- تشکرهای دریافت شده: 6
دادگاه قتل مايكل
- ali sarlak
-
- آفلاین
- Speechless
-
فرانکلین در گفتگو با صبح بخیر آمریکا، شبکهی ایبیسی بیان داشته است: "دلمان برای رفتن به بیرون و از سر گیری زندگیهایمان پر میزد."
"ما بر این عقیدهایم که اگر به خاطر کانراد موری نبود، مایکل جکسون امروز بطور قطع زنده بود. کانراد موری مسئول است. او این کار را انجام داد. او پذیرفت که در اتاق به او پروپوفول تزریق کند."
"فکر میکنم عملکرد دادستان عالی بود. آنها برای هر شاهدی از قبل آمادگی داشتند. از ابتدا تا انتهای کار اجازه ندادند چیزی آنها را از مسیر منحرف کند. اما وکلای مدافع چیز زیادی برای گفتن نداشتند.گرچه نهایت سعی خود را کردند."
فرانکلین ۳ عنصر را دلیل گناهکاری موری میداند: "او به اورژانس زنگ نزد. این بدترین کار است. او تجهیزات مورد نیاز را در اتاق نداشت. و سپس اتاق را ترک کرد."
"حتی اگر فرضیهی وکلای کانراد موری درست باشد و بپذیریم که وقتی موری در اتاق نبوده، مایکل به خودش تزریق کرده است - که البته گمان نمیکنم چنین بوده است - بازهم موری مقصر است. زیرا او شرایط را مهیا کرد و مسئولیتاش با وی است."
"فکر میکنم جکسون به نوعی به این داروها وابستگی داشت اما مسئله این نیست. و نیز مشخص نشده است که این وابستگی به حدی بوده که بتواند جانش را بگیرد.
اینم یه مقام حقوقی.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
اگر هم مایکل میاد تو آهنگش در مورد یهودی ها صحبت می کنه منظورش اسرائیل نیست .
شاید بشه اینجوری مثال زد که منظور از عرب ، عربستان نیست .
hbmj2 نوشته: خواهش می کنم متوجه فرق بین یهودی و اسرائیلی بشید . مثلا یک یهودی که ممکنه تو امریکا مقام بالایی داشته باشه صرفا یهودی امریکاییه نه اسرائیلی .
مرسی حمید.دقیقا بچه های توی تمایز این موضوع مشکل دارن و همه چیز رو به اسرائیل پاس میدن !

منظورت اینه که مایکل با دین یهودیت مشکل داشت ؟ یا راجع بهش حرف میزد ؟hbmj2 نوشته: خواهش می کنم متوجه فرق بین یهودی و اسرائیلی بشید . مثلا یک یهودی که ممکنه تو امریکا مقام بالایی داشته باشه صرفا یهودی امریکاییه نه اسرائیلی .
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......