هایی بلند مدت برای پایان دادن به مایکل شروع شد ! آهنگ ها پشت هم و واضح شده بودن ، آهنگ هایی مثل :

Scream
They Don't Care About Us
Stranger In Moscow
Earth Song
D.S
Money
Tabloid Junkie
History

آلبوم واقعا عجیبیه ! با اسکریم شروع می شه و با آهنگ اسمایل هم تموم می شه !

زیاد غیر قابل پیشگویی نیست اگر مایکل جکسون اولین آلبومش بعد از دومین دادگاه خیلی تند تر از هیستوری باشه ! مخصوصا که این بار بیگناهیش هم اثبات شده !
اما اون فقط مایکل جکسونه ! بی خبر ( شاید هم با خبر ! ) از اینکه از سال ها پیش ممکنه خط خورده باشه !

Keep The Faith
Last edit: 13 سال 10 ماه قبل by Hamid.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: farzam, Nasim, NicoleL2

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #15294 توسط AM!N
پاسخ داده شده توسط AM!N در تاپیک پاسخ: دادگاه قتل مايكل
تبلیغ روی مایکل در اواخر دهه 80 به طرز غیر معمولی بزرگ و عجیب بود !
یعنی چجوری بود !؟راجع به این تبلیغات که میگی بزرگ بود میپرسم . خیلی جالب شد من عاشق این بحثام :D

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل - 13 سال 10 ماه قبل #15315 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: دادگاه قتل مايكل
حمایت غیر معمول و رقم های نجومی کمپانی پپسی .
مجله ها ...
تلویزیون ها ...

حتی ممکنه راه یافتن به ام تی وی به همین سادگی که گفته می شه نباشه .

خوب تبلیغ رو کسی که توانایی داره 8 تا جایزه گرمی تو یه شب بگیره خیلی می تونه جواب بده !

شاید موارد بالا ( به جز پپسی ) رو بشه یه جوری گفت می تونی عادی باشه ...
اما دعوت شدن به کاخ سفید ... روابط سیاسی ... رئییس جمهور های امریکا ! ( دوستان داریم در مورد رئیس جمهور ایالت متحده صحبت می کنیم ! )
ارتش های نظامی که تو هر کنسرت بد به صورت نمایشی همراه مایکل بودن .

اینها و کلی اتفاقات این قبیل همه تبلیغاتی ورای تبلیغ هنری بودن .

تو چنین فضایی از رشد فکر می کنید عجیبه سیاست وارد رایزنی با مایکل بشه ؟
اما باید پرسید رایزنی بر سر چی و چه کاری ؟

شاید جواب شما در دستان فرهنگ امریکایی شده امروز مردم ژاپن روشن تر از سایر موارد باشه .

چرا تخریب شد پس ؟
وقتی که فکر جهانی بودن به سرش زد !
وقتی که صحبت از Heal The Wolrd شد به جای Smooth Criminal
وقتی که BAD تبدیل به Keep The Faith شد .
وقتی که Jam جای Thriller رو گرفت .

وقتی Will You Be There برای اردن نوشته شد !

البته من سعی می کنم همه این اتفاقات رو با آب و تاب بیشتری بنویسم تا بتونم تو ذهن خواننده سوال ایجاد کنم . :good:

Keep The Faith
Last edit: 13 سال 10 ماه قبل by Hamid.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: farzam, MJ.KING

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #15316 توسط AM!N
پاسخ داده شده توسط AM!N در تاپیک پاسخ: دادگاه قتل مايكل
ولی به نظر من مایکل به همون اندازه بزرگ بود ! به نظرم یا خود مایکل اینجوری میخواست و براش با کمال میل فراهم میکردن . و یا قصد استفاده سیاسی از مایکل رو داشتن که حمید مطرح کرد یجورایی . که خوب این مساله احساس بدی به من میده ! :-s چرا مایکل چنین اجازه ای میداد !

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.495 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا